sargio01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 (...)Κάνε το σωστά και φτιάξε το με κάβουρα. Ο κάβουρας δαγκώνει ...μπαμπά γιατί ξανακλαίς; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Unabomber Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 -Τι δώρο πήρες στον δικό σου? -Του την έπαιξα. -Μαλακία δώρο. -Η κίνηση μετράει. 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δυο λογοπαίγνια στο ίδιο ανέκδοτο! Άψογος 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 -Μικρέ πρέπει να ξεμοντάρουμε το σωλήνα.Φερε ένα γαλλικό -Εγινε μπαμπα πόση ζάχαρη να βάλω?-.......-Μπαμπα γιατί κλαίς? -Αστο και πάρε τις σωλήνες και κάνε τις βόλτες -Ενταξι -Που στο καλό είναι τόσο ώρα? -Πηγα τις σωλήνες βόλτα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 -Που θα πας για πρωτοχρονια ?-Στο εβερεστ !!!-Ουαου...εσυ εχεις ακομα λεφτα !!!-Τι λεφτα ρε...ενα χοτ ντογκ και μια μπιρα θα παρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 πως θα λεγοταν ο χιτλερ αν ηταν κουνιστη;;; αδελφος πως λεγεται μια πενα οταν πεφτει κατω;; πεναλντι πως λεγεται το καναλι που λιωνει απ τη ζεστη;´ Σκαι τι ερωτηση κανεις στον χαρι ποτερ ποτε θα συναντηθειτε;; χαρι ποτε;; και του χρονου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 πως θα λεγοταν ο χιτλερ αν ηταν κουνιστη;;; αδελφος πως λεγεται μια πενα οταν πεφτει κατω;; πεναλντι πως λεγεται το καναλι που λιωνει απ τη ζεστη;´ Σκαι τι ερωτηση κανεις στον χαρι ποτερ ποτε θα συναντηθειτε;; χαρι ποτε;; και του χρονου Πρωτοχρονιά θέλω το χειρ... καλύτερο ανέκδοτο που έχεις για καλή χρονιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 -Από εισπρακτική σας παίρνω-Πείτε μου-Πότε θα πληρώσετε την δόση σας;-Στις 27/12 πιστεύω-Τότε θα έχετε πληρωθεί;-Θα έχω πει τα κάλαντα ------------------------------------------------------------------------------ Ανεβάζει η άλλη φώτο "έτοιμα τα μελομακάρονά μου,αν και λίγο αποτυχημένα",στο μεταξύ πριν το διαβάσω ορκιζόμουν ότι έβλεπα τηγανιά κοτόπουλο ------------------------------------------------------------------------------ Λατρεύω τον τρόπο που η γιαγιά μου, μου βάζει λεφτά στο χέρι, λες και σπρωχνει μαύρο. ------------------------------------------------------------------------------ -Παρακαλώ περάστε. Πως σας λένε;-Τσαμπίκα.-Να λείπουν τα ναζάκια. Σας είδα που μπήκατε ------------------------------------------------------------------------------ Ο άλλος έβαλε άνω τελεία σε στάτους. 'Ανω τελεία ρε ΄συ. Που άμα τη δω σε 'κανα βιβλίο το ξύνω μήπως είναι βρωμιά... ------------------------------------------------------------------------------ Πλησιάζει ένας γύφτος το πρωί έξω από την τράπεζα κρατώντας γυαλιά ηλίου κ μου λέει "φιλαράκι τέλει;" ναι του λέω μόλις τα πλήρωσα, γάμα τα...... ------------------------------------------------------------------------------ Ανεβασε ο αλλος φώτο από Αυστραλία που κάνει τέτοια εποχή μπάνιο 10 like, ανέβασα & εγώ απόδειξη από πετρέλαιο που πηρα 100 wow,παρτα μαλακα ------------------------------------------------------------------------------ Στη δουλειά μας έδωσαν το δώρο Χριστουγέννων...Σε μένα έτυχε το Playmobil πειρατής ------------------------------------------------------------------------------ Μπήκε η άλλη στο super market με μίνι μπότα μεχρι το γόνατο,τούμπανο βυζί και κωλάρα,και εγω χαιδευα κατι σαλαμοτύρια ο αλλος το Αριελ... ------------------------------------------------------------------------------ -Συγνωμη μηπως γινεται η μπύρα που παρήγγειλα να γινει ενα ποτήρι κρασί??-Ναι κοπελιά,μισό λεπτό να βρω το ξόρκι... ------------------------------------------------------------------------------ - Έτερον εκάτερον- Πάλι σε Κύπριο έπεσα... ------------------------------------------------------------------------------ -Γιατι αργησες στο μαθημα Νικο?-Αργησα να ξυπνησω γιατι ειδα ονειρο πως πηγα στη Ελβετια-Εσυ Κωστα γιατι αργησες?-Πηγα τον Νικο στο αεροδρομιο ------------------------------------------------------------------------------ -Τελείωσε το Λύκειο ο γιος σου;-Τελείωσε, σπουδάζει τώρα Αθήνα.-Τι σπουδάζει;-Γενική φιλοσοφία σε 4 τροχούς.-Τι είναι αυτό;-Ταξιτζής. ----------------------------------------------------------------------------- -Αφεντικό θέλω να μάθω αν θα πάρω δώρο Χριστουγέννων φέτος-Ήσουν καλό παιδάκι όλο τον χρόνο;-Ρε αφεντικό με δουλεύεις;-Eσύ το ξεκίνησες ----------------------------------------------------------------------------- -Νομίζω ότι με αποφεύγεις-Πως σου'ρθε-Βγες από τον θάμνο και θα σου πω.. ----------------------------------------------------------------------------- Έβγαλα το πόδι μου απ' το πάπλωμα και πρέπει να πάτησα χιόνι ----------------------------------------------------------------------------- - Έχετε βιβλία για ανθρώπους που μπορούν να πουν δεκαοχτώ λέξεις και μετά κλείνει η φωνή τους;- Ορίστε;- Μας γάμησες. ----------------------------------------------------------------------------- Τελείωσε η ζαμπονοτυροπιτα στο φούρνο και μου πρότεινε κουλούρι και τι να το κάνω το κουλούρι μωρή μαλάκο ? κολιέ ? ----------------------------------------------------------------------------- Γράφει η άλλη: "Κάντε και κάνα like ρε ψωνάρες... δεν θα σας πέσει ο κώλος..."Της σχολιάζω κι εγώ από κάτω: "Άμα σου κάνουμε δηλαδή θα ανορθωθεί ο δικός σου...???"Πάλι διαγραφή... ----------------------------------------------------------------------------- - Με σκέφτεσαι καθόλου;- Όλη τη μέρα...- Γιατί το βράδυ τι κάνεις;- Σε...ονειρεύομαι μωρό μου...μαλάκες το 'σωσα. ----------------------------------------------------------------------------- - Που θα πάτε σήμερα?- Σε ένα γκουρμέ εστιατόριο.- Α ωραία, και μετά?- Μετά θα πάμε για φαΐ... ----------------------------------------------------------------------------- -ειναι κει ο μπαμπας?-παει σε καποιο Νικο γιατι του 'χε πρηξει τ' αρχιδια λεει.ποιος ειστε?-ο Νικος-θα του πω οτι πηρατε,θα χαρει πολυ! ----------------------------------------------------------------------------- Γεια σας, θελω να παραδωσω ενα μπουκετο.-Θελετε να γινει μεγαλη ζημια ή απλα για εκβιασμο;-Ειστε σιγουρα ανθοπωλης; ----------------------------------------------------------------------------- Καλη Πρωτοχρονια σε ολους με υγεια!!! 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 @HERTHAN's θεός!!! Καλή χρονιά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ποιό σωλήνα ξεμοντάρεις με γαλλικό? .... Κάνε το σωστά και φτιάξε το με κάβουρα. Επιστρέφει ο γιος μετά από 20 λεπτά. -Μα που ήσουν τόση ώρα; -Πήγα στον τραγανό κάβουρα και μας πήρα απο δυο καβουροπάτι Μπαμπά γιατί κλαις με λυγμούς; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 ρε παίρνετε ναρκωτικά ολοι σας ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 ρε παίρνετε ναρκωτικά ολοι σας ; Εσύ φταις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 -Ακουσες για έναν μπάτσο που έγραψε ενα βιβλίο? -Ελα ρε! Και για πες με πόσα έτρεχε το βιβλίο? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 -Λήξτε το να πάει στο διάολο!-Είστε σίγουρα σύμβουλος γάμου; -Α τι ωραίο σκυλάκι! Πως το φωνάζετε;-Στοπ. -Στοπ;;; -Ναι, είναι διασταύρωση. Περπατάει ο πατέρας με το μικρό του γιο στο δρόμο και βλέπουν δύο σκυλιά να το κάνουν. Ο μικρός ρωτάει τον πατέρα του:– Μπαμπά τι κάνουν εκεί τα σκυλάκια ;– Ε, να παιδί μου το ένα σκυλάκι χτύπησε το πόδι του και το άλλο το βοηθάει να πάει στο σπίτι του..– Και γιατί το πάει γ@μιώντας πατέρα ; Καλή Πρωτοχρονιά σε όλες και όλους,με υγεία και οικογενειακή γαλήνη! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πρωτοχρονιά θέλω το χειρ... καλύτερο ανέκδοτο που έχεις για καλή χρονιά. Θες να μας μπει η χρονια στραβα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις