star12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Στο ιδιο υφος, πως λεγονται αυτες που φτιαχνουν τα μαλλια τους ορθιες? Στεκομουνα Αυτες που δουλευουν στη Μοιραρακη? Χαλιομουνα και αυτες που κανουν μπατζι τζαμπιν;; πηδιομουνα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πήγε ο άλλος να παίξει τέννις με την ηλεκτρική ρακέτα που σκοτώνει κουνούπια φαντάζεστε την συνέχεια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 φαντάζεστε την συνέχεια? ------------------------------------------------------------------------------------------ - Κύριε Υπουργέ, πώς μπορεί να μειωθεί η ανεργία; - Πρέπει να κερδίσουμε δύο μεγάλα στοιχήματα. - Ποια είναι αυτά; - Χέρτα-Σάλκε και Χετάφε-Οβιέδο. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Στο ιδιο υφος, πως λεγονται αυτες που φτιαχνουν τα μαλλια τους ορθιες? Στεκομουνα Αυτες που δουλευουν στη Μοιραρακη? Χαλιομουνα Στο ίδιο ύφος Το αντίθετο του αρνιόμουνα κατσικόπουτσες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 -Μωρό μου σε λατρεύω τόσο πολύ που έχω πιει 10 τσιγάρα για σένα. -Και γω αγάπη μου σε αγαπώ πάρα πολύ που έχω πιει 4 μυτιές για πάρτη σου! Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 -Μωρό μου σε λατρεύω τόσο πολύ που έχω πιει 10 τσιγάρα για σένα. -Και γω αγάπη μου σε αγαπώ πάρα πολύ που έχω πιει 4 μυτιές για πάρτη σου! Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=55175777 Προηγούμενη σελίδα. Anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 τι περιμενει μια ξανθεια εξω απο εναν οικο ανωχης? το κοκκινο φωτακι να γινει πρασσινο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 τι περιμενει μια ξανθεια εξω απο εναν οικο ανωχης? το κοκκινο φωτακι να γινει πρασσινο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=55175777 Προηγούμενη σελίδα. Anyway. Soz. Στραβός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 τωρα θα δειτε τι θα παθετε... Ειναι ενας χαζος,παει στον ΟΑΕΔ, του λενε "για τι δουλεια ενδιαφερεστε?", λεει "θελω να γινω νεκροθαφτης". Παει ενας αλλος χαζος, τον ρωτανε κι αυτονε, λεει "θελω να γινω μακιγιερ πτωματων". Παει κι ενας αλλος χαζος, λεει "θελω να σφουγγαριζω τα αιματα στο χειρουργειο." Μακαβριοι οι πτωχοι τω πνευματι.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εμένα μ' αρεσε και μπραβο μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ μαμα μαμα θα μου παρεις το νεο Μηλο της απλ που βγηκε το 7 πλας ε;; ναι ναι παιδακι μ θα στο παρω για να δεις τη μανα εχεις ω ναι μαμα γουσταρω,πωπω χαρεsss α και του χρονου που η απλ θα βγαλει νεο μηλαρακι το 8 πλας θα μου το παρεις και αυτο ε;;; ναι ναι παιδακιμ θα στο παρω και αυτο πωπω μανα ΤΕΛΕΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ α και μαμα του παραχρονου θα μου παρεις παλι και το νεο μηλαρακι τις απλ σωστα το 11 πλας ναι θα στο παρω και αυτο ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ μετα απο μια ωρα ρε μανα μια απορια πως εχεις τοσα λεφτα να μου τα παρεις νομιζα πως εισουν ταπι α γιοκα μ τα παιρνω φτηνα για αυτο φτηνο ;;;; και που τα παιρνεις φτηνα;; ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ Annihilate this thread 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ηπια ενα μπουκαλι Johny Walker,δεν το πεταξα...Το γεμισα με νερο κ πινω Johny Water 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια τι γινεται μιλαμε για ουτε ιχνος χιουμορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις