onty Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Έχουμε πολλά κοινά εμείς οι δύο (Μόνο που εγώ είμαι και μετριόφρων και έχω και απολλώνιο κορμί) Get a room.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Προχθες βγηκα ραντεβού με μια κοπέλα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Κυλησε πολυ ομαλα η συναντηση Ομπαμα-Steven Hawking σημερα στο Μεγαρο Μαξιμου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ο Ομπάμα τηλεφωνεί στο Μαξίμου.-Hello-Hello-Mr Tsipras?-The same 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Προχθες βγηκα ραντεβού με μια κοπέλα hahahaha :'( 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ένα αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί. Υπήρχαν 4 επιβάτες επί του σκάφους, αλλά μόνο 3 αλεξίπτωτα. Ο 1ος επιβάτης είπε: «Εγώ είμαι ο Στεφ Κάρι, ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ του NBA. Οι Warriors και τα εκατομμύρια των οπαδών μου με χρειάζονται και δεν γίνεται να πεθάνω». Έτσι πήρε το 1ο αλεξίπτωτο και άφησε το αεροπλάνο. Ο 2ος επιβάτη, ο Ντόναλντ Τραμπ, είπε: «Εγώ είμαι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ και είμαι ο εξυπνότερος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία, έτσι οι ψηφοφόροι μου δεν θέλουν να πεθάνω». Πήρε το 2ο αλεξίπτωτο και πήδηξε από το αεροπλάνο. Ο 3ος επιβάτης, ο Πάπας, είπε στον 4ο επιβάτη, έναν 10χρονο μαθητή: «Γιε μου, είμαι μεγάλος και δε μου απομένουν πολλά χρόνια, εσύ έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου γι 'αυτό θα θυσιάσω τη ζωή μου. Πάρε το τελευταίο αλεξίπτωτο». Το μικρό αγόρι είπε, «Μην ανησυχείς, Παναγιώτατε, υπάρχει ένα αλεξίπτωτο και για εσάς γιατί ο εξυπνότερος πρόεδρος... πήρε την τσάντα μου»! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ένα αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί. Υπήρχαν 4 επιβάτες επί του σκάφους, αλλά μόνο 3 αλεξίπτωτα. Ο 1ος επιβάτης είπε: «Εγώ είμαι ο Στεφ Κάρι, ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ του NBA. Οι Warriors και τα εκατομμύρια των οπαδών μου με χρειάζονται και δεν γίνεται να πεθάνω». Έτσι πήρε το 1ο αλεξίπτωτο και άφησε το αεροπλάνο. Ο 2ος επιβάτη, ο Ντόναλντ Τραμπ, είπε: «Εγώ είμαι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ και είμαι ο εξυπνότερος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία, έτσι οι ψηφοφόροι μου δεν θέλουν να πεθάνω». Πήρε το 2ο αλεξίπτωτο και πήδηξε από το αεροπλάνο. Ο 3ος επιβάτης, ο Πάπας, είπε στον 4ο επιβάτη, έναν 10χρονο μαθητή: «Γιε μου, είμαι μεγάλος και δε μου απομένουν πολλά χρόνια, εσύ έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου γι 'αυτό θα θυσιάσω τη ζωή μου. Πάρε το τελευταίο αλεξίπτωτο». Το μικρό αγόρι είπε, «Μην ανησυχείς, Παναγιώτατε, υπάρχει ένα αλεξίπτωτο και για εσάς γιατί ο εξυπνότερος πρόεδρος... πήρε την τσάντα μου»! When you wish it was real. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Προχθες βγηκα ραντεβού με μια κοπέλα Μοντελο και σου την επεσε αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Προχθες βγηκα ραντεβού με μια κοπέλα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μοντελο και σου την επεσε αυτη? Ε ναι τι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Τι είπε ο τελευταίος πόντιος αυτοκράτορας πριν πέσει απ τον θρόνο;;;;; Πάω μια βόλτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Based on a true story (Συστηνοντας μια γκομενα σε φιλους) -Απο δω η Δ. Παναγιωτου -Παναγιωτοπουλου... -Το μπουλο θα τον παρεις σε κανα δυο μηνες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 -Ξερεις γιατι οι Αγγλοι ειναι ασχημοι? -Γιατι? -Γιατι ειναι ugly... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 -Ξερεις γιατι οι Αγγλοι ειναι ασχημοι? -Γιατι? -Γιατι ειναι ugly... Και στους γερμανους θα βρεις εναν αντρα αναμεσα στους γερους Οχι ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Όχι και στα δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις