BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Περιχαρής ο τύπος γυρίζει σπίτι και λέει στην κοπέλα του: - Αγάπη, μάντεψε..πήρα προφυλακτικά με ιδιαίτερες γεύσεις! Ψήνεσαι να σβήσουμε τα φώτα, να βάζω, να δοκιμάζεις και να μου λες τι γεύση είναι; - Ααααχ ναι αγάπη μου!! απαντάει η κοπέλα και σβήνει το φως.. Ξεκινάει λοιπόν και κάνει "μμμμμ..κεφαλοτύρι...!!!" -Όχι περίμενε, δεν το έχω βάλει ακόμα... ελεος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 -Έλα μάνα -Έλα αγόρι μου -Κάθεσαι;έχω άσχημα νέα. -Τι;Τι έπαθες;;έμπλεξες με ναρκωτικά;;;Σε έκλεψαν;;;;Δεν φοράς την ζακέτα;;;;; -Εε,μάλλον,, πέταξα τα καπάκια των τάπερ στα σκουπίδια!! -..... -Ελα μάνα ακούς;Μάνα;;Μανααααααααα;;;;; Πραγματική ιστορία... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται. Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: "Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις". Και απαντάει κι αυτός: "Ναι σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Εγώ απλά ήρθα να ταΐσω τον κροκόδειλο." 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα βρίσκεται μια γυναίκα. Όσο πιο μακριά βρίσκεται αυτή η γυναίκα, τόσο περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας έχει ο άντρας. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μου πήρε 40 χρόνια να καταλάβω αυτό που μας έλεγε ο δάσκαλος στο δημοτικό: "ένα κόμμα μπορεί να σου αλλάξει την σύνταξη..." Εγω πάλι με την εκατοστη επαναληψη του ανεκδοτου το 2012 νομίζω ότι το εχω καταλάβει Ειναι δυο σοκολατες και συζητανε... -Παραλιγο να τρακαρω ετσι οπως ερχομουν -Ναι ε; -Ναι ασε, πηρα μια λακταρα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ποοο θέλω μια lacta τώρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ποοο θέλω μια lacta τώρα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ποοο θέλω μια lacta τώρα! Δε μαρεσει σα σοκολατα αλλά η λακτα mousse και cake ειναι κορυφή!Δοκιμασε τα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 363 μέρες για τα Χριστούγεννα και ο γείτονας μου έχει απο τώρα στολισμένα! Τι κολλημενα άτομα που υπάρχουν... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 κλεμενοοοοοοοοοο... αλλα ρε φιλε βαλε λιγο το μυαλουδακακακακακι σου να ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! αντε γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 κλεμενοοοοοοοοοο... αλλα ρε φιλε βαλε λιγο το μυαλουδακακακακακι σου να ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! αντε γεια Ε ναι, διοτι οι υπολοιπες 800 σελιδες εδω περα ειναι δικης μας εμπνευσης 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον, θαρρω πως ηρθε η ωρα να γραψω κι εγω για πρωτη φορα ενα ανεκδοτακι, (-οποτε παρακαλω δειξτε επιεικεια.. ) Απ'οσο εχω παρακολουθησει το συγκεκριμενο thread, δεν νομιζω να το εχω ξαναδιαβασει καπου, οποτε παμε στο ψητο: Ήταν τρεις φίλες, η Αννα, η Βαρβάρα και η Γωγώ. Αυτές λοιπόν οι τρεις φίλες, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Αννα: - "Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες. Ήρθε ο Ανδρέας αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω: - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ." Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω: - "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ." Kι έγινε κορίτσια της τρελής μέχρι το πρωί! - "Θα το δοκιμάσω κι εγώ", λέει η Βαρβάρα. Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει: - "Αννα είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα: - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω." Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: - "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω." Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί. Tότε, σκέφτηκε και η Γωγώ: - "Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ!" Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Βαρβάρα όμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα. - "Τι έπαθες καλέ;", τη ρωτάνε οι φίλες της. - "Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω: - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω." Eν τo μεταξύ, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι (Σνιφ-σνιφ) - "Ε, ωραία και μετά τι έγινε;" - "Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω: - "Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρ.....; O Ανδρέας και ο Βασίλης τα είχαν κρύα!" 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι ανέκδοτο per se, αλλά μου άρεσε και το αναπαράγω: Αυτό που στο κρεβάτι αν κλείσεις λίγο τα μάτια σου από 8:00 πάει 10:30,και στη δουλειά αν κάνεις το ίδιο απο 9:35 πάει 9:36,μεγάλη μαλακία. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι, διοτι οι υπολοιπες 800 σελιδες εδω περα ειναι δικης μας εμπνευσης μαλλον το χουμορ μου δεν περναει εδω μεσα.τσ τσ στ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Σε ένα παιδί δεν πήγε ποτέ δώρο ο Άγιος Βασίλης.Στον Naughty Σφακιανάκη! Χρόνια πολλά... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις