Donalhioy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 - Μανα... θα στο πω μια και εξω... εχω σχεση με τον Νικο, τον γειτονα - Αυτος θα μπορουσε να ηταν και πατερας σου!! - Δεν παιζει ρολο η ηλικια μανα... - Δεν με καταλαβες.... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 - Μανα... θα στο πω μια και εξω... εχω σχεση με τον Νικο, τον γειτονα - Αυτος θα μπορουσε να ηταν και πατερας σου!! - Δεν παιζει ρολο η ηλικια μανα... - Δεν με καταλαβες.... καλοοο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 -ναι μια παραγγελία να δώσω -πείτε μου -2 πίτα γύρο, 2 πατάτες, μια κοκα κόλα -δ/νση? -στο τραπέζι 5 μαλάκα, μια ώρα ψάχνω το σερβιτόρο 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 - Μανα... θα στο πω μια και εξω... εχω σχεση με τον Νικο, τον γειτονα - Αυτος θα μπορουσε να ηταν και πατερας σου!! - Δεν παιζει ρολο η ηλικια μανα... - Δεν με καταλαβες.... Να το κανουμε λιγο πιο dark.. ....-Δε με καταλαβες - Τι δε καταλαβα μανα; - O Νικος ειναι ο πατερας σου, και ενας απο τους λογους που πηραμε διαζυγιο και τωρα μενει απεναντι ειναι επειδη απο τοτε που εχασες την οραση σου ασελγη σεξουαλικα πανω σου. Γιατι δε πας με τον Βαγγελη; - Μα, ο Βαγγελης ειναι ο αδερφος μου. - Ναι αλλα τουλαχιστον αυτος σε πηδαγε απο ανεκαθεν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 απο ανεκαθεν. pls 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Να το κανουμε λιγο πιο dark.. ....-Δε με καταλαβες - Τι δε καταλαβα μανα; - O Νικος ειναι ο πατερας σου, και ενας απο τους λογους που πηραμε διαζυγιο και τωρα μενει απεναντι ειναι επειδη απο τοτε που εχασες την οραση σου ασελγη σεξουαλικα πανω σου. Γιατι δε πας με τον Βαγγελη; - Μα, ο Βαγγελης ειναι ο αδερφος μου. - Ναι αλλα τουλαχιστον αυτος σε πηδαγε απο ανεκαθεν. αυτο δεν ειναι ανεκδοτο, ειναι επεισοδιο απο την Καλημερα Ζωη 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Να το κανουμε λιγο πιο dark.. ....-Δε με καταλαβες - Τι δε καταλαβα μανα; - O Νικος ειναι ο πατερας σου, και ενας απο τους λογους που πηραμε διαζυγιο και τωρα μενει απεναντι ειναι επειδη απο τοτε που εχασες την οραση σου ασελγη σεξουαλικα πανω σου. Γιατι δε πας με τον Βαγγελη; - Μα, ο Βαγγελης ειναι ο αδερφος μου. - Ναι αλλα τουλαχιστον αυτος σε πηδαγε απο ανεκαθεν. τι διαβαζω ρε φιλε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 αυτο δεν ειναι ανεκδοτο, ειναι επεισοδιο απο την Καλημερα Ζωη Μα δεν λεει ουτε μια φορα ''Συγνωμη για να καταλαβω, δηλαδη θελεις να πεις οτι...'' 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν λεει ουτε μια φορα ''Συγνωμη για να καταλαβω, δηλαδη θελεις να πεις οτι...'' Μην τα μπερδευουμε, αυτο ειναι στην Λαμψη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το πηρα αποφαση... θα ανεβασω το νημα τωρα που λειπει ο star... - Λευτερακη... μαζι με το ουζο τραβαει και ντοματα ετσι? - Ναι αμε - Ρε μωρο.... κοψε μια ντοματα στα 4.. - Ντρεπομαι τον φιλο σου... να την κοψω ορθια? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 τι διαβαζω ρε φιλε Και γω ανατριχιασα φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 - Που ειναι η γυναικα σου? - Στα ψωνια - Πηγε supermarket? - Οχι... στις φιλες της... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Να το κανουμε λιγο πιο dark.. ....-Δε με καταλαβες - Τι δε καταλαβα μανα; - O Νικος ειναι ο πατερας σου, και ενας απο τους λογους που πηραμε διαζυγιο και τωρα μενει απεναντι ειναι επειδη απο τοτε που εχασες την οραση σου ασελγη σεξουαλικα πανω σου. Γιατι δε πας με τον Βαγγελη; - Μα, ο Βαγγελης ειναι ο αδερφος μου. - Ναι αλλα τουλαχιστον αυτος σε πηδαγε απο ανεκαθεν. http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aEnyRqo_460sv.mp4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 -Τα έμαθες τα νέα?-Τι ρε?-Ο Κώστας έκοψε την κοκαΐνη-Έλα ρε πως?-Πέθανε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 αυτο δεν ειναι ανεκδοτο, ειναι επεισοδιο απο την Καλημερα Ζωη Οχι καλημέρα ζωή αλλά 10η εντολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις