Hellaslover Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ένας αλλήθωρος την πέφτει σε μια κοπέλα: - Από εδώ είσαι κοπελιά; - Όχι, από την άλλη Οι μονοι αντρες που δε κοιτανε το στηθος σε μια γυναικα αλλα τη καρδια ειναι οι αλληθωροι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 πως λεγεται ο τραμπ στα ιταλικα;;; τραμπολινο Επισης ψαρευει με καλαμι μαρκας τραμπούκο,ακουγωντας το τραγουδι "το ΤΡΑΜπ το τελευταιο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Σε λίγο θα βγει και η νέα μόδα... μπαίνω στο κλάμπ και κάνω τραμπ τραμπ τραμπ ειμαι πλανητάρχης και δεν σε βλέπω καν τραμπ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 -Τα ποτά είναι κερασμένα από εμένα κορίτσια! - Τι γιορτάζουμε; - Έκανα λεύκανση πρωκτού! - Άντε άσπρο πάτο! 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 πως λεγεται ο τραμπ στα ιταλικα;;; τραμπολινο σου βγαζω το καπελο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ήταν ένας κουφός και ένας χαζός. Ο κουφός ήθελε να κοροϊδέψει τον χαζό οπότε τον ρωτάει: - Πόσο κάνει 2+1? - Τέσσερα, απαντάει ο χαζός Και ο κουφός: - Να τη φας και να΄ναι κρύα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τι κοινό έχει μια χειροβομβίδα,ένα κιλό τυρί φέτα και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας? Μπαμ, τυρι τυρι τυρί Μπαμ, τυρί Μπαμ, μπαμ τυρι Μπαμ, τυρί μπαμ (Κραξτε με ελεύθερα ????) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τι κοινό έχει μια χειροβομβίδα,ένα κιλό τυρί φέτα και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας? Μπαμ, τυρι τυρι τυρί Μπαμ, τυρί Μπαμ, μπαμ τυρι Μπαμ, τυρί μπαμ (Κραξτε με ελεύθερα ????) Προσωπικά, κάθε άλλο παρά κράξιμο θα σού έριχνα, αφού με το συγκεκριμένο κομμάτι έχω πολύ χοντρό πρόβλημα. Είναι ο ορισμός τής μονοτονίας στ' αυτιά μου και zbutsam αν το έχει γράψει αυτός που το έχει γράψει, τον οποίο γενικότερα εκτιμώ: Μια εσαεί επαναλαμβανόμενη μαλακία, την οποία αν δεν έχεις ακούσει άλλη φορά ώστε να ξέρεις πόσο διαρκεί, το μόνο που μπορείς να υποθέσεις είναι ότι θα τελειώσει όταν χαλάσει το μπουζούκι (ή πυροβολήσει κάποιος τον παίχτη...) Οπότε θεωρώ ότι τού ταιριάζει άριστα το να αποτελεί μέρος ανεκδότου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Deer αφιερωμένο: Γενικά πρέπει να είσαι γ@μώ τα παλικάρια αλλά στο συγκεκριμένο είσαι πολύ λάθος ρε φίλε... Τες πα γούστα είναι αυτά... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Γενικά πρέπει να είσαι γ@μώ τα παλικάρια αλλά στο συγκεκριμένο είσαι πολύ λάθος ρε φίλε... Τες πα γούστα είναι αυτά... Υπερβολές! Ένας συνηθισμένος, υπέροχος, πανέμορφος και πανέξυπνος καθημερινός άνθρωπος είμαι... ...επί τής ουσίας όμως: Δεν είπα ότι δεν είναι καλή σύνθεση. Ότι επαναλαμβάνει το ίδιο μοτίβο απ' την αρχή ως το τέλος είπα και αυτό νομίζω ότι είναι αυταπόδεικτο. Εκτός κι αν έχω κουφαθεί και δεν καταλαβαίνω τι ακούω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έχουμε πολλά κοινά εμείς οι δύο (Μόνο που εγώ είμαι και μετριόφρων και έχω και απολλώνιο κορμί) Εντάξει το 90% των τραγουδιών επαναλαμβάνεται λίγο ή πολύ, το συγκεκριμένο όμως είναι πολύ ιδιαίτερο τραγούδι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 πως λεγεται αυτος που τραβαει το σεντονι της κοπελας του στο κρεβατι στα Γαλλικα;;; Μα και συ με Ξεσκεπας τι τον εκανε τον ντοναλντ τραμπ η μαμα του οταν ηταν μικρο;; Τραμπαλα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 πως λεγεται αυτος που τραβαει το σεντονι της κοπελας του στο κρεβατι στα Γαλλικα;;; Μα και συ με Ξεσκεπας τι τον εκανε τον ντοναλντ τραμπ η μαμα του οταν ηταν μικρο;; Τραμπαλα καποια στιγμη θα βαρεθεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 -Γιάννη αυτό το γκομενάκι το κούμπωνες; -Άνετα! -Και αυτό ρε Γιάννη; -Και αυτό άνετα!-Και αυτό ρε μαλάκα Γιάννη; -Ε ναι και αυτό ανετα! Γιάννης Ανετοκούμπο I'm not even sorry 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις