yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Βλεπω καποιες κοπελες στο δρομο και αναρωτιεμαι....Εχουν βαφτει ή εχασαν στο paintball ; 18
NteliX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους... Λέει η πρώτη:- Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ.Και δείχνει τον καρπό της.- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ, λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της.- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλησα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ.Και δείχνει τον ώμο της.Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λεει:- Κορίτσια...Καλό παιδί να 'ναι και ό,τι να 'ναι! 9
mastor10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 in other news Στους οικονομικους εισαγγελεις η λιστα του αϊ βασιλη 3
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το ‘‘άντε γαμ...σου δεν πληγώνει και τόσο μια γυναίκα... Το ‘‘άντε ζυγίσου‘‘ όμως...;;; Όταν βλέπω γυναίκα ντυμένη από πάνω ως κάτω με το ίδιο χρώμα πάω και τη ρωτάω: "Συγνώμη πως και μόνη; οι άλλοι Power Rangers είναι σε αποστολή;" 11
stavi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 -Γιατρέ,τον τελευταίο καιρό έχω γίνει λίγο νευρικός... -Και που οφείλεται αυτό ; -Που να ξέρω γαμώ την πουτάνα μου, εσύ έχεις το κωλοπτυχίο..!! 15
LRoi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 -Πάτερ φήμες λένε ότι ασχολείσαι με το internet και όχι με την εκκλησία -Omg ποιος fail τα λέει αυτά? 2
star12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 φετος λογο οικονομικης κρισης ο αη βασιλης δεν θα πεταξει με τους ταρανδους θα τον πεταξει ο τσακ νορισ 1
yannis27gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Αχαχαχαχα μεγάλη μλκ... Ένα του σκύλου, δεν ξέρω αν μπήκε: - Πώς λένε το σκύλο σας; - Στοπ. - Και γιατί το βγάλατε έτσι; - Είναι διασταύρωση... 9
NteliX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Ένας διάσημος καρδιολόγος πέθανε και στην κηδεία του το φέρετρο ήταν τοποθετημένο μπροστά σε μία μεγάλη μακέτα καρδιάς φτιαγμένης με λουλούδια. Όταν τέλειωσε η κηδεία και όλοι αποχαιρέτησαν τον νεκρό, η καρδιά ανοίχτηκε, έβαλαν μέσα το φέρετρο και ξαναέκλεισαν την καρδιά. Τότε ένας από τους πενθούντες ξέσπασε σε γέλια. Ο διπλανός του τον ρώτησε: "Μα γιατί γελάς;" "Να μωρέ, σκεφτόμουν την δική μου κηδεία" απάντησε "βλέπεις, εγώ είμαι γυναικολόγος" 2
hackerW32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 εγω το ξερω με ουρολόγο. ειναι πιο αστειο ετσι. αχα.
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Περιχαρής ο τύπος γυρίζει σπίτι και λέει στην κοπέλα του: - Αγάπη, μάντεψε..πήρα προφυλακτικά με ιδιαίτερες γεύσεις! Ψήνεσαι να σβήσουμε τα φώτα, να βάζω, να δοκιμάζεις και να μου λες τι γεύση είναι; - Ααααχ ναι αγάπη μου!! απαντάει η κοπέλα και σβήνει το φως.. Ξεκινάει λοιπόν και κάνει "μμμμμ..κεφαλοτύρι...!!!" -Όχι περίμενε, δεν το έχω βάλει ακόμα... 39
NteliX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Σάββατο μεσημέρι φτάνουν στην πύλη του παράδεισου για «συνέντευξη» δύο τύποι. Ο ένας καλοντυμένος καθαρός, στην τρίχα και ο άλλος με τζηνάκι, t-shirt, αξύριστος, με γυαλιά ηλίου και το τσιγάρο στα χείλη. Εμφανίζεται ο Άγιος Πέτρος και τους φωνάζει. Πάει πρώτος ο τυπάκος με τα γυαλιά και λέει στον Άγιο Πέτρο. - Εγώ στη γη ήμουν ταξιτζής. Δούλευα κάθε μέρα μέσα στην κίνηση στην Αθήνα, χαμός, έτρεχα για να προλάβουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους,.... μπλα μπλα μπλα.... – Εντάξει, λέει ο Άγιος Πέτρος. Περνάς! Και του δίνει μεταξωτό χιτώνα και ένα ολόχρυσο μπαστούνι. Φωνάζει ο Άγιος Πέτρος - Ο επόμενος.... Πηγαίνει ο καθώς πρέπει κύριος και λέει... - Εγώ στην γη ήμουν ιερέας. Δημιούργησα μια εκκλησία από το μηδέν και κάθε Κυριακή ερχόταν και υμνούσαν τον κύριο εκατοντάδες πιστοί και προσευχόμασταν μαζί.... μπλα μπλα μπλα.....και δίδασκα την πίστη και... μπλα μπλα μπλα και ..... μπλα μπλα μπλα... - Εντάξει, λέει ο Άγιος Πέτρος. Περνάς... Και του δίνει βαμβακερό χιτώνα και ένα ξύλινο μπαστούνι. Τα 'χασε ο Ιερέας. - Μα Άγιε Πέτρο είναι δυνατόν; Ο Ταρίφας πήρε μεταξωτό χιτώνα κι εγώ που διέδωσα το λόγο του θεού βαμβακερό; Κι όχι μόνο αυτό, σ' εκείνον έδωσες χρυσή ράβδο και σε μένα ξύλινη μαγκούρα; μα γιατί; Και απαντά ο Άγιος Πέτρος: - Όταν εσύ λειτουργούσες στην εκκλησία όλοι κοιμόνταν, ενώ όταν εκείνος οδηγούσε στο ταξί όλοι προσεύχονταν! 8
DrLo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μου πήρε 40 χρόνια να καταλάβω αυτό που μας έλεγε ο δάσκαλος στο δημοτικό: "ένα κόμμα μπορεί να σου αλλάξει την σύνταξη..." 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις