eliasjuve Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Τι είπε το 0 στο 1;;;;;;;;; Τα λέμε στις 2 Το σωστό θα ήταν "τα λέμε στις 10". Και πάλι τραγικό θα ήταν βέβαια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα με τα νουμερα εχουν πεχτει πολλες σελιδες πιο πισω, οπου εριχνε ο ενας ενα τετοιο και απαντουσε ο αλλος με αλλα νουμερα.. Καλες καμμενιες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα με τα νουμερα εχουν πεχτει πολλες σελιδες πιο πισω, οπου εριχνε ο ενας ενα τετοιο και απαντουσε ο αλλος με αλλα νουμερα.. Καλες καμμενιες O star12 ήταν πάντα πολλές σελίδες μπροστά απ'την εποχή του. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ήρθα Έχω πονοκέφαλο από τη δίαιτα. Ας πάρω ένα μελομακάρονο αναβράζον. ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Όχι σήμερα, αλλά έχω. Φέυγω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 -Τι κάνεις εκεί; -Ισιώνω το 3,14. -Γιατί; -Επειδή ίσιο π είναι χρυσός. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazakosc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 -Γιατρέ γύρισε το πόδι μου... -Καλώς τα δεχτηκες αγόρι μου!!! 50 Ευρώ!!! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ο ανδρας ο σωστος δεν ξυριζει ποδια και στηθος!!! Βαζει κερι γιατι δεν μασαει μπροστα στον πονο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τι είπε η οικιακή βοηθός του Χριστού όταν είδε το σπίτι του μπουρδέλο;Μα καλά, σε σταύλο γεννήθηκε; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 -Μίλα μωρη κλαψομούνα τι έχεις πάλι?-Είστε σίγουρα ψυχολόγος? 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Χθες βγήκα σε ένα μπαρ και ήπια λίγο παραπάνω. Η παρέα μου με έπεισε να αφήσω το αυτοκίνητο και να πάρω το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι. Το πρωί με ξύπνησε η μάνα μου να με ρωτήσει τι γυρεύει το λεωφορείο στην αυλή μας. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Πεσιμο για σίγουρη επιτυχια -Σου αρέσει το νερό; -Φυσικά -Αρα ήδη γουστάρεις το 70% μου.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 -Ποιος έφτιαξε το δυαδικό σύστημα? -Ποιος? -Αυτός,1 0 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις έμαθα ότι ο καρχαρίας έχει δύο πέη! Εν τω μεταξύ δεν έχει και καθόλου χέρια, πως να μην είναι επιθετικός μετά; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις έμαθα ότι ο καρχαρίας έχει δύο πέη! Εν τω μεταξύ δεν έχει και καθόλου χέρια, πως να μην είναι επιθετικός μετά; Το ένα τρίβει το άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 -Άγιε Βασίλη, θα μου πληρώσεις την ΔΕΗ; -Χοχοχο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις