pirate79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 γιατί περπατάς σα χεσμένος;- Αστα ρε μαλάκα, πονάει ο κώλος μου... -Γιατί, τι έγινε?- Εκεί που περπατούσα χτες βράδυ για να ξεχάσω τον χωρισμό μου με την Μαίρη, σκοντάφτω σε ένα παλιό λυχνάρι, βγαίνει ένα τζίνι και μου λέει "Εχεις μια ευχή"..- Ελα ρε!!! καλά, και τι του είπες?-"Γά@@σε μας και συ βραδιάτικα" 7
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Όταν οι αστροναύτες πηγαίνουν στην δουλειά είναι πολύ πιθανό να λείψουν για κάποιο διάστημα... 30
idomeneas7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Τι λεει ενας τοιχος σε εναν ηλεκτρολογο; Μη με διακοπτης Γιατί το ρολόι της ΔΕΗ δεν έχει χρεωστική κάρτα? Επειδή πληρώνει μετρητής. 2
star12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 μπαινει σε μπαρ ενας τυπος.κοιταζει γυρω του,και βλεπει μια καυτη βυζαρου ξανθια να καθεται στο μπαρ και να του κανει νοηματα τη πλησιαζει.τιποτα δε τον σταματα για αυτο που θα πει. και με εντονο προκλητικο βλεμα τις λεει τι λες εισαι για παιχνιδι; δεν εφερα μαζι μου το ταβλι 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 μπαινει σε μπαρ ενας τυπος.κοιταζει γυρω του,και βλεπει μια καυτη βυζαρου ξανθια να καθεται στο μπαρ και να του κανει νοηματα τη πλησιαζει.τιποτα δε τον σταματα για αυτο που θα πει. και με εντονο προκλητικο βλεμα τις λεει τι λες εισαι για παιχνιδι; δεν εφερα μαζι μου το ταβλι Δεν πειράζει, έφερα εγώ το <λέξη με ομοιοκαταληξία> 2
bade Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Η αλλη λεει εχει 8 βαθμους μυωπια.Και τα ονειρα, θολα τα βλεπει. 5
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 3 λόγοι για να βγει κάποια μαζί μου: 1/2 2/7 3/5 21
sargio01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πω ρε φίλε, τι πνευματώδες χιούμορ που έχεις. Πραγματικά το θαυμάζω!...
billpao Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Χθες που έβρεχε, έκανα λούτσα έναν τύπο με το αυτοκίνητο.. Έβριζε και χτυπιόταν. Πόσο πεζός ρε φίλε.. 15
xrist0s4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Βλεπω τον αλλο κ φοραει ασπρο πατελονι και μαυρη ζωνη...του λεω ψιλογελωντας... Φιλαρακι αυτα τα φορας μονο αν ξερεις καρατε. Και ηξερε ο καριολης!! 10
DrLo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 3 λόγοι για να βγει κάποια μαζί μου: 1/2 2/7 3/5 fixed 1:2 2:7 3:5 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82_(%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC) Παραλίγο να μη το καταλάβω ...
ikaruga24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 -Κωστάκη, με τον πελάτη μίλησες; -Τον παίρνω! -Κάτι είχα καταλάβει. Με τον πελάτη μίλησες; 15
atonioz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 έχουν ξαναμπεί κάποια μπορεί και όλα αλλά αντε βρες τα στις 900 + σελίδες , τα βάζω μαζεμένα ως σαν αγαπημένα μου 1. Σήμερα το πρωί είδα τον διευθυντή μου να παρκάρει την καινούργια του Mercedes στο parking της εταιρείας.Του ευχήθηκα καλορίζικο και του είπα ότι είναι πολύ όμορφο.Μου είπε αν βάλω στόχους και δουλέψω σκληρά και πολλές ώρες.... του χρόνου θα αγοράσει καλύτερο αμάξι 2. Πως λέγεται η αφρικανή τηλεφωνήτρια; Νενε Μακουτε 3. Η τηλεόραση του Πανταζή είναι …………. η ωραιότερη πλάσμα του κόσμου... 4. Κάθεται ο Χριστός με τους μαθητές τουστο μυστικό δείπνο & βαριούνται απίστευτα.Κάποια στιγμή, λέει ο Πέτρος: "Άντε ρε Χριστέ, κάνε κάνα θαύμα να περάσει η ώρα, κάνε κάτι!".Tο σκέφτεται ο Χριστός,σηκώνεται & κάνει μια κίνηση με τα χέρια. Παφ! Εμφανίζεται ένα ξύλινο ποδοσφαιράκι! "Οoooo" λένε όλοι! Το κοιτάνε, έχουν τρελαθεί!Του λένε, "τι είναι αυτό κύριε;"Και τους απαντάει: "Αυτό παιδιά μου είναι PRO Χριστού" 5. "Θα κουνηθεί η φάτνη τώρα που ξεστολίζω και θα ρίξω καμιά παναγία..." 6. -Γιατί δεν ψωνίζεις από μένα ψάρια ρε μαλάκα;-Καταρχάς δε μου αρέσει ο τόνος σου... 7. - Ελένη, δε μου λες, αν κερδίζαμε στο Τζόκερ, τι θα έκανες ;;; - Νίκο μου, θα σου έπαιρνα τα μισά λεφτά και θα σε χώριζα να κάνω την ζωή μου... - Λοιπόν, κέρδισα 7,20 ευρω, ορίστε τα 3,60 ευρω σου,και άντε γαμήσου, Ελένη! 8. Καπου στα βορεια . -Μαλλλάκα,ο περιπτεράς δε με χάλασε το 50ευρω! -Δε σε χάλασε ??? -Δε με χαλασε !!! -Δε σε χαλασε !!! -Δε με χαλασε ... 9. -Μαμά,στο σχολείο με φωνάζουν ορφανό. - 10. Ένα πρεζάκι πάει στο "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος". -Πρώτη ερώτηση: Ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας; α) Θεσσαλονίκη β) Πάτρα γ) Αθήνα δ) Λάρισα -Το γ -Πολύ σωστά, μόλις κέρδισες 1 €. Πάμε στην δεύτερη ερώτηση... -Φιλαράκι..σταματάω εδώ... 11. Σούπερ Μάριο απήγαγαν την πριγκίπισσα! -Και προς τα πού πήγαν?? -Αριστερά! -Ω, να σου γ@μήσω! 19
Προτεινόμενες αναρτήσεις