Donalhioy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 - Εσωσα χθες κοπελα απο βιασμο.. - Πως? - Εγκρατεια φιλε... εγκρατεια 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 - Σε δυο μέρες θα είσαι περδίκι.- Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατρέ;- Τίποτα λυπάμαι, το ξόρκι είναι πολύ ισχυρό... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Στο δικαστήριο, λέει ο πρόεδρος.- κατηγορούμενε, σκότωσες τον πατέρα σου και την μάνα σου. Τι έχεις να πεις για αυτό.- Κύριε Πρόεδρε, λυπηθήτε με! είμαι ορφανό!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Την Κυριακη λενε οτι παμε τα ρολογια πισω. Αντε να θυμηθω τωρα απο που το πηρα... Μηπως εισαι ξανθια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μηπως εισαι ξανθια? Η αλβανος 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ηθελα εμεσα να δω ποσους χρυσαυγιτες εχει το ινσομνια. 4. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ηθελα εμεσα να δω ποσους χρυσαυγιτες εχει το ινσομνια. 4. ουται καν ιμε φηλαι μου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 - Μπαμπά τι είναι το τρίο?- Είναι όταν κάνει σεξ ένας άντρας με δυο γυναίκες ή δυο άντρες με μια γυναίκα.- Και τις κιθάρες γιατί τις κρατάνε??? 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Πωσ λεγεται ο νεκροθαφτησ στα Μεξικανικα; Μεσα σε κασα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Πωσ λεγεται ο νεκροθαφτησ στα Μεξικανικα; Μεσα σε κασα ρε φιλε, τοσα χρονια δεν βαρεθηκες? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μου λεει φιλος "Η αδερφη μου ολο για σενα ρωταει.Βγαλτην ενα βραδυ για ποτο να ξενερωσει να ησυχασω". Με εκτιμουν οι φιλοι μου δεν εχω παραπονο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και τι δουλειά κάνεις;- Το πρωί πουλάω κρέατα και το βράδυ είμαι αστυνομικός!- Αααα! Είσαι κρεοpolice;; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ρε φιλε, τοσα χρονια δεν βαρεθηκες? οχι 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γιατί η Παναγία δείχνει λυπημένη στις εικόνες; Επειδή ήθελε κορίτσι. :devil: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γιατί η Παναγία δείχνει λυπημένη στις εικόνες; Επειδή ήθελε κορίτσι. :devil: Εχω σκεφτει καμια 10αρια απαντησεις αλλα θα πω τα λιγοτερο offensive: 1) Γιατι νομιζε ηταν δαχτυλο 2) Εκανε γιο πουστη 3) Την ηθελε μονο για ενα πηδημα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις