Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θυμηθηκα ενα αλλο τωρα

Σχεδον ολες οι γυναικες καποια στιγμη στη ζωη τους θα κατεχουν 95% εξυπνο DNA, δυστηχως ομως πανω απο τις μισες θα το φτυσει.

• Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ήταν  ενα ανδρογυνο και ηθελαν να κανουν sex  ήταν όμως τα 2 παιδακια τους στο σπιτι

επρεπε να σκεφτούν καπιον τροπο για να καλυφθουν απο τα παιδια

σπασε εκεινο το βαζο λεει ο αντρας στη γυναικα του και καλα θα κανουμε οτι μαλωνουμε

πηγαινει αυτην και  σπαει το βαζο 

και μετα αρχιζει ο αντρας - τι εκανες απροσεχτη αυτο το βαζο ηταν οικογενειακό κειμήλιο απο την γιαγια μου θα σε σκοτώσω

την πιανει απο τα μαλια και την παει στην κρεβατοκαμαρα  και καλα για να μαλώσουν

κλεινει την πορτα και αρχιζουν να κανουν sex  αχ αχ αχ ουχ φωναζε αυτη και καλα οτι την χτυπουσε

καποια στιγμη πηγαινει το ενα παιδι και κοιταει απο την κλειδαροτρυπα 

παει στον αδερφο  του τρομαγμενος και του λεει,,,,

προσεχε μαλακα μην κανεις καμια ζημια  θα μας γαμησει ο μπαμπας!

• Like 6

Εκείνη η άβολη στιγμή που στα 15 σου παίζεις ποδοσφαιράκι με το κολλητάρι σου τον Μιχάλη, είστε ισοπαλία 2-2 και όταν καταφέρνει να βάλει γκολ, κατα λαθος φωνάζει από ενθουσιασμό "ΠΑΡΤΑ! ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!” Κι εσύ γελάς υστερικά και αυτός από την ντροπή του εξαφανίζεται και δεν τον ξαναβλέπεις ποτε ξανά αλλά μετα από λίγο καιρό μαθαίνεις ότι κέρδισε το λαχείο και μετα από 20 χρόνια μόλις έχεις γαμήσει μια θεογκομενα που για έναν περίεργο λόγο σου ειναι πολύ οικία και μόλις έχεις τελειώσει μέσα της και σε αγκαλιάζει και σου λέει γλυκά στο αυτί "3-2 Γεωργάκη μου" κι εσύ κανείς εμετό γιατι έχεις πάρει πρέφα τι έγινε....

οκ σκαω

• Like 13

Εκείνη η άβολη στιγμή που στα 15 σου παίζεις ποδοσφαιράκι με το κολλητάρι σου τον Μιχάλη, είστε ισοπαλία 2-2 και όταν καταφέρνει να βάλει γκολ, κατα λαθος φωνάζει από ενθουσιασμό "ΠΑΡΤΑ! ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!” Κι εσύ γελάς υστερικά και αυτός από την ντροπή του εξαφανίζεται και δεν τον ξαναβλέπεις ποτε ξανά αλλά μετα από λίγο καιρό μαθαίνεις ότι κέρδισε το λαχείο και μετα από 20 χρόνια μόλις έχεις γαμήσει μια θεογκομενα που για έναν περίεργο λόγο σου ειναι πολύ οικία και μόλις έχεις τελειώσει μέσα της και σε αγκαλιάζει και σου λέει γλυκά στο αυτί "3-2 Γεωργάκη μου" κι εσύ κανείς εμετό γιατι έχεις πάρει πρέφα τι έγινε....

Να υποθέσω οτι είναι True story;

Ενας διάσημος φωτογράφος μόδας οργανώνει φωτογράφιση για το καινούριο του ημερολόγιο. Ο κόσμος συγκεντρώνεται και ο φωτογράφος πιάνει δουλειά. Αφού φωτογραφίζει τα 2-3, πρώτα, μοντέλα, σειρά παίρνει η επόμενη κοπέλα. Μακιγιάρεται, ετοιμάζεται, ντύνεται και μπαίνει στο χώρο φωτογράφισης. Ο φωτογράφος την κοιτάει καλά - καλά και τη ρωτάει:
- "Κοπελιά, έχεις φάει τίποτα?"
- "Όχι..."
- "Ούτε πρωινό, ούτε μεσημεριανό, ούτε κολατσιό? Τίποτα?"
- "Τίποτα..."
- "Δρόμο από το πλατό μου!... Ακυρώνεται η φωτογράφισή σου!"
Η κοπέλα φεύγει καταστεναχωρημένη και σειρά παίρνει η επόμενη. Ετοιμάζεται, μακιγιάρεται, ντύνεται, παίρνει δυο βαθιές ανάσες και έρχεται να ποζάρει μπροστά στον, ιδιόρρυθμο, φωτογράφο...
- "Εσύ κοπέλα μου έφαγες?"
- "Σήμερα όχι... Εχθές το βράδυ"
- "Καλά! Ούτε πρωινό!", φωνάζει εκνευρισμένος ο φωτογράφος
- "Όχι...", απαντά η κοπελίτσα
Ο φωτογράφος άρχισε να ωρύεται... - "Πάρτε την από δω! Τι μου τις φέρατε αυτές εδώ!?? Δρόμο! Χαθείτε και οι δυο από τα μάτια μου!"
Οι κοπέλες καταστεναχωρήθηκαν. Τα μαζεύουν άρον-άρον και τρέχουν γρήγορα στον ατζέντη τους που τις περίμενε σε ένα διπλανό καφέ.
- "Καλά! Τι φωτογράφος είναι αυτός? Μας ρώτησε αν φάγαμε και επειδή του είπαμε όχι μας έδιωξε σαν τα σκυλιά!", γκρινιάζουν οι κοπέλες σε έξαλλη κατάσταση.

- "Ε ρε κορίτσια! Αφού σας το 'πα... Ο φωτογράφος αυτός βγάζει μόνο ανφας!"

• Like 15

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...