Hellaslover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ποιο ειναι το αγαπημενο πραγμα σε εναν αγωνα μπασκετ για εναν παιδοφιλο; Η πρωτη περιοδος Πως λεγεται το κομματι κρεας γυρο απο το κολπο μιας γυναικας που δε χρησιμευει σε κατι; Γυναικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πως λεγεται το κομματι κρεας γυρο απο το κολπο μιας γυναικας που δε χρησιμευει σε κατι; Γυναικα Μην το γράφεις ευγενικά, χάνεται το νόημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μην το γράφεις ευγενικά, χάνεται το νόημα καλα λες.. Πως λεγεται το κομματι κρεας γυρο απο το κολπο μιας γυναικας; Καριολα. Αν αναφερεσαι στο "κολπο", το λεω ετσι οχι απο ευγενεια αλλα γιατι θελει κολπο για να μπεις μεσα. Πχ. Ο μπαμπας σου μ'εστειλε να σε παρω απο το σχολειο γιατι η μαμα σου ειναι στο νοσοκομειο. Ελα, μπες μεσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 καλα λες.. Πως λεγεται το κομματι κρεας γυρο απο το κολπο μιας γυναικας; Καριολα. Αν αναφερεσαι στο "κολπο", το λεω ετσι οχι απο ευγενεια αλλα γιατι θελει κολπο για να μπεις μεσα. Πχ. Ο μπαμπας σου μ'εστειλε να σε παρω απο το σχολειο γιατι η μαμα σου ειναι στο νοσοκομειο. Ελα, μπες μεσα. χαχαχα όχι δεν το λέω γι αυτό, ξέρω το ανέκδοτο ως εξής: "Πώς λέγεται το κρέας γύρω απ' το μουνί; Γυναίκα!" Απλά γράφοντάς το όπως το έγραψες εσύ, είναι πλέον προφανής η απάντηση. Το παράδειγμα δεν το 'πιασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μισογύνιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μισογύνιδες? Πως μπορει καποιος να περιγραψει αλλιως μια γυναικα; Σπερματοδοχειο!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μισογύνιδες?Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δουλεύω 12 ώρες και φέρνω τα λεφτά στο σπίτι. Εσύ όλη μέρα κάθεσαι, απαιτώ να τα έχεις όλα στην εντέλεια. Τι νιάου; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 καλα λες.. Πως λεγεται το κομματι κρεας γυρο απο το κολπο μιας γυναικας; Καριολα. Ως γυναίκα...απλά αηδιάζω με κάτι τέτοια ....Φοβερό επίπεδο. Γελάσαμε πάρα πολύ. Είστε ανέκδοτο απο μόνοι σας. Έχει χάσει εντελώς το νόημα του το theard. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ως γυναίκα...απλά αηδιάζω με κάτι τέτοια ....Φοβερό επίπεδο. Γελάσαμε πάρα πολύ. Είστε ανέκδοτο απο μόνοι σας. Έχει χάσει εντελώς το νόημα του το theard. ως άνθρωπος, απλα απεχθάνομαι γυναίκες χωρις χιουμορ. αντε, τα λεγαμε. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ως γυναίκα...απλά αηδιάζω με κάτι τέτοια ....Φοβερό επίπεδο. Γελάσαμε πάρα πολύ. Είστε ανέκδοτο απο μόνοι σας. Έχει χάσει εντελώς το νόημα του το theard. Εγώ διαμαρτυρήθηκα για ενα ανέκδοτο με παπά παιδεραστή και εσυ κανείς θέμα για ανέκδοτο με γυναίκα.ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αυτό 'έπεσε' στο μάτι μου, σε αυτό έκφερα την άποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ως γυναίκα...απλά αηδιάζω με κάτι τέτοια ....Φοβερό επίπεδο. Γελάσαμε πάρα πολύ. Είστε ανέκδοτο απο μόνοι σας. Έχει χάσει εντελώς το νόημα του το theard. Πως λέγεται το αχρηστο κρεας γυρω απο το πουλι? Αντρας (ή και μαλακας στην εξπλισιτ εκδοχη) Καλυτερα? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αρα έχουμε και λέμε, απαγορεύονται: Σεξιστικά, Μισογυνικα Με παπάδες Με παιδόφιλους. Προσθέτω προσωπικά: Με ξανθιές (είναι η κοπέλα μου) Με πόντιους (είναι η μάνα μου) 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ως γυναίκα...απλά αηδιάζω με κάτι τέτοια ....Φοβερό επίπεδο. Γελάσαμε πάρα πολύ. Είστε ανέκδοτο απο μόνοι σας. Έχει χάσει εντελώς το νόημα του το theard. https://youtu.be/w-ke06d3YhcΑυτό 'έπεσε' στο μάτι μου, σε αυτό έκφερα την άποψη μου. Παλι καλα, θα μπορουσε να χε πεσει στο μαλλι, η τη κουρτινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις