sokofretas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 - Εμαθα οτι ετοιμαζουν νεο μνημόνιο αλλα δεν ξερω ακριβως τι θα περιλαμβάνει. - Ειστε σιγουρα ταξιτζής? -------------------------- - Το μποζόνιο είναι ένα σωμάτιο το οποίο ακολουθεί τη στατιστική Μποζέ-Αϊνστάιν ((Αγγλικά) Bose-Einstein). Τα μποζόνια από το θεώρημα σπιν-στατιστικής είναι σωματίδια που έχουν ακέραιο σπιν. Στη φύση υπάρχουν στοιχειώδη σωμάτια που είναι μποζόνια, αλλά και σύνθετα των οποίων το ολικό σπιν είναι ακέραιο. - Να καπου εδω οπου μπορειτε με αφηνετε. 18
GiOrGoSk21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 - Εμαθα οτι ετοιμαζουν νεο μνημόνιο αλλα δεν ξερω ακριβως τι θα περιλαμβάνει. - Ειστε σιγουρα ταξιτζής? -------------------------- - Το μποζόνιο είναι ένα σωμάτιο το οποίο ακολουθεί τη στατιστική Μποζέ-Αϊνστάιν ((Αγγλικά) Bose-Einstein). Τα μποζόνια από το θεώρημα σπιν-στατιστικής είναι σωματίδια που έχουν ακέραιο σπιν. Στη φύση υπάρχουν στοιχειώδη σωμάτια που είναι μποζόνια, αλλά και σύνθετα των οποίων το ολικό σπιν είναι ακέραιο. - Να καπου εδω οπου μπορειτε με αφηνετε. Ο 2ος το τερμάτισε.
ougxar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 -Τη βλέπεις αυτήν εκεί?Πήρε μέρος στα καλλιστεία και της έδωσαν τον τίτλο χαριστικά. -Τι τίτλο της δώσανε? -Τη Μις Ένεκεν. 24
braxamiotis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 - Πως λες τα κάλαντα;- Χτυπάς το τρίγωνο και τραγουδάς- Μπουκωμένος;- Τι εννοείς μπουκωμένος;- Τι εννοείς τρίγωνο; ------------------------------------------------------------------------------ Ηταν μια φορα δυο πλυντήρια και λεει το ένα - Το ξέρειςς οτι ασχολούμαι με τον αθλητισμό? - Α ναι? Με τι?- Στειβω 20
star12 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ηταν χριστουγεννα,και κατεβηκε ο αγιος βασιλης.παει στο πρωτο και τον ρωτα τι δωρο θες; μια πορσε λεει παει στο δευτερο τι δωρο θες; ενα αεροπλανο παει και στο 3ο και λεει εσυ τι δωρο θες ενα αρχιδι γιατι το χασα οταν ειμουν μικρος και του λεει ο αγιος βασιλης γιατι οι αλλοι 2 τι νομιζεις οτι θα παρουν 7
ougxar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 - Νίζει απόψε λες να βρέξει; - Δε ξέρω, διψάω όμως φέρνεις ένα κάλι νερό; - Οκ, έχει μείνει στο ψυγείο και λίγη γάτσα, θες; Κοινωνία χωρίς τα μπου.. 16
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 - Νίζει απόψε λες να βρέξει; - Δε ξέρω, διψάω όμως φέρνεις ένα κάλι νερό; - Οκ, έχει μείνει στο ψυγείο και λίγη γάτσα, θες; Κοινωνία χωρίς τα μπου.. δικό σου; 1
Hellaslover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 - Νίζει απόψε λες να βρέξει; - Δε ξέρω, διψάω όμως φέρνεις ένα κάλι νερό; - Οκ, έχει μείνει στο ψυγείο και λίγη γάτσα, θες; Κοινωνία χωρίς τα μπου.. Συννενοηση ζουκι 10
Superuser Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι. Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς. Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι ο παπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο. Εκεί που είχε ξαπλώσει αυτός και είχε κλείσει και το φερμουάρ του υπνόσακου, του λέει η καλόγρια: - Πάτερ, κρυώνω. - Αδερφή, κάτσε στο κρεβάτι, θα πάω να σου φέρω εγώ να σκεπαστείς. Πάει μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα, της φέρνει μία κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο στο πάτωμα, όταν μέσα σε δύο λεπτά: - Πάτερ, ακόμα κρυώνω. - Αδερφή, μην ανησυχείς, θα σου φέρω εγώ κουβέρτα. Πάει πάλι μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα και της φέρνει κι άλλη κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο, οπότε γυρνάει σε ένα λεπτό πάλι η καλόγρια: - Πάτερ, κάνει πολύ κρύο, εγώ ακόμα κρυώνω. - Αδερφή, κοίτα. Είμαστε μόνοι μας στη μέση του πουθενά και δεν μας βλέπει κανένας. Θα σε πείραζε για απόψε να κάνουμε ότι κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι; - Όχι πάτερ, καθόλου δε θα με πείραζε... - Ε, τότε σήκω πάνω και πάρτην μόνη σου τη γαμημένη την κουβέρτα! 9
Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Edit:άκυρο έχει ξαναμπεί χαχαχαχαχ Κλαίω, ακόμα και αυτό. 2
kazakosc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 - Πως σε λένε κοπελιά; - Μένια - Ναι εσένια. 9
matrixtv1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 -Έχετε βιβλία για σιωπες;-Βέβαια-Λένε τίποτα;-Έχετε βιβλία για τον σατανισμό;-Έχουμε-Μήπως κατά τύχη είστε και παρθένα; 3
driftingcris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 - Κολαν XXL εχετε? - Ναι. - Γιατι; 6
oramatica Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 τι ειναι αορατο και μυριζει καροτο? ................................. η κλανια ενως λαγου. τι εχει μεγαλα αυτια, τρεχει γρηγορα και ειναι μαυρο και βαθυ? ................................. το κουνελ ε ναι... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις