hackerW32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 -Γιατρέ, είμαι κυκλοθυμική. - Γεια σου κυκλοθυμική, είμαι ο Γιώργος. - Να ζήσεις κυκλοθυμική και χρόνια πολλά ε αμα σας εχω ζαλισει τα αρχιδια πειτε μου ε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ε αμα σας εχω ζαλισει τα αρχιδια πειτε μου ε Αυτό να μην το ξαναπείς. Το thread είναι εσύ κι ο star12. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τι φωτιζει το βραδυ,και βριζει;;;;; ο Φακοφ χοχοχοχο Ωραιο. Αληθεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 - Όποιο όνομα και να μου πεις, θα σου πω τραγουδι μ' αυτό.. - Γιώργος. - Να ζήσεις Γιωργάκη και χρόνια πολλά https://www.youtube.com/watch?v=Gp8Bh6j4B9Y 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 - Όποιο όνομα και να μου πεις, θα σου πω τραγουδι μ' αυτό..- uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas.- Α σορρυ δεν μουρχετε κατι 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 - Όποιο όνομα και να μου πεις, θα σου πω τραγουδι μ' αυτό.. - uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas. - Α σορρυ δεν μουρχετε κατι -Όποιο όνομα και να μου πεις, θα σου πω τραγούδι μ'αυτό... - uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas. -τραγούδι μ'αυτό. Έλα ρε hacker εμείς θα στα λέμε; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ελα ρε... το ειχα για φινάλε αυτο :'( 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Θα έρθει ο ανηψιός μου ο γαύρος μεθαύριο να μας πει τα κάλαντα και πρέπει να βρω σφυρίχτρα να δώσω κανά πέναλτι στο παιδί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δώστου 1 ευρώ και πες του " Ο Βαγγέλας και ο Κώστας ο Τσέλσι που έχουν τόσα λεφτά σας δίνουν 20ευρα, ε αναλογικά αυτά που σου δίνω είναι πάρα πολλά" . άμα πέσει κάτω και ζητήσει πέναλτι, δώστου το κι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Η αποφυλάκιση του Κατσούλα έγινε γιατί οι δανειστές ζήτησαν περισσότερες θυσίες από τον ελληνικό λαό. Αν πας με αλληηη θα φωναξω τον Δημητροκαλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) -Πες ρε ανεκδοτο να γελασουμε. -Ανεκδοτο! -χαχα. δικο μου Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από pirate79 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 -Πες ρε ανεκδοτο να γελασουμε. -Ανεκδοτο! -χαχα. μαλακια δικο μου -Πες ρε ανέκδοτο να γελάσουμε. -Ανέκδοτο να γελάσουμε. -Χαχαχα -Πες ρε ανέκδοτο να γελάσουμε. Και απαντάει το ανέκδοτο:-Να γελάσουμε. Αφιερωμένο στον hacker! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έλα ένας mod να ρίξει το κλείδωμα για τις γιορτές έστω, μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα χρονιάρες μέρες. Δεν πάει άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ρε φιλε,ειχες παει με τη γυναικα σου πριν τον γαμο; Ναι ρε φυσικα!εσυ; Κ εγω..Αλλα δεν ηξερα οτι θα την παντρευτεις! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 -Πες ρε ανεκδοτο να γελασουμε. -Ανεκδοτο! -χαχα. δικο μου Πριν απ την επεξεργασια δηλαδη ποσο χαλια ηταν; Έλα ένας mod να ρίξει το κλείδωμα για τις γιορτές έστω, μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα χρονιάρες μέρες. Δεν πάει άλλο Να ζησεις Έλα ένας mod να ρίξει το κλείδωμα για τις γιορτές έστω, μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα χρονιάρες μέρες. Δεν πάει άλλο και χρονια πολλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις