koulislefkada Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 -Μαμα, ο Ζιντάν δεν με αφήνει να παιξω...να βαλω πολλα γκολ.-Δεν πειραζει παιδι μου, αλλα οταν βριζεις μη καθεσαι κοντα του.-Γιατι το λες αυτο μαμα ;-Δεν το λεω εγω. Καποιος Ματεράτσι με πηρε τηλεφωνο να στο πω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 sighs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πως λέγεται ο Σταν που πάει στην Κίνα ;;;;;;; πακισταν To πα, άντε πάει κι έρχεται, το κι όμως με τίποτα οπότε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 To πα, άντε πάει κι έρχεται, το κι όμως με τίποτα οπότε: ενταξει απ το τι ειναι μαυρο και πεταει λιγο καλυτερο ειναι Μια μυγα με περιοδο ..εμ ας μη το ανοιγατε εγω φταιω;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ενταξει απ το τι ειναι μαυρο και πεταει λιγο καλυτερο ειναι Μια μυγα με περιοδο ..εμ ας μη το ανοιγατε εγω φταιω;;; η περιοδος που κολλαει ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε να αναθερμάνω λίγο το κλίμα: Μια γυναίκα απευθυνόμενη προς τον άντρα της του λέει: «Ξέρεις πως είχα συνέχεια πονοκεφάλους; Δε θα το πιστέψεις, αλλά εξαφανίστηκαν!» Ο άντρας της απάντησε: «Πως είναι δυνατόν; Πως τα κατάφερες;» «Η Μαρία μου έδωσε το όνομα του υπνωτιστή της και πήγα να τον δω. Μου είπε να σταθώ μπροστά στον καθρέφτη και να επαναλαμβάνω “Οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν. Οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν.” Και δούλεψε. Δεν είχα ούτε έναν έκτοτε!» απάντησε η γυναίκα του. «Αυτό είναι σπουδαίο,» απάντησε ο άντρας της.«Ναι το ξέρω! Γιατί δε το δοκιμάζεις και εσύ; Είσαι κάπως εκτός εαυτού στο κρεβάτι. Μήπως ο υπνωτιστής μπορεί να κάνει κάτι και για σένα;» Είχε τις αμφιβολίες του, αλλά αποφάσισε να το δοκιμάσει.Όταν εκείνος επέστρεψε, έσκισε τα ρούχα του, πέταξε τη γυναίκα του στο κρεβάτι και της ζήτησε να περιμένει ένα λεπτό, ενώ εκείνος πήγε στο μπάνιο. Λίγο αργότερα γύρισε και έκαναν το καλύτερο σεξ της ζωής τους.Ενθουσιασμένη η γυναίκα αναφωνεί: «Ω Θεέ μου! Ήταν εκπληκτικό!» Ενθαρρυμένος από το σχόλιό της, ο σύζυγος ξαναπήγε στο μπάνιο και επέστρεψε και επανέλαβε το ίδιο με πριν.Λίγο αργότερα, ο άντρας ετοιμαζόταν για τρίτο γύρο στο μπάνιο και η γυναίκα του στάθηκε στα κρυφά στη πόρτα για να ακούσει τι έλεγε στον εαυτό του. Καθώς πλησίασε, άκουσε να λέει: «Δεν είναι η γυναίκα μου. Δεν είναι η γυναίκα μου. Δεν είναι η γυναίκα μου.» Η κηδεία του θα τελεστεί τη Κυριακή. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αγαπη μου ξερεις ποσες θερμιδες εχει ενα κοματι πιτσα;;; Τι με νοιαζει..ποτε δεν τρωω μονο ενα! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δυο ελληνοπούλες επί τουρκοκρατίας: - Φιλενάδα, χτες πηδήχτηκα με Αγά! - Και; - Δεν ήταν καλά, αλλά με πήρε στην αυλή του, μιλάμε για παράδεισο, φιλενάδα!... ..."εσύ μού 'πες πως με Αγά πας, πως είναι για σένα ο παράδεισος"... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 - Είναι κανείς εδώωω εδώω εδώω. - Θέλουμε να βάλουμε βενζίνηηη βενζίνηη βενζίνηηη. - Ρε που είμαστε και ακουγόμαστε έτσι? - Σε βενζινάδικο ΕΚΟ. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ήχο βγάζει ένας βλάκας όταν συνειδητοποιεί ότι τον ξεγέλασαν; ▶ ●──────────────────── 00:14 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Φήμες λένε ότι το trivago το έχουν 3 Βαγγέληδες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για να καταλαβεις ποσο ερωτικος ειμαι,η μονη μαρκα που φοραω ειναι η Roberto Cavliari 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μπαινει μια αρκουδα σε ενα μπαρ:-Barman βαλε ενα ουισκι ειμαι χαλια, η μαλλον οχι οχι ας ανοιξουμε μια σαμπανια να το γιορτασουμε, βασικα γαμησε το ρε φιλε σκετη βοτκα να ξεχασω τα προβληματα μου,ή καλυτερα βαλε να σε κερασω και σενα μια για τις χαρες μου...Οποτε ρωταει ενας πελατης:-Ρε συ τι παιζει; Τι εγινε εδω?-Ελα ρε φιλε δεν καταλαβες τι παιζει? Ειναι διπολικη αρκουδα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καντε με mod να κλειδωσω το θεμα! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις