Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 τι ειναι αορατο και μυριζει καροτο? ................................. η κλανια ενως λαγου. τι εχει μεγαλα αυτια, τρεχει γρηγορα και ειναι μαυρο και βαθυ? ................................. το κουνελ ε ναι... Κάντε ban το 2ο account του star12 pliz ty. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ένας γάιδαρος και ένα άλογο, παιδικοί φίλοι που χάθηκαν χρόνια, συναντιούνται τυχαία. Μετά από τις σχετικές χαιρετουρες, κανονίζουν να βρεθούν για μπύρες. _Το βράδυ σε περιμένω στο σπίτι, λέει το άλογο. _Εγινε , συμφωνεί ο γάιδαρος. Έτσι κι έγινε. Το βράδυ, στο σπίτι του αλόγου ο γάιδαρος. Μπαίνει μέσα,γεματοι οι τοίχοι κύπελλα!! _Τι είναι αυτά???! ρωτά ο γάιδαρος. _Αααα..... τίποτα μωρέ...... από τότε που έτρεχα στον ιππόδρομο... Και περνάει το βράδυ,οι μπύρες οκ.. _Αυριο βράδυ σπίτι μου, λέει ο γάιδαρος. Και περνάει και η μέρα,και να στην πόρτα του γαϊδάρου το άλογο. Μπαίνει μέσα, να μία τεράστια αφίσα στον τοίχο, μίας ζέβρας..!!! _Τι είναι αυτό???!!! ρωτάει έκπληκτο το άλογο. _Αααα..... αυτό.....?? Τίποτα μωρέ, απαντά ο γάιδαρος.... _Ειναι από τότε που έπαιζα στη Γιουβεντους....!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μπαίνουν στο μαιευτήριο 3 ζευγάρια Το πρώτο απ’ την Νιγηρία , το δεύτερο απ’ τα Γιάννενα και το τρίτο ….. απ’ τη Κέρκυρα !Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της γέννας γίνεται ολικό Μπλακ άουτ στο νοσοκομείο , σβήνουν τα πάντα φώτα γεννήτριες , επικρατεί πανικός , οι γυναίκες να φωνάζουν … τελικά ο γιατρός με υπεράνθρωπη προσπάθεια βγάζει τα τρία μωρά . Μέσα στον πανικό που επικρατεί τα ακουμπάει πάνω στον πάγκο , τα τυλίγουν με τις κουβέρτες και τα μπερδεύουν !Τα φώτα ανάβουν , ο γιατρός πανικοβλημένος φωνάζει τους πατεράδες :¨Κύριοι τα παιδιά σας γεννήθηκαν και είναι υγιέστατα , απλά μέσα στο πανικό τα μπερδέψαμε . Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι ποιου¨Μπαίνει ο Κερκυραίος : Γιατρέ το ξανθό είναι δικό μου , είναι ίδιο μ εμένα !Γιατρός : Κύριε είστε σίγουρος ?Κερκυραίος : Γιατρέ δεν το συζητάω !Μπαίνει ο Γιαννιώτης , κοιτάει προβληματισμένος και γεμάτος αγωνία ... αρχίζει να ιδρώνει , χλωμιάζει , γουρλώνει τα μάτια , κοιτάει προσεκτικά !Γιαννιώτης : Γιατρέ το μαύρο είναι δικό μου !Γιατρός : Μα τι λέτε κύριε , δεν είναι δυνατόν να είναι το μαύρο , η γυναίκα σας είναι λευκή η επιστήμη το αποκλείει κάτι τέτοιο !Γιαννιώτης : Γιατρέ όσο τα κοιτάζω τόσο πιο πολύ σιγουρεύομαι ότι το μαύρο είναι δικό μου !Γιατρός : Κύριε αυτός δεν γίνεται σας λέω , δυο λευκοί γονείς βγάζουν λευκά παιδιά , θα μας τρελάνετε τελείως !Γιαννιώτης : Pε γιατρέ το παιδί μου δεν ξέρω , βάλε μου το μαύρο να σηκωθώ να φύγω !Γιατρός : Aυτό αποκλείεται , θα καλέσω την αστυνομία !Γιαννιώτης : Γιατρέ δεν ξέρω τι θα κάνεις ,κάλεσε κ την αντιτρομοκρατική , εγώ πάντως Κερκυραίο στο σπίτι δεν βάζω ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testestest Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 XAXAXA σωστοοοοοο!!! γνωστοι κομπλεξικοι οι παγουραδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 "Αθήνα μια πόλη πραγματικά, του κώλου." Τάδε έφη, Καμίνης 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μπαίνουν στο μαιευτήριο 3 ζευγάρια Το πρώτο απ’ την Νιγηρία , το δεύτερο απ’ τα Γιάννενα και το τρίτο ….. απ’ τη Κέρκυρα ! Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της γέννας γίνεται ολικό Μπλακ άουτ στο νοσοκομείο , σβήνουν τα πάντα φώτα γεννήτριες , επικρατεί πανικός , οι γυναίκες να φωνάζουν … τελικά ο γιατρός με υπεράνθρωπη προσπάθεια βγάζει τα τρία μωρά . Μέσα στον πανικό που επικρατεί τα ακουμπάει πάνω στον πάγκο , τα τυλίγουν με τις κουβέρτες και τα μπερδεύουν ! Τα φώτα ανάβουν , ο γιατρός πανικοβλημένος φωνάζει τους πατεράδες : ¨Κύριοι τα παιδιά σας γεννήθηκαν και είναι υγιέστατα , απλά μέσα στο πανικό τα μπερδέψαμε . Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι ποιου¨ Μπαίνει ο Κερκυραίος : Γιατρέ το ξανθό είναι δικό μου , είναι ίδιο μ εμένα ! Γιατρός : Κύριε είστε σίγουρος ? Κερκυραίος : Γιατρέ δεν το συζητάω ! Μπαίνει ο Γιαννιώτης , κοιτάει προβληματισμένος και γεμάτος αγωνία ... αρχίζει να ιδρώνει , χλωμιάζει , γουρλώνει τα μάτια , κοιτάει προσεκτικά ! Γιαννιώτης : Γιατρέ το μαύρο είναι δικό μου ! Γιατρός : Μα τι λέτε κύριε , δεν είναι δυνατόν να είναι το μαύρο , η γυναίκα σας είναι λευκή η επιστήμη το αποκλείει κάτι τέτοιο ! Γιαννιώτης : Γιατρέ όσο τα κοιτάζω τόσο πιο πολύ σιγουρεύομαι ότι το μαύρο είναι δικό μου ! Γιατρός : Κύριε αυτός δεν γίνεται σας λέω , δυο λευκοί γονείς βγάζουν λευκά παιδιά , θα μας τρελάνετε τελείως ! Γιαννιώτης : Pε γιατρέ το παιδί μου δεν ξέρω , βάλε μου το μαύρο να σηκωθώ να φύγω ! Γιατρός : Aυτό αποκλείεται , θα καλέσω την αστυνομία ! Γιαννιώτης : Γιατρέ δεν ξέρω τι θα κάνεις ,κάλεσε κ την αντιτρομοκρατική , εγώ πάντως Κερκυραίο στο σπίτι δεν βάζω ! Γιατι ωρε ματια τι σου καμαμε??Μπα που να μην συφτακεις διατανε ! ( παρε λεξικο τωρα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 ποιος ειναι ο πιο μυρωδικος Αι βασιλης;; ο Αι χεσε μας και πιος ειναι ο δημοφιλεστερος γιος στην ελλαδα μετα τον αι βασιλη;; ο Αι γ σου και πως λεγεται ο Αι βασιλης στα τουρκικα;;; Αι σιχτιρ και πως κανετε ενα ηλιθιο να γελαει την επομενη των χριστουγεννων; πες του ενα αστειο για την παραμονη των χριστουγεννων και πως λεγεται ο Αι βασιλης στα κινεζικα;; Αι χειμωνιασου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 - A priest, a rapist and a pedophile walk into a bar.- And?- He orders a drink ---------- -Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη; -Η άλλη, αλλά εσύ έχεις κωλάρα! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 δεν σε banαρει κανενας mod να τελειωνουμε με την παρτυ σου? προφητης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 τι ειπε το 0 στο 8;; ωραια ζωνη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 -Γιατρέ ο άντρας μου δεν είναι καθόλου καλά. Έτσι στα καλά καθούμενα βγάζει το πουλί του έξω, το χώνει ανάμεσα στα στήθη μου και το κουνάει πάνω κάτω με μανία . -Χμμ κατάλαβα, πρέπει να πρόκειται για κρίσεις ισπανικού.. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Νέα κυκλοφορία! χριστουγεννιάτικο CD με τραγούδια της τζιχάντ Όπως : 1) Πάει ο παλιός ο δρόμος 2) Βόμβα στο καμπαναριό 3) Ο μικρός Τζιχαντιστής 4) Ρούντολφ ο καμικάζι 5) Ω αλαχακμπαρ Ω αλαχακμπαρ 6) Τρίγωνα αίματα μέσ την γειτονιά 7) Last Bombing I gave you my heart Και άλλες πολλές εκρηκτικές επιτυχίες!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Νέα κυκλοφορία! χριστουγεννιάτικο CD με τραγούδια της τζιχάντ Όπως : 1) Πάει ο παλιός ο δρόμος 2) Βόμβα στο καμπαναριό 3) Ο μικρός Τζιχαντιστής 4) Ρούντολφ ο καμικάζι 5) Ω αλαχακμπαρ Ω αλαχακμπαρ 6) Τρίγωνα αίματα μέσ την γειτονιά 7) Last Bombing I gave you my heart Και άλλες πολλές εκρηκτικές επιτυχίες!!! μπομπα το cd ποιος ειναι ο πιο μυρωδικος Αι βασιλης;; ο Αι χεσε μας και πιος ειναι ο δημοφιλεστερος γιος στην ελλαδα μετα τον αι βασιλη;; ο Αι γ σου και πως λεγεται ο Αι βασιλης στα τουρκικα;;; Αι σιχτιρ και πως κανετε ενα ηλιθιο να γελαει την επομενη των χριστουγεννων; πες του ενα αστειο για την παραμονη των χριστουγεννων και πως λεγεται ο Αι βασιλης στα κινεζικα;; Αι χειμωνιασου μα την παναγια δεν θυμαμε να παταω like σε αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Στο scroll down έγινε που σέρφαρες απ το κινητό και γω το παθαίνω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ok, οποτε δεν κανει mind controll o star12, ουφ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις