Alex-V Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οι στατιστικές λένε πως κάθε άνθρωπος κάνει σεξ 95 φορές τον χρόνο. Απ' ότι φαίνεται με περιμένει ένας έξαλλος Δεκέμβρης. Οι στατιστικές λένε πως κάθε άνθρωπος κάνει σεξ 95 φορές τον χρόνο. Απ' ό,τι φαίνεται με περιμένει ένας έξαλλος Δεκέμβρης. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Άντε παιδιά ανταλλάξτε τηλέφωνα και καλό Δεκέμβρη! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οι στατιστικές λένε πως κάθε άνθρωπος κάνει σεξ 95 φορές τον χρόνο. Απ' ό,τι φαίνεται με περιμένει ένας έξαλλος Δεκέμβρης. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazakosc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 -Θελω να επιστρεψω ενα χαλασμενο μπουμερανκ. -Που το εχετε? -Δεν ξερω. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 χαχαχα ηταν καλο μαρεσε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 - Τι βλέπεις εκεί; Τσόντες; - Ντοκιμαντέρ για αρπακτικά είναι. - Μπα; Και η ξανθιά εκεί τι είναι; - Ψωλαρπάχτρα. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 δεν ειναι ακριβως ανεκδοτο..αλλα εγω γελασα.. και λεει καποιος.. How embarrassing it would be, if you fell in love with someone and you found out they clap when the plane lands... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Στην Κολομβία όταν λένε πεντάγραμμο δεν αναφέρονται σε μουσική. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 -Θέλω να σε πάρω με παππα και με κουμπάρο -Δεν κάνω παρτουζες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Είναι μιά ξανθιά και την βλέπει η φίλη της να συνδέει ένα γιαούρτι TOTAL με τον φορτιστή. - Τί κάνεις εκεί?(της λέει) - Ε να... αφού γράφει 2% ,χρειάζεται φόρτιση... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Συναντιούνται δύο φίλοι στο δρόμο. Ο ένας φαίνεται κατσούφης και κακόκεφος.-Τι έχεις ρε συ, γιατί είσαι έτσι;-Ε, που να στα λέω. Πριν 3 εβδομάδες, πέθανε ένας θείος μου και μου άφησε κληρονομία 10,000€.-Πωπω, κρίμα ρε συ, αλλά εντάξει, τουλάχιστον τα λεφτά πρέπει να είναι μια παρηγοριά, ε;-Κάτσε, ακόμη δεν ξεκίνησα. Πριν 2 εβδομάδες, ένας ξάδερφος μου, που δεν γνώρισα ποτέ μου τα τίναξε και μου άφησε 20,000€, έτσι απλά.-Ε, εντάξει ρε συ! Δεν μπορεί να στεναχωρήθηκες από αυτό!-Όχι, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα πέθανε κι ο παππούς μου! Κληρονόμησα σχεδόν 100,000€!-Απίστευτο! Και γιατί έχεις τέτοια μούτρα;!-Ε, αυτήν την εβδομάδα... τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παλιό, αλλά το θυμήθηκα: Δυο φίλοι συναντιούνται στο δρόμο. - Τι έγινε ρε ; Γιατί φοράς πένθος ; - Ε να, πέθανε η πεθερά μου. - Τι είχε ρε ; - Μαλακίες, ένα οικοπεδάκι στους Θρακομακεδόνες. - Όχι ρε, τι πρόβλημα είχε ρωτάω. - Δεν το είχε δηλώσει στο κτηματολόγιο. - Ρε μαλάκα, πως πέθανε σε ρωτάω. - Ε να, έφυγε από το σπίτι το πρωί να πάει στο χασάπη να μας πάρει κοτόπουλο και την χτύπησε ένα αυτοκίνητο. - Και εσείς τι κάνατε ; - Φάγαμε σκέτα μακαρόνια. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Κάποτε στην αρχαία Αθήνα ο Πλάτωνας είχε ρωτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν!- Πολιτικός! είπε με καμάρι και περηφάνια το αγόρι.- Ηθοποιός, είπε με χάρη και τσαχπινιά το κορίτσι.... Τελικά, και ο Μητσοτάκης και η Σαπουντζάκη τα κατάφεραν και ολοκλήρωσαν τα όνειρά τους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ο πολιτικός με τον ηθοποιό είναι το ίδιο. Και οι δύο παίζουν θέατρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Τι λεει ενας τοιχος σε εναν ηλεκτρολογο; Μη με διακοπτης 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις