saxos55 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Γιατι κουβερτουλα και οχι κορδονια (για να δεσει το γλυκο); ειναι κατι που δε καταλαβα; αν ειναι πες μου για να καταλαβω, αλλιως θα υποθεσω πως δεν ηταν πραγματικα κατι αστειο, αν και θα εχω παντα τη σκεψη οτι ισως να ηταν απλα εγω δε το καταλαβα. https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiB7pHRmM7PAhUGWBoKHUMUCvgQ_AUIBigB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiSjdb4n87PAhVCrxoKHQdoDlAQ_AUICCgB&biw=1366&bih=657 κουβερτούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Α οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 - Έλα ρε που είσαι; - Σπίτι - Πάμε για κανα μωβ; - Μωβ; - Καφέ... σόρρυ έχω αχρωματοψία! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 πως πεθανε ο ταλιμπαν;; τα τοιναξε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 και η κυρα γεωργια απο τον 5ο,που τιναξε τα χαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 -Γειά σου μήπως είσαι το candy crush?? Γιατί θέλω να σε τερματισω!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 -Γειά σου μήπως είσαι το candy crush?? Γιατί θέλω να σε τερματισω!!! Good luck αν η άλλη είναι mmorpg... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 -Γειά σου μήπως είσαι το candy crush?? Γιατί θέλω να σε τερματισω!!! ειμαι κομπολοι, δεν με τερματιζεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Τrippy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Tα αποτελέσματα της νεκροτομής ήταν συνταρακτικά. Στο συκώτι του νεκρού βρέθηκαν κολλημένα τέσσερα χαρτόσημα, ένα πελώριο μπλε σημάδι από πάτημα στρογγυλής σφραγίδας, και ένα παραπεμπτικό έγγραφο καρφωμένο με διπλό συρραπτικό. Ο ιατροδικαστής έβγαλε τα γυαλιά του και, διπλώνοντας τα, τα κρέμασε στην τσέπη της ιατρικής φόρμας του, καθώς γύριζε ξανά προς το μέρος του Αστυνόμου Α', που περίμενε με ένα ύφος προφανούς ανυπομονησίας χαραγμένο στο πρόσωπο του. - "Αστυνόμε, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το θύμα πέθανε από επικύρωση του ήπατος". 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ΧΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ειναι 2 καρδιτσιωτισες σερβιτορες απογευμαιακι στο μπαρακι που εργαζονται... Αδειο προς το παρων το μπαρακι και συζητανε... -Πλιτς πλιτς? Λεει η μια... -Σσσ πλατς πλατς απανταει η αλλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ειναι 2 καρδιτσιωτισες σερβιτορες απογευμαιακι στο μπαρακι που εργαζονται... Αδειο προς το παρων το μπαρακι και συζητανε... -Πλιτς πλιτς? Λεει η μια... -Σσσ πλατς πλατς απανταει η αλλη.. Το ξέρω διαφορετικά, όντας δημότης της αντίπαλης πόλης. Μετά το πλιτς πλιτς, εμφανίζεται πελάτης οπότε η άλλη της λέει πλατς πλατς /party pooper mode off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 όντας δημότης της αντίπαλης πόλης. Σιμπιζάκι έχ'ς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις