olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ισως να μην το εχεις προσεξει ακομα, αλλα πανω πανω γραφει... Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο... ωχχ hacker μπερδευτηκα...τρεχω να το σωσω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Φάνης,χάρηκα! Χάρης,φανηκα! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι ένας, που το σώμα του είναι γεμάτο αρρώστια. Μώλωπες, κοκκινίλες, σπυράκια, εκδορές, βρόμα, πληγές, ψώρα και τι δεν έχει... Όλο εκτός από το δεξί του χέρι, που δεν έχει τίποτα, είναι πεντακάθαρο. Χέρι άκρας υγείας.. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Βγάζουνε το iPhone 6 18% λεπτότερο, μπράβο και μπράβο όλοι. Ο φίλος μου ο Μήτσος που είχε βγάλει το 50ευρω 5% λεπτότερο, αμέσως φυλακή. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το 7 εννοείς. Το 6 παλιωσε πια, 2 ετών έγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το 7 εννοείς. Το 6 παλιωσε πια, 2 ετών έγινε! Ε, τι; Από τότε είναι μέσα ο Μητσάρας... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Πως λέγεται το αυγό που σε κοιτάει; ....ΑΥΓΟ ΜΆΤΙ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Πως λέγεται το αυγό που σε κοιτάει; . . . .ΑΥΓΟ ΜΆΤΙ ΜΑΤΙ παναγια μαρεσε αυτο 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ήταν 3 στρατιώτες. Ο ένας ήταν Κρητικός και οι άλλοι δυο ήταν Αθηναίοι. Κάθονται λοιπόν και μια στιγμή λέει ο Αθηναίος στον Κρητικό να του πει μια μαντινάδα. Λέει ο Κρητικός : - Μέσα στην χούφτα μου κρατώ χώμα από τον Ψηλορείτη, να το σκορπώ στον δρόμο μου να γίνει η Ελλάδα Κρήτη. Ανοξείδωτο. - Πως την είπες αυτή, για ξαναπέστη, του λέει ο Αθηναίος. - Μέσα στην χούφτα μου κρατώ χώμα από τον Ψηλορείτη, να το σκορπώ στον δρόμο μου να γίνει η Ελλάδα Κρήτη. Ανοξείδωτο. Αφού την ξαναείπε 2-3 φορές του λένε : - Ωραία η μαντινάδα, αλλά το ανοξείδωτο που κολλάει; Και απαντάει αυτός : - Δεν ξέρω, έτσι γράφει το μαχαίρι!!! 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα κοριτσάκι 9 χρόνον δοκίμασε μία κρέμα πού σε κάνει 10 χρονιά νεότερη και εξαφανίστηκε!!! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ανέκδοτο κανονικότατο, η μάνα μου στον χασάπη, μια Μεγάλη Εβδομάδα..... Το αρνί, του λέει , είναι ελληνικό??? Βεβαίως, βεβαίως ελληνικοτατο! Επιβεβαιώνει αυτός. Τον "κόβει" πλάγια η Ιουλία, και του λέει. .....Σίγουρα.....ήηηηηη.......θα του πω Καλημέρα και θα μου απαντήσει σε 7 ξένες γλώσσες...... ?? Δεν θυμάμαι την έκφραση του χασάπη.. Το μπρε θα μπορουσε ανετα να ναι το αγαπημενο χρωμα μιας κατσικας Αν σκεφτούμε ότι το ομπρε είναι αγαπημένο χρώμα γυναικών, δίκιο έχεις φιλαράκι..... :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ΔΕθ σημαίνει διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης. Όταν το λέει η Μπεσυ Αργυρακη σημαίνει κοιτα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 -Που πας; -Βόλτα με την παρέα της Ατλαντίδας. -Πάλι με αυτούς τους χαμένους θα βγεις; -------------------- -Το Μέγκα, του Μέγκα, το Μέγκα, Ω Μέγκα. -Τι κάνει αυτός; -Κλείνει το Μέγκα... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ΔΕθ σημαίνει διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης. Όταν το λέει η Μπεσυ Αργυρακη σημαίνει κοιτα. Ροζιτα εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις