Hellaslover Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ειπε το 1 στο 10; Τιποτα..τα νουμερα δεν μιλανε. Λαθος, ειπε "τι κουβαλας στο σακιδιο"? πες λιγο πως λεγεται στα αγγλικα το επανω παπουτσι απ σου γειτσες Εχεις χειροτερεψει. Στην αρχη τα αστεια σου δεν ηταν αστεια, τωρα δεν ειναι καν αστεια απλα σκετες φρασεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εκεί που οδηγούσα πάνω στο βουνό και όλα ωραία και καλά, πέφτω πάνω σε πυκνή ομίχλη. Τι να κάνω, μπαίνω μέσα και πηγαίνω αργά αργά με προσοχή, αφού δεν έβλεπα ούτε τη μύτη μου. Μετά από λίγο, βγαίνω ξαφνικά από την ομίχλη ευτυχώς χωρίς να πάθω κάτι. Κοιτάζω όμως το χέρι μου και πάνω του έχει ξεφυτρώσει ένα τεράστιο σπυρί... Ήταν... το πύον στην ομίχλη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Στο silver alert της Κινας αλλαζουν μονο τα γραμματα η φωτογραφια παραμενει η ιδια!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδικοί εμπειρογνώμονες θα αναλάβουν να διερευνήσουν τα αίτια του διαζυγίου των Μπραντζελίνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 -Το σπιτι διαλυεται και συ σκεφτεσαι μονο το ποδοσφαιρο-δεν ειναι αληθεια ρε γυναικα...-η βρυση χανει,το ξερεις;-Με ποιον παιζει; Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά ξανθιάκαι τη ρωτάει:-Ο επιθετικός εδώ. O αμυντικός εκεί. Tι είναι;Η ξανθιά απαντάει:-Offside!Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει:-Σας το είπα ρε μ@λάκες.... Τραβέλι είναι.... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 -Το σπιτι διαλυεται και συ σκεφτεσαι μονο το ποδοσφαιρο -δεν ειναι αληθεια ρε γυναικα... -η βρυση χανει,το ξερεις; -Με ποιον παιζει; Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά ξανθιά και τη ρωτάει: -Ο επιθετικός εδώ. O αμυντικός εκεί. Tι είναι; Η ξανθιά απαντάει: -Offside! Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει: -Σας το είπα ρε μ@λάκες.... Τραβέλι είναι.... Αρχαία έκανα στο λύκειο δεν θέλω άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Λαθος, ειπε "τι κουβαλας στο σακιδιο"? Εχεις χειροτερεψει. Στην αρχη τα αστεια σου δεν ηταν αστεια, τωρα δεν ειναι καν αστεια απλα σκετες φρασεις. Όταν τηλεφωνούν οι Ευρωπαίοι Aγγλοι hello Γάλλοι allo Ιταλοί pronto Έλληνες ρε μαλάκα, σίγουρα έχεις what's up ή με χρεώνεις;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι ένας νάνος και ένας Θάνος. Ρωτάει ο νάνος τον Θάνο: - τι ώρα θα ναι; - τι ώρα να ναι; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=695693287244515&set=gm.433517566772101&type=3 χαχαχαχαχα λιιιγο κακο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μου τη δίνουν οι γκόμενές που ουρλιάζουν στο σεξ..... . . . . . . . . Μου έχουν κάψει τέσσερα ηχεία!!! Χαχααχχαχαχα -Κωστάκη γιατί δεν έκανες τις ασκήσεις στα μαθηματικά; -Είδα την κωλάρα της γειτόνισσας και με έστειλε αδιάβαστο κύριε Χαχαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μου τη δίνουν οι γκόμενές που ουρλιάζουν στο σεξ..... . . . . . . . . Μου έχουν κάψει τέσσερα ηχεία!!! Μην αγοράζεις ηχεία turbo-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 πως πεθανε ο Θωρ? ξεθωριασε 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 πως λεγεται στα Eλληνικα το wash and go ? λους κι πλαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 πως λεγεται στα Eλληνικα το wash and go ? λους κι πλαλα 5 λεπτα προσπαθούσα να το καταλαβω, και τελικα δεν το καταλαβα, τα παρατησ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις