Kenny McCormick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Λαθος στροφη πηρες http://www.insomnia.gr/topic/625697-μουδιασμα-σε-μικρο-δαχτυλο-1εβδομαδα-συνεχομεν/#entry55225533 είχα ανοίξει και τις δυό καρτέλες...λοιπόν μιας και είμαι δω: -Ερμή τι κολώνια φοράς? -Μπος. -Εσύ Δια τι κολώνια φορας? -Μπος. -Εσύ Απόλλωνα? -Και γω Μπος .-Ώστε Ολυμπος. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 είχα ανοίξει και τις δυό καρτέλες...λοιπόν μιας και είμαι δω: -Ερμή τι κολώνια φοράς? -Μπος. -Εσύ Δια τι κολώνια φορας? -Μπος. -Εσύ Απόλλωνα? -Και γω Μπος .-Ώστε Ολυμπος. Ευχαριστουμε που περασες απο δω, πηγαινε στην αλλη καρτελα.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4GGELOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Την Κυριακη λενε οτι παμε τα ρολογια πισω. Αντε να θυμηθω τωρα απο που το πηρα... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Χαχα το έπαιρνα αυτό το λεωφορείο απο Γουδή-Άγ. Δημήτριο, θεός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 - Θέλω πολύ να πηδηχτώ με κάποιον. - Να, μ'αυτόν εκεί με τη μηχανή. - Ε, όχι και με τον πρώτο τηHonda... μαλακα το εβαλα στο fb και μονο που δεν με δειρανε.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 μαλακα το εβαλα στο fb και μονο που δεν με δειρανε.. κι εγω το ιδιο και ευτυχως εχει WiFi στο ΚΑΤ και θα βγει το 3ημερο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 κι εγω το ιδιο και ευτυχως εχει WiFi στο ΚΑΤ και θα βγει το 3ημερο χα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Πιάνει φωτιά καθολικό ορφανοτροφείο. Συναντιούνται 2 παπάδες και λένε:-Πάμε να φύγουμε.-Τα παιδιά;-Ρε, γ@μα τα παιδιά.-Προλαβαίνουμε; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μεσα στο ψυγειο η φέτα κλαιει και την πλησιαζει η γραβιέρα. -Γιατι κλαις φέτα? -Με παράτησε για τη Μοτσαρελα! -Α το Κατίκι.... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) +1 αν και επρεπε να το googlaro. δεν το googlara για την ακρίβεια, απλα ειπα στην κοπελα μου οτι δεν καταλαβα ενα ανέκδοτο, και εκείνη το επιασε με την μια. ειμαι ερωτευμενος, σας ειπα πως ειμαι ερωτευμένος; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2016 από hackerW32 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 +1 αν και επρεπε να το googlaro. -__________________________________________________________________________________- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 +1 αν και επρεπε να το googlaro. δεν το googlara για την ακρίβεια, απλα ειπα στην κοπελα μου οτι δεν καταλαβα ενα ανέκδοτο, και εκείνη το επιασε με την μια. ειμαι ερωτευμενος, σας ειπα πως ειμαι ερωτευμένος; Ευκολα της βαζεις. Δες αν μπορει να απωδικοποιησει κανενα απ τα ανεκδοτα του σταρ12 Πως λεγεται ρε παιδια αυτη η λεξη; αποκωδικοποιησει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 -Θέλω να σας επιστρέψω κάτι υποθετα -Δεν δεχόμαστε επιστροφές -Και τι να τα κάνω? -Βάλτα στον κωλο σου 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 -Γιατρέ ,είναι μεγάλο το τραύμα στο κεφάλι ; - Γάματα... - Τόσο χάλια δηλαδή; Θα πεθάνω; - Οχι, λίγα γάματα θα σου κάνω και θα' σαι μια χαγα. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις