Socratis_g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 -Συγγνώμη κοπελιά να σε ρωτήσω επειδή δεν είμαι από εδώ και νομιζω έχω χαθεί...-Ναι πες μου- Τα κατάπινεις;; 15
Hellaslover Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πως προσφερουμε σε εναν μαυρο λιγη σοκολατα Snickers; Snigger? 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αμήχανη στιγμή που λόγω μπερδέματος στέλνεις μήνυμα στο facebook αντί για την μαμά σου, στην γκόμενα που έχεις καψούρα αλλά δεν της έχεις εκφράσει τα αισθηματα σου ακόμα , το εξής μήνυμα:" Φέρε ρε γ@#μότο μου χαρτί υγείας να πάω τουαλέτα γιατί θα χεστώ πάνω μου,και γρήγορα" 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αμήχανη στιγμή που λόγω μπερδέματος στέλνεις μήνυμα στο facebook αντί για την μαμά σου, στην γκόμενα που έχεις καψούρα αλλά δεν της έχεις εκφράσει τα αισθηματα σου ακόμα , το εξής μήνυμα:" Φέρε ρε γ@#μότο μου χαρτί υγείας να πάω τουαλέτα γιατί θα χεστώ πάνω μου,και γρήγορα" Η αμηχανη στιγμη οταν εισαι τοσο μαμακιας που δεν μπορεις να παρεις ουτε χαρτι υγειας μονος σου! 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ανεκδοτο ήταν .που ανήκει στην κατήγορία των μαμακηδων δεν το γραψα για μένα .εγω ζω μακριά απ τη μάνα μου..πια 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ανεκδοτο ήταν .που ανήκει στην κατήγορία των μαμακηδων δεν το γραψα για μένα .εγω ζω μακριά απ τη μάνα μου..πια αναφερθηκα σε αυτους που ανηκουν στην κατηγορια 1
Hellaslover Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αμηχανη στιγμη που ακομα χρησιμοποιειτε χαρτι τουαλετας και δεν εχετε μαθει το κολπο με το δαχτυλο 7
Lucifer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 -Συγγνώμη κοπελιά να σε ρωτήσω επειδή δεν είμαι από εδώ και νομιζω έχω χαθεί... -Ναι πες μου - Τα κατάπινεις;; Η ίδια ερώτηση με παρόμοιο χτίσιμο έχει απαντηθεί πάντως. Αληθώς, όπως αποδείχτηκε στην πορεία. 2
bade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 -Κοπελιά να κεράσω ποτάκι?-Ρε δεν μας γαμας και συ!.-Αα δεν ήξερα ότι πιάνει και χωρίς ποτό.. 13
theoritikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Η αμηχανη στιγμη που ακομα χρησιμοποιειτε χαρτι τουαλετας και δεν εχετε μαθει το κολπο με το δαχτυλο Vsl βγες από το account του hellaslover! 3
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Η αμηχανη στιγμη που ακομα χρησιμοποιειτε χαρτι τουαλετας και δεν εχετε μαθει το κολπο με το δαχτυλο 1
ougxar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 -Φεύγω.-Πού πας;-Υπηρεσία.-Απο τότε που μπήκες στην ομάδα ΖΗΤΑ δε βλεπόμαστε.-Στο 'χα πει.-Τι;-Θα φύγω και θα'μαι Ζητάς και θα παραπονιέσαι.. 11
theoritikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι δεν πήγε καλά στο γλυκό, αφού έβαλα όλα τα υλικά. Ζάχαρη,αυγά,μπισκότα,κουβερτούλα... 5
Hellaslover Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι δεν πήγε καλά στο γλυκό, αφού έβαλα όλα τα υλικά. Ζάχαρη,αυγά,μπισκότα,κουβερτούλα... Γιατι κουβερτουλα και οχι κορδονια (για να δεσει το γλυκο); ειναι κατι που δε καταλαβα; αν ειναι πες μου για να καταλαβω, αλλιως θα υποθεσω πως δεν ηταν πραγματικα κατι αστειο, αν και θα εχω παντα τη σκεψη οτι ισως να ηταν απλα εγω δε το καταλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις