giorgolavos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 -Δυο λέξεις θα σου πω. Πεινάω. -Η δεύτερη που πήγε; -Την έφαγα. 9
DrLo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Συζητάνε δύο τενίστες : - Ρε συ,ποιoς είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ευρώπης;- Ποιoς;- Αααυτός. 15-0. 16
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Άμα σου πει Κρητικιά "Φύγε θα στην παίξω", φύγε, δεν θα στην παίξει 29
Alex-V Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Άμα σου πει Κρητικιά "Φύγε θα στην παίξω", φύγε, δεν θα στην παίξει εξηγησε το λιγο please 1
stra777 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εξηγησε το λιγο please στην κρητη το θα στην "παίξω" σημαίνει θα στην ανάψω, θα στην μπουμπουνίσω...! 4
theoritikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Η εκκλησία αν είχε χιούμορ, θα έφτιαχνε εταιρία security με το όνομα 'Θεός φυλάξοι' 11
DhZou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Είχαμε πάει επίσκεψη στο ζεύγος Κένεντι-Ωνάση, "Τι θα πάρετε"; ρωτάει "Νερατζάκι" λέμε... ...και μας έφερε νερά... 10
teddy71 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Είχαμε πάει επίσκεψη στο ζεύγος Κένεντι-Ωνάση, "Τι θα πάρετε"; ρωτάει "Νερατζάκι" λέμε... ...και μας έφερε νερά... Παλια μαλλον, γιατι εδω και πολλα-πολλα χρονια αποδήμησε, εις "Κύριον" ή εις στον "εξω απο δω" δεν γνωριζω.
star12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γυρνάει ο γιοργακης από το σχολείο κλαμένος τον βλέπει ο μπαμπάς του και του λέει Ρε γιοργακη τι έγινε γιατί κλαις ; Μπαμπά μπαμπά με απέβαλε η δασκάλα Τι πως ;; μα γιατί Να θα σου πω .αρχισε να μας ρωτάει η δασκάλα πως γίνονται τα παιδάκια ε και τις απάντησα Τι την απάντησες δηλ Να όταν ένας άντρας γυμνός και μια γυναίκα γυμνή είναι σε ένα κρεβάτι και κάτι της κάνει. μου λέει τι είναι αυτά που λες γιοργακι ,και την λέω , Να χτες που μαςταν με την Μαίρη πίσω από το κυλικιο μου έπιασε τον που@@@@ και της έπιασα τα @@@@@ και μου Πέ πως έτσι γίνονται τα παιδάκια Έξω δεν ντρέπεσαι λίγο γιοργακη εξω μη σε βλέπω . Και τώρα δεν μου μιλά η Μαίρη και δεν πάω σχολείο γουαααααααα για αυτό στεναχωριέσαι ;;; Βρες άλλη 6
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 32
Alex-V Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γυρνάει ο γιοργακης από το σχολείο κλαμένος τον βλέπει ο μπαμπάς του και του λέει Ρε γιοργακη τι έγινε γιατί κλαις ; Μπαμπά μπαμπά με απέβαλε η δασκάλα Τι πως ;; μα γιατί Να θα σου πω .αρχισε να μας ρωτάει η δασκάλα πως γίνονται τα παιδάκια ε και τις απάντησα Τι την απάντησες δηλ Να όταν ένας άντρας γυμνός και μια γυναίκα γυμνή είναι σε ένα κρεβάτι και κάτι της κάνει. μου λέει τι είναι αυτά που λες γιοργακι ,και την λέω , Να χτες που μαςταν με την Μαίρη πίσω από το κυλικιο μου έπιασε τον που@@@@ και της έπιασα τα @@@@@ και μου Πέ πως έτσι γίνονται τα παιδάκια Έξω δεν ντρέπεσαι λίγο γιοργακη εξω μη σε βλέπω . Και τώρα δεν μου μιλά η Μαίρη και δεν πάω σχολείο γουαααααααα για αυτό στεναχωριέσαι ;;; Βρες άλλη θα θελα πολυ να δω ποιος εισαι 1
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Με τι γεμίζει ένας DJ όταν φτερνιστεί ; Με mixes 18
ougxar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 - Πως σε λένε; - Παρθένα. - Από που είσαι Παρθένα; - Από τον κώλο. 27
theoritikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 -Τα έχω με γιατρό και σιγά σιγά κοιτάζω να τον κάνω πέρα. -Με μίλα δοκίμασες? 6
Θεkλα Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 -Τα έχω με γιατρό και σιγά σιγά κοιτάζω να τον κάνω πέρα. -Με μήλα δοκίμασες? Φιξντ 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις