Alex-V Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια τι γινεται μιλαμε για ουτε ιχνος χιουμορ ριξε ενα
Hellaslover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια τι γινεται μιλαμε για ουτε ιχνος χιουμορ Τι κοινο εχει ενας προπονητης μπασκετ με μια πορνοσταρ; Εχουν απο 5 μαυρους γυρο γυρο 7
Θεkλα Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τι κοινο εχει ενας προπονητης μπασκετ με μια πορνοσταρ; Εχουν απο 5 μαυρους γυρο γυρο Μαλλον το ιδιο και ενας σουβλατζης, συμπεραινω. 1
parlapipas25 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Παραγγειλανε δυο πεπερονι-τσενταρ και δεν μου αφησανε ουτε ενα κομματι. Εχω μεινει πιτσλες 11
Adon1s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Στο ίδιο ύφος Το αντίθετο του αρνιόμουνα κατσικόπουτσες *τραγόπουτσες επίσης , το "αρνί" είναι ουδέτερο φύλου . Αρσενικό ή θηλυκό αρνί ;; Όπως το "παιδί" . ενα παιδι ειναι αγόρι ή κορίτσι. Τέλος , το "κατσίκι" είναι θηλυκό , το αρσενικό είναι ο τραγος. 3
Hellaslover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον το ιδιο και ενας σουβλατζης, συμπεραινω. Η πιτα ψηνεται κ απ τις 2 πλευρες, αλλα η πισω θελει λαδι 1
Alex-V Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 - Πως ξεχωρίζεις τα άγρια χόρτα;- Συνήθως είναι επιθετικά προς τον άνθρωπο και άμα τα πλησιάσεις γαβγίζουν. 2
Hellaslover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 - Πως ξεχωρίζεις τα άγρια χόρτα; - Συνήθως είναι επιθετικά προς τον άνθρωπο και άμα τα πλησιάσεις γαβγίζουν. Οχι ρε, βλεπεις τη γιαγια να κανει kung fu για να τα μαζεψει 3
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μου λέει ο γυμναστής κάποια μέρα πρέπει να δοκιμάσεις το crossfit , του λέω εξαρτάται έχει μπέικον ? 5
flik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα γνώρισα μια φοβερή κοπέλα στο βιβλιοπωλειο. Μου έκανε φοβερή εκτύπωση. 12
pournaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 *τραγόπουτσες επίσης , το "αρνί" είναι ουδέτερο φύλου . Αρσενικό ή θηλυκό αρνί ;; Όπως το "παιδί" . ενα παιδι ειναι αγόρι ή κορίτσι. Τέλος , το "κατσίκι" είναι θηλυκό , το αρσενικό είναι ο τραγος. Ειναι αναλογα το πως το αναφερεις, το κατσικι ωντας ουδετερο, αναφερεται και στα δυο, η κατσικα (ή γιδα) στο θηλυκο και ο τραγος στο αρσενικο. Εξου και στο αρνι, ειναι ουδετερο, αλλα μπορεις να αναφερεις το "αρναδα" ως το θηλυκο που εχει μεγαλωσει αρκετα για να το ξεχωρισεις απο το κριαρι Το καψαμε παλι
ougxar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 -Καλά ρε Κώστα μου, μην κάνεις έτσι. Ένα μικρο πέος δεν είναι και τόσο πρόβλημα. -Ναι ρε Μαράκι μου αλλά θα προτιμούσα να μην είχες καθόλου.. 12
star12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πως λέγεται ο ξάδερφος Ισπανός της παολα;;;;;; SAN PAOLO 2
ASFE Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Σε μέντιουμ:- Ξέρετε, τον τελευταίο καιρό, δεν νιώθω και πολύ καλά.- Το βλέπω, μόλις μπήκες κατάλαβα ότι σου έχουν κάνει μάγια.- Μάγια;;; Και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό;;;- Φυσικά μπορούμε. Αλλά χρειάζεται να κάνεις μια μικρή θυσία, αλλιώς δεν θα λυθούν.- Τι θυσία;- Πρέπει να σε τσιμπήσει μέλισσα.- Μέλισσα;; Απαπαπα έχω αλλεργία! - Λυπάμαι, δεν έχεις άλλη επιλογή...Μάγια ή μέλισσα. 22
hackerW32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 hahahhHAHAHH ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΑΗΗΑΗΑΗΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις