Firefighter1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εγω πρωτη φορα μπηκα στο insomnia το 2008 για να μαθω εαν μπορω να παιξω ps3 στο pc μου :3 (ακομα περιμενω να γινουν αρκετα δυνατοί οι επεξεργαστες για να ειναι εφικτο το emulation του...) καλώσηρθες ξενε! σαν το σπιτι σου. πως λεγεται ο μαγος που κολλαει σε τοιχους; χαρι ποστερ. Γεια σου κι εσένα ! Με λένε Γιάννη , και πραγματικά είναι απολαυστικά....τα περισσότερα...! Τα εχω στειλει με Viber στη γυναικα μου! :-D Όσο για αυτό που περιμένεις,σοβαρά τώρα,ενημέρωσέ με σχετικά ..!!!!! Ο σύζυγος επιστρέφει ξημερώματα στο σπίτι μεθυσμένος με τα παπούτσια στο χέρι και περπατάει στις μύτες των ποδιών του Η γυναίκα του όμως είναι ξύπνια: - Βρε καλώς τον σούπερμαν! του λέει. Που ήσουν; - Να με τα παιδιά από τη δουλειά είπαμε να πάμε για φαγητό. - Μάλιστα κύριε σούπερμαν. Και μετά; - Ε.. μετά είπαμε να πάμε για ένα ποτό. - Α έτσι; Και δε μου λες βρε σούπερμαν; και τόσες ώρες με ένα ποτό πως πέρασαν; - Ήπιαμε κάνα δυο, και μετά πήγαμε σε άλλο μαγαζί.. - Τι μου λες βρε σούπερμαν; και σε άλλο μαγαζί; - Ναι και μετά... Μα για στάσου βρε γυναίκα γιατί με φωνάζεις σούπερμαν; - Γιατί μόνο ο σούπερμαν φοράει το βρακί του πάνω από το παντελόνι του........... 5
hackerW32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 οπως το κόβω, emulator για ps3 θα βγει οταν θα εχουν κβατικους υπολογιστές 2
driftingcris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 οπως το κόβω, emulator για ps3 θα βγει οταν θα εχουν κβατικους υπολογιστές πολυ αισιοδοξος εισαι cell boi κλτρα να παρεις ενα used για τα exclusive και να τελιωνεις 1
koulislefkada Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Η Πρωσία ήταν (περίπου) 3.14 φορές μεγαλύτερη σε έκταση από την Ρωσία. 26
ougxar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Προσπάθησα να σκαρφαλώσω έναν τοίχο αλλά έπεσα... ανεπαρκούρ Από ερωτικές επιτυχίες, μια φορά είχα κατέβει Κρητη για μια γκόμενα κι έφαγα Χ. Θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα.. -Φιλε περναω χτες εξω απο μια εκκλησια, βλεπω ανοιχτη την πορτα, μπαινω μεσα.... -Καιι;;;; -Κερια και λιβανια. 17
vasioula1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Οι στατιστικές λένε πως κάθε άνθρωπος κάνει σεξ 95 φορές τον χρόνο. Απ' ότι φαίνεται με περιμένει ένας έξαλλος Δεκέμβρης. 14
tzelen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ... Τα εχω στειλει με Viber στη γυναικα μου! :-D ... Και είστε ακόμη παντρεμένοι; 3
Alex-V Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 -Μπαμπά τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε το τζόκερ;-Las Vegas, Don Perignon, πουτάνες.-Αν δεν το κερδίσουμε;-Αθήνα, τσίπουρο, την μάνα σου. 6
xrist0s4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Κ.Παπακαλιατη,τα τρωτε τα μελομακαρουνα; Ουυυυ τους γαμαω τη μανα!!! 7
Unabomber Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 11:34: εφτασα στη σκηνη του εγκληματος 11:34: το πτωμα ειχε μελανιες που προδιδαν εντονη παλη11:34: βρεθηκε ενα μαχαιρι 50 μετρα απο το πτωμα 11:34: διαπιστωσα οτι το ρολοι μου ειναι χαλασμενο 17
koulislefkada Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Είναι ο Κίτσος και ο Μήτσος, δυο βοσκοί, και κάθονται σε μια πεδιάδα απέναντι από ένα βράχο. Σε κάποια στιγμή κάνει ο Κίτσος: - Ρε Μήτ'ς μ' τον βλέπ'ς κείνο του βράχου απέναντι; - Τουν βλέπω!!! - Αυτού έκανα προψέ πρώη φορά έρωτα με την Μαριγώ μ'. - Καλή; Καλή; - Καλή μωρέ! Ήταν μπροστά κι η μάνα τς... - Η μάνα τς;;; Και τι σ' έλεγ; - Μπεεεεεεε!!! 5
theoritikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 -Ναι ποιος είναι; -Ο Γιώργος από τον Πύργο -Ηλείας; -Οχι, Γιώργος, Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ 18
Firefighter1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Και είστε ακόμη παντρεμένοι; Δεν της τα στελνω κι ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 4
kazakosc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 -Συγνωμη,να ρωτησω κατι? -Παρακαλω! -Πότε ανοιγει το μαγαζι με τα χριστουγεννιατικα στον πρωτο? -Το μπαλκονι μου ειναι. 23
xrist0s4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πριν έρθει η κρίση,όταν έβλεπα μια γκόμενα να τρώει μπανάνα,σκεφτόμουν την πίπα.Τώρα,σκέφτομαι την μπανάνα. Οι στατιστικές λένε πως κάθε άνθρωπος κάνει σεξ 95 φορές τον χρόνο. Απ' ό,τι φαίνεται με περιμένει ένας έξαλλος Δεκέμβρης. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις