Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ουόχι... Αλλά κι από κει που είμαι,τα τρωμ τα μσά. Ε, καλά κι εμείς. Δεν έχουμε καιρό για φωνήεντα και τέτοιες λεπτομέρειες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Και κάτι δικό μου της στιγμής.... Ηθελα να ξερα γιατί έκατσαν και τύπωσαν στα JUMBO σακούλες με αντίστροφη μέτρηση ημερών για τα Χριστούγεννα....μέχρι τις 21/12 έπρεπε να μετράνε...τώρα θα πάνε τόσες σακούλες JUMBA!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καποιες φορες βαριεμαι τοσο πολυ που ακομα και οταν προσευχομαι λεω: Ελα Θεε αφου τα ξερεις τωρα..μην τα ξαναλεμε..αμην.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 22/12/2012: ''Νιώθω τόσο μόνος...'' Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 το οποιο το ποσταρε απο το νοκια 3310. γιατι βγηκε ξαφνικα η υπογραφη μου ετσι.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 ή έβγαλε πολύ κρύο ή είχα μεγάλη ιδέα για το πουλί μου... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Καλά ε, έχω έμπνευση αυτές τις μέρες...και άλλο δικό μου! Καλά Χρωστούγεννα σε όλους....! Ευτυχισμένος ο νέος φόρος....!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 noob παπυρος λαρους ρε, παπυρος λαρους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Το χειρότερο δείγμα κρίσης είναι ότι αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε φτηνιάρικο χαρτί υγείας. Ποιότητα του κώλου που λένε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ειχες σχεση ποτε απο αποσταση? -Ασε!Μια φορα με επιασε κοψιμο στην Εθνικη κι εκατσα και τα'κανα στην ακρη του γκρεμου. -Σχεση ρε ηλιθιε... Οχι ΧΕΣΕΙ !!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Είμαι σε ασανσέρ και ανεβαίνω από τον 4ο. Στον 6ο ανοίγει η πόρτα και βλέπω χοντρή να με ρωτάει:-Κάτω πας;-Αν μπεις, σίγουρα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχαχα^ Ειχες σχεση ποτε απο αποσταση?-Ασε!Μια φορα με επιασε κοψιμο στην Εθνικη κι εκατσα και τα'κανα στην ακρη του γκρεμου.-Σχεση ρε ηλιθιε... Οχι ΧΕΣΕΙ !!! same thing Σημερα θα πεθάνουμε & δεν θα μάθω ποτέ τι σημαίνει "Άκατα μάκατα σούκουτου μπε: άμπε φάμπε ντομινέ: άκατα μάκατα σούκουτου μπε: άμπε φάμπε βγε " ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχαχα^ same thing Σημερα θα πεθάνουμε & δεν θα μάθω ποτέ τι σημαίνει "Άκατα μάκατα σούκουτου μπε: άμπε φάμπε ντομινέ: άκατα μάκατα σούκουτου μπε: άμπε φάμπε βγε " ! Δεν ξέρεις τι σημαίνει; Πολεμική ιαχή των Δωριέων ήταν όταν πολεμούσαν στην Τιτανομαχία. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι ένας πρόγονος της Ελληνικής, από εκεί που δανείστηκε όλη την δομική της ακεραιότητα. Για αυτό φαίνονται έτσι "ακαταλαβίστικα" σε εμάς. Ευτυχώς όμως, η σοφία της γλώσσας μας έχει επιβιώσει διά μέσου των αιώνων από τέτοια παιδικά τραγουδάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 χμμ νομιζω εχω διαβασει κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 -Γεια σας,2 εισητηρια θα ηθελα.. -Για το Χομπιτ..? -Αααα,οχι-οχι κοπελα μου ειναι..! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις