Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έγραψα τ´όνομα μου σ´όλα τα μπουκάλια με το νερό στη δουλειά και τώρα όλοι πίνουν νερό στο όνομα μου

• Like 15
Δημοσ.

Το 'χα κάνει εν διαμέσω τσακωμού με πρώην αυτό, αμέσως μετά την ατάκα "εγώ το λέω μειωτικά; εγώ που πίνω νερό στο όνομά σου;" ήπια νερό ενώ είχα ένα χαρτάκι με το όνομά της στον πάτο. Χωρίσαμε λίγο αργότερα.

• Like 18
Δημοσ.

-Τι τρωνε οι Ρωσοι τα Χριστουγεννα?

-Κουραμπλιετ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

-και οι Πολωνοι?

-Kurwaμπιε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

και οι κινεζοι;;;

κουραμπιεδακια xoxoxoxo
  • Like 2
Δημοσ.

Χωρίσαμε λίγο αργότερα.

αφού δεν εκτίμησε αυτό ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΕ  ΣΕ ΔΑΥΤΗΝ!

• Like 3
Δημοσ.

-Θέλω να σου αφιερώσω ένα κομμάτι,τι προτιμάς?

-Σπανακόπιτα

Ωπως,"το αγαπημενο μου λαχανικο ειναι το κοτοπουλο" :P

Δημοσ.

Είναι ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας, άγνωστοι μεταξύ τους, στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης. Είχαν βρεθεί εκεί για δική του δουλειά ο καθένας. Επιβιβάζονται στο αεροπλάνο που πάει για Ιαπωνία. Οι θέσεις τους ήταν δίπλα δίπλα και άρχισαν τις συστάσεις και ψιλοκουβέντα. 

Το αεροπλάνο μπαίνει στον διάδρομο απογείωσης. Το αεροπλάνο αναπτύσει ταχύτητα και απογειώνεται. 

Μετά από λίγη ώρα ο πιλότος αναγγέλει οτι πετάνε αυτή την στιγμή πάνω από την Γερμανία.

-ΑΧ πετάγετε ο Γερμανός. Να δω πότε θα τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου και να γυρίσω στην πατρίδα και στα παιδιά μου.

- Υπομονή του λένε οι άλλοι 2 με μια φωνή

Μετά από λίγη ώρα ο πιλότος αναγγέλει οτι πετάνε αυτή την στιγμή πάνω από την Ιταλία.

-ΑΧ πετάγετε ο Ιταλός. Να δω πότε θα τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου και να γυρίσω στην πατρίδα μου, να φάω καμια μακαρονάδα και καμια πίτσα και μετά να αράξω.

Μετά από λίγη ώρα ο πιλότος αναγγέλει οτι πετάνε αυτή την στιγμή πάνω από την Ελλάδα.

-ΑΧ πετάγετε ο Έλληνας. Να δω πότε θα τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου και να γυρίσω στην πατρίδα μου, να φάω κανα πιτόγυρο και μετά σε κανα μπαράκι να ρίξω καμια γκομενίτσα.

Περνάει κανα 2ωρο και ο πιλότος λέει οτι λόγω κακοκαιρίας θα κάνουν μια παράκαμψη και θα περάσουν πάνω από ζόυγκλα της Ασίας. Εντω μεταξι έχει αρχίσει και νυχτώνει. 

Ο πιλότος μετά από λίγο λέει οτι η κακοκαιρία ήταν μεγαλύτερη τελικά και  το αεροπλάνο θα έχει κάποιες αναταράξεις. Άνοίγει η φωτεινη ένδειξη να βάλουν τις ζώνες τους. Το αεροπλάνο άρχισε να ταράζεται. Ο κόσμος άρχισε να σταυροκοπιέται και να σφίγγεται πάνω στα καθίσματα. Αυτη την στιγμή πετούσαν πάνω από το κέντρο της ζούγκλας.

Αφού συνεχίστηκε αυτό, ο πιλότος τους ενημερώνει οτι πέρασε ο κίνδυνος και συνεχίζουν για το αεροδρόμιο στο Τόκιο. 

Περνάει καμιά ώρα και το αεροπλάνο άρχισε την κάθοδο για προσγείωση. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι που τελικά θα έιχαν αίσιο τέλος σε αυτο το ταξίδι. Λίγο πριν την προσγείωση το αεροπλάνο λόγω καθοδικών ανέμων άρχισε να ταλαντέυεται παράξενα. Οι επιβάτες ξαναφοβήθηκαν πολύ. Ο πιλότος όμως κατάφερε να το προσγειώσει με απόλυτη ασφάλεια.

Κατεβαίνουν στο αεροδρομειο και αφού παίρνουν τις βαλίτσες τους προχωράνε προς την έξοδο. Αφού βγαίνουν έξω και είναι ευτυχισμένοι που είναι σώοι και αβλαβείς.......

.........

.........

Αντάλλαξαν τηλέφωνα μήπως και βρεθούν για κανα καφέ και χώρισαν. 

(Δεν πέφτουν στην ζούγκλα όλα τα αεροπλάνα που έχουν μέσα Γερμανό, Ιταλό και Έλληνα)

Δημοσ.

-Τι πάθατε?
-Δεν ανοίγει σελίδες!
-Δεν ανοίγετε κάνα βιβλίο να ξεστραβωθείτε λέω γω,μου θέλετε και ίντερνετ
-Είστε σίγουρα ο τεχνικός του ΟΤΕ?

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...