Alex-V Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 -Γιατρέ είμαι πολύ χάλια? -Όχι, εγώ στον έδινα. 14
Hellaslover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 -Γιατρέ είμαι πολύ χάλια? -Όχι, εγώ στον έδινα. -Μπαμπα, εισαι σιγουρα γιατρος; 6
Δημοφιλής ανάρτηση giorgolavos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Της μητρικής μου ο ανεμιστήρ γυρίζει ωσάν ροκάνα Καίτοι μου τρύπησε τ' αυτιά, δεν ψύχεται η ρουφιάνα! Τι μπακατέλα αγόρασα, μίζερη, θορυβώδη, με CPU σατανική και σωθικά ερεβώδη; [Ε, ρε βόδι!] θάρθει καιρός και καύσωνας, με ρόγχο θα τελειώσει κι ο Intel επεξεργαστής σαν το κερί θα λιώσει, ήθελα γρήγορο PC στο σπίτι μου να βάλω, κι απέκτησα αερόθερμο και γκριλ - δεν υπερβάλλω! 33
ougxar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 - Πού πας ρε ντυμένος χελώνα; - Στο πάρτι μασκέ του Τάκη! - Μα το πάρτι είναι αύριο.. - Ναι αλλά είμαι χελώνα.. 16
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Φευγει η κατσικα απο το σπιτι και λεει στα 7 κατσικακια οταν γυρισω θα πω το συνθημα ''τραβω τα βυζια μου'' και θα μου ανοιξετε, γιατι μπορει να ειναι ο Λυκος. Ο Λυκος κρυφακουσε και μολις εφυγε η κατσικα παει και χτυπαει την πορτα. Το συνθημα λενε τα κατσικακια και λεει ο Λυκος ''τραβω τα βυζια μου'' και του απανταει ενα κατσικι, δεν πα να τραβας και τα αρχιδια σου, σε βλεπω απο το ματακι. Χαχαχαχα!!! 24
Socratis_g Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θυμάμαι κάποια μου είχε πει ό,τι είμαι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνει αλλά δε μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας, επειδή όμως δεν με βλέπει φιλικά θέλει να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε. Ο Φρόυντ είχε κάτσει στη γωνία του δωματίου και τον έπαιζε και με τα δυο χέρια. 8
naive Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θυμάμαι κάποια μου είχε πει ό,τι είμαι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνει αλλά δε μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας, επειδή όμως δεν με βλέπει φιλικά θέλει να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε. Ο Φρόυντ είχε κάτσει στη γωνία του δωματίου και τον έπαιζε και με τα δυο χέρια. Δικέ μου η κοπέλα σου έλεγε απλά ότι ήθελε να είστε friends with benefits. Τέτοιο λαχείο ελπίζω να μην το πέταξες. 4
Hellaslover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Της μητρικής μου ο ανεμιστήρ γυρίζει ωσάν ροκάνα Καίτοι μου τρύπησε τ' αυτιά, δεν ψύχεται η ρουφιάνα! Τι μπακατέλα αγόρασα, μίζερη, θορυβώδη, με CPU σατανική και σωθικά ερεβώδη; [Ε, ρε βόδι!] θάρθει καιρός και καύσωνας, με ρόγχο θα τελειώσει κι ο Intel επεξεργαστής σαν το κερί θα λιώσει, ήθελα γρήγορο PC στο σπίτι μου να βάλω, κι απέκτησα αερόθερμο και γκριλ - δεν υπερβάλλω! Σε λαθους thread ποιησε αγαπημενο κρητηκατσ Κ ετσ οπως σε κοβω, γκομενα δε σε χει κατσ. Τουτουνα το thread ειν για να λεμ αστεια, εχουμ τουν σταρ12, δε θελουμε αλλ μαλατσια 4
e-tic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θυμάμαι κάποια μου είχε πει ό,τι είμαι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνει αλλά δε μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας, επειδή όμως δεν με βλέπει φιλικά θέλει να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε. Ο Φρόυντ Schrödinger είχε κάτσει στη γωνία του δωματίου και τον έπαιζε και με τα δυο χέρια (σε κάθε διάσταση ταυτόχρονα). Fixed 1
giorgolavos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σε λαθους thread ποιησε αγαπημενο κρητηκατσ Κ ετσ οπως σε κοβω, γκομενα δε σε χει κατσ. Τουτουνα το thread ειν για να λεμ αστεια, εχουμ τουν σταρ12, δε θελουμε αλλ μαλατσια Έφτασε ο Οκτώβριος, εμπρός βήμα ταχύ, αυγά να τηγανίσουμε πάνω στη μητρική! Άθλιο κατασκεύασμα, γύρνα πίσω στην κούτα· βαρέθηκα να ψήνω κάστανα με Runge-Kutta... φράγκο δεν έχω, αλίμονο, για πιο καλό μοντέλο, ξανά-μανά καθαρισμός, λοιπόν, με το πινέλο· να ξεσκονίζω φτερωτές και να ξυστρίζω ψήκτρες, να βρίσκω μεσ' τη CPU παλιές, λιωμένες σκνίπες. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μαζυτειτε... Θα απαγγειλω... Σαν μπήκα μέσα στο προφίλ Ω, συμφορά μεγάλη!!! Φίλοι εξαφανίστηκαν. με διαγράψαν πάλι. Και έγινε πιο φτωχικό το όμορφο προφίλ μου. Δεν άντεξαν τα κάλλη μου. το huge το σεξ απίλ μου...??? Μήπως να πέσω να πνιγώ μήπως να καταρρεύσω, μήπως να στείλω μήνυμα απλά να τους ξεχέσω...??? Μπλοκαρισμένο μ' έχουνε και πώς θα ηρεμήσω, πώς θα τους στείλω μήνυμα... Θέε μου θ' αυτοκτονήσω!!! Τέτοια πικρία, τέτοιο κακό πώς να το ξεπεράσω, μ' έπιασε το στομάχι μου και θέλω να ξεράσω. Απ' τα πολλά τα νεύρα μου κνησμό έχω ολούθε. Πώς θα αντέξω ο δύσμοιρος αυτό που τώρα μου'ρθε...??? Τα δάκρυα πέφτουν καυτά στα όμορφα ματάκια, θα φάω για να ξεχαστώ ένα βουνό σουβλάκια. Ας είναι...Δεν παρεξηγώ, δεν θέλω το κακό σας, μα εύχομαι κόμπους ναυτικούς να δέσει τ' έντερό σας. Και μην με προκαλέσετε, "ευχές" δεν στέλνω άλλες. Πως πάντα με ζηλεύατε το ήξερα κουφάλες... 5
Alex-V Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 -Τι δουλειά κάνεις? -Πιτσαδόρος -Και πόσα βγάζεις? -4.000 τον μήνα -Έλα ρε πού -Σε τσόντες 6
christos8 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ήταν ένα lego και μετά ήρθε και άλλο lego και μετά ήρθε και ακόμα ένα lego και.. [spoiler]πάει legoντας [/spoiler] 17
Hellaslover Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ήταν ένα lego και μετά ήρθε και άλλο lego και μετά ήρθε και ακόμα ένα lego και.. πάει legoντας Θα ηταν το ιδιο αστειο και με τσιγγανους
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Η άλλη έχει χτυπήσει tattoo στη μέση '' respect me '' και την έχουν πηδήξει όλοι except me... 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις