Hellaslover Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 -Έχετε βιβλία για ναρκομανείς; -Ναι -Μήπως εχεις ενα ευρο για τυροπιτα; Φιξντ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικό περιστατικό. Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ πριν κάτι χρόνια δίναν 1.5 η 2 ευρώ για να ψηφίσουν. Περνούσα απ'εξω απο το κέντρο και μου λέει εινα πρεζάκι: "ρε φιλαράκι. μήπως έχεις 2 ευρώ να πα να ψηφίσω?" χαχαχαχαχα ε του έδωσα! ήταν καλό!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
segaboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ρωτανε μια φορα εναν στο καφενειο του χωριου. μα αληθεια ειναι καλη η γυναικα σου στο κρεβατι? εε.. ετσι λενε ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικό περιστατικό. Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ πριν κάτι χρόνια δίναν 1.5 η 2 ευρώ για να ψηφίσουν. Περνούσα απ'εξω απο το κέντρο και μου λέει εινα πρεζάκι: "ρε φιλαράκι. μήπως έχεις 2 ευρώ να πα να ψηφίσω?" χαχαχαχαχα ε του έδωσα! ήταν καλό!!! Γιατί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γιατί ; Γιατι ποιος ψηφιζει πασοκ αμα δε παιρνει ναρκωτικα; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ε αφου ειστε ετσι -Έχετε βιβλία για την διάρροια? -Φυσικά κύριε. -Μου σκίζετε λίγες σελίδες? επισης Ζητειται εξαφανισιμη κοπελα για βοηθός μαγου.. ξαναεπισης - Παρε αυτο το μπουκαλι Campari και μην με ξαναενοχλησεις.- γιατι;- Δεν σε γουσταρω, παρ'το Campari. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 μπαινει ενας τυπος σε ενα σουπερ μαρκετ και βρισκει τον υπευθυνο και του λεει. ναι για σας θελω να αγορασω τι θελετε να αγορασετε κυριε να θελω να αγορασω μια Φεραρι βρε πλακα μας κανεις ανθρωπε μου.εδω δε πουλαμε φεραρι εμμ και τι πουλατε εδω ειναι σουπερμαρκετ εδω πουλαμε λαχανικα μπαχαρικα.καταστημα με αυτοk ειπαρχει διπλα. καλα λεει και φευγει Ακους Φεραρι τη ν επομενη μερα παει ενας τυπος βρισκει τον υπευθυνο και του λεει ναι για σας αν μπορειτε να με βοηθησετε τι ψαχνετε κυριε;; να θελω να αγορασω μια .....Λοτους ΒΡΕ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;; τωρα τα πHρε ο υπευθυνος, Εδω ειναι σουπερμαρκετ τι το περασες εδω;; καλα ρε φιλε μη βαρας μια ερωτηση εκανα αντε παγαινε απο δω... καλα ρε μη βαρας φευγω Παει την επομενη μερα ενας αλλος τυπος στο σουπερμαρκετ βρισκει τον υπευθυνο και του λεει ναι για σας ΩΧ ναι απ το ταμειο μου παν να ρθω σε σας θα το σκοτωσω τον ταμια, Να θελω να αγορασω ΗΡΕΜΑ... Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ/// ΗΡΕΜΑ ενα .........ΡΕΝΩΤ ΕΞΩ ΡΕ τι μα καλα τι λετε κυριε εξω ρε ΜΑΛ ακους??? εξω καλα ρε τι βαρας ΕΧΩ ΩΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ παει την επομενη μερα ενας τυπος στο σουπερ μαρκετ βρισκει τον υπευθυνο και λεει ναι καλημερα Καλημερα απ το ταμιο μου παν να ρθω εδω ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΩ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ ΤΟ ΤΑΜΙΑ να θα θελα δηλ ψαχνω να αγορασω ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΘΕΛΕΙΣ ΦΕΡΑΡΙ;´ οχι ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΟΤΟΥΣ ΘΕΣ ;; οχι Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ουτε Επιτελους ενας νορμαλ ανθρωπος.Τι θελετε κυριε να αγορασετε;; Ενα Γαιδαρο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 - Παρε αυτο το μπουκαλι Campari και μην με ξαναενοχλησεις. - γιατι; - Δεν σε γουσταρω, παρ'το Campari. Πωωωωωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ενα μπανακι θα ταιριαζε. ( μπανακι ειναι το υποκοριστικο του ban) Μια ξανθια αγορασε σπιτι στον 2ο οροφο και βγηκε στο μπαλκονι να απολαυσει τη θεα. Ομως απεναντι ακριβως ειχε ενα ψηλο δεντρο και της την εκοβε. Παιρνει λοιπον ενα πριονι και ανεβαινει στο δεντρο και ξεκιναει να πριονιζει ενα κλαδι. Καθονταν ομως απτην εξω μερια του κλαδιου.. Περναει απο κατω μια γριουλα και βλεποντας την να πριονιζει το κλαδι που καθονταν της φωναζει: -Βρε βουρλο θα πεσεις και θα τσακιστεις!! Τιποτα ομως η ξανθια συνεχησε το πριονισμα. Οπως ηταν λογικο μετα απο λιγο κοπηκε το κλαδι και επεσε κατω μαζι του και εσπασε χερια ποδια κτλ. Μετα απο 1 μηνα στο νοσοκομείο επιτέλους επεστρεψε σπιτι και βγηκε με τις πατερίτσες στο μπαλκονι να απολαυσει επιτελους την θεα που κοπιασε τοσο πολυ . Ξαφνικα βλεπει να περναει απο τον δρομο η ιδια η γριουλα και αναφωνει: -αχ! Το μεντιουμ! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 - Θέλω πολύ να πηδηχτώ με κάποιον. - Να, μ'αυτόν εκεί με τη μηχανή. - Ε, όχι και με τον πρώτο τηHonda... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 - Θέλω πολύ να πηδηχτώ με κάποιον. - Να, μ'αυτόν εκεί με τη μηχανή. - Ε, όχι και με τον πρώτο τηHonda... Μαρεσε και ντρεπομαι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εγώ το ξέρω αλλιώς. Ήταν μια κοπέλα που έκανε οτοστόπ. Σταματάει ο πρώτος που την είδε με μια honda, ο δεύτερος με μια kawasaki και ο τρίτος με ένα suzuki. Τελικά η κοπέλα πήγε με τον πρώτο. Συμπέρασμα: πήγε με του πρώτου τη Honda. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εγώ το ξέρω αλλιώς. Ήταν μια κοπέλα που έκανε οτοστόπ. Σταματάει ο πρώτος που την είδε με μια honda, ο δεύτερος με μια kawasaki και ο τρίτος με ένα suzuki. Τελικά η κοπέλα πήγε με τον πρώτο. Συμπέρασμα: πήγε με του πρώτου τη Honda. Εγω το ξερω αλλιως. Εκανε οτοστοπ μια κοπελα οπως πολυ καλα ειπες. Σταματαει ο πρωτος με τη honda, ο δευτερος με τη kawasaki και ο τριτος με τη suzuki. Ε, τους πηρε ολους και καναν το μο*νι της πιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2016 από Kenny McCormick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Κρύα ντουζ και να πίνει πολύ νερό. http://www.newsitamea.gr/10-fisikes-therapies-gia-to-moudiasma-sta-akra/ Λαθος στροφη πηρες http://www.insomnia.gr/topic/625697-μουδιασμα-σε-μικρο-δαχτυλο-1εβδομαδα-συνεχομεν/#entry55225533 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις