ntafycrazywool Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ηταν δύο... ...και πηγε δύο και τεταρτο... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ροζιτα εσυ; Καλογριτσοτούμπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κάπου σε ένα μαγαζί με υφάσματα, ο μαγαζάτορας χαζεύει στο internet. -Τι γαμάτο torrentάδικο είναι αυτό;Επιτέλους θα κατεβάσω όλα αυτά που ψάχνω καιρό! -Γεια σου φίλε υφασματέμπορα, θέλω ένα τόπι ύφασμα. -Ναι,ναι περίμενε λίγο. Εδώ είναι όλες οι σεζόν game of thrones.. -Ξέρεις, βιάζομαι λίγο.. -Επιτέλους!Βρήκα το καυτοί κώλοι 5 με σχολιασμό του σκηνοθέτη! -Καλή φάση, αλλά είναι εύκολο να μου δώσεις το τόπι να φύγω; -απίστευτο! ολόκληρο το Κωσταντίνου και Ελένης! Πόσο καιρό έχει να το παίξει η tv; -Εϊ πειρατή! Το τόπι μου!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αχ τι ωραίο σκυλάκι. Να χαϊδέψω λίγο τον κώλο σας; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κάπου σε ένα μαγαζί με υφάσματα, ο μαγαζάτορας χαζεύει στο internet. -Τι γαμάτο torrentάδικο είναι αυτό;Επιτέλους θα κατεβάσω όλα αυτά που ψάχνω καιρό! -Γεια σου φίλε υφασματέμπορα, θέλω ένα τόπι ύφασμα. -Ναι,ναι περίμενε λίγο. Εδώ είναι όλες οι σεζόν game of thrones.. -Ξέρεις, βιάζομαι λίγο.. -Επιτέλους!Βρήκα το καυτοί κώλοι 5 με σχολιασμό του σκηνοθέτη! -Καλή φάση, αλλά είναι εύκολο να μου δώσεις το τόπι να φύγω; -απίστευτο! ολόκληρο το Κωσταντίνου και Ελένης! Πόσο καιρό έχει να το παίξει η tv; -Εϊ πειρατή! Το τόπι μου!! ισως να μην το επιασα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ισως να μην το επιασα ρε τόπι υφάσματος + πειρατής = https://www.youtube.com/watch?v=Z36Ouq3cZtQ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κ εγω που το καταλαβα ηλπιζα οτι δεν θα ηταν αυτο που καταλαβα..Πωωωωωωωωωω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 -Πέθανε εξ αιτίας ενός θανάσιμου χτυπήματος στο κεφάλι. -Τί χτυπήματος; -Θανάσιμου. -Γιώργο μου. 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Λέει ο ελέφαντας στον δεινόσαυρο: - Σου έκανε friend request ο Νώε; - Όχι. - Κακό αυτό... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 -Τη μάρκα ειναι η μηχανή; -Nikon -Τακην;; Κάπου στη Κυπρον 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 -Βρήκα μόνιμη δουλειά. -Που ρε φίλε; -Στα έργα του μετρό Θεσσαλονίκης. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 @opera ...axaxaxaxaxax πολύ κακοοοοο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 -Βρήκα μόνιμη δουλειά. -Που ρε φίλε; -Στα έργα του μετρό Θεσσαλονίκης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 -Γιατρε ποναω στα ... ξερετε...-Που?-Εεε ξερετε,εκει χαμηλα...-Αν δεν μου πειτε που πονατε δεν μπορω να βοηθησω...-Στα αρχιδια μου.-Ε και στα δικα μου.. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 - Τελικά με το γκομενάκι που έλεγες ότι θα βγεις τι έγινε ρε ?- Άσε φίλε της πέταξα έναν πούτσο...- Και τι έγινε ?- Δεν την πέτυχα. χαχαχαχα κλαψτεε!! :-D :cry: 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις