agrio.imeros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 -Συγνώμη αυτά τα καρότα είναι μεταλλαγμένα;Υπάλληλος:-Γιατί ρωτάτε κύριε;Καρότο:-Ναι κύριε, γιατί ρωτάτε; 22
bnvdarklord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 -Βρήκα μέρος που γίνεται ανακύκλωση κοντά 98%!-Έλα ρε που; -Εδώ. 15
hackerW32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 -Βρήκα μέρος που γίνεται ανακύκλωση κοντά 98%! -Έλα ρε που; -Εδώ. σκληρος 3
naive Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 -Φίλε έρχεσαι συχνά συχνά σε αυτό το γυμναστήριο; -Ναι -Ξέρεις μία ξανθιά, αδύνατη, ψηλή, πρασινομάτα, γύρω στα 25; - Όνομα; - Δεν έχω πρόβλημα, ό,τι να 'ναι. 9
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 -Έχεις βυζάρες..-Πες μου κάτι που δεν ξέρω.-Τα κύρια αίτια για την κατάρρευση του Μικρασιατικού Μετώπου τον Αύγουστο του 1922, μπορούν να εντοπιστούν σε ένα πολυεπίπεδο σύμπλεγμα. Ένα κράμα στρατιωτικών, πολιτικών και διπλωματικών στρατηγικών σφαλμάτων που κατέστησαν καταδικασμένη την εκστρατεία ένα χρόνο πριν τη μεγάλη αντεπίθεση του Κεμαλικού στρατού. Ο πόλεμος στην ουσία κρίθηκε τον Αύγουστο του 1921 όσον αφορά το στρατιωτικό πεδίο, με την ανάπαυλα των επιθετικών ενεργειών του Ελληνικού Στρατού και την αδυναμία του να καταλάβει την Άγκυρα, πρωτεύουσα της Τουρκικής Δημοκρατίας, ανακόπτοντας την πορεία του στο Σαγγάριο ποταμό. Στο πολιτικό πεδίο, με την ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές του Νοεμβρίου του '20 και την επάνοδο του βασιλιά Κωνσταντίνου στο θρόνο, αναβίωσαν τα μίση του Διχασμού. Άνθρωποι που υπήρξαν πιστοί στο βασιλιά, χωρίς καμία επαφή με τη νέα κατάσταση ανέλαβαν εξουσίες και οδήγησαν τη Μικρασιατική εμπλοκή σε ένα τέλμα. Αυτό φυσικά επηρέασε το διπλωματικό status quo της χώρας μας, καθότι οι Δυτικοί Σύμμαχοι βλέποντας πως στα ηνία της Ελλάδας ήταν ένας άνθρωπος που στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο έδρασε υπέρ των συμφερόντων των Κεντρικών Δυνάμεων απέσυραν τη χρηματική κάλυψη και τη στρατιωτική βοήθεια και σε πολλές περιπτώσεις (Ιταλία και Γαλλία) βοήθησαν την Τουρκία με εξοπλισμούς. Επίσης και η βοήθεια από τη Σοβιετική Ένωση έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση ων Κεμαλικών Δυνάμεων.Έτσι, με την επίθεση του Τουρκικού Στρατού τον Αύγουστο του 1922 ο Ελληνικός στρατός, εξαιτίας χαμηλού ηθικού, έλλειψης εφεδρειών και υλικών, υπέστη συντριπτική ήττα που οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό του ελληνικού στοιχείου από τα χρονολογούμενα χιλιάδων ετών πάτρια εδάφη 14
Hellaslover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ο michael jackson εζησε τη μιση του ζωη σαν μαυρος και την υπολοιπη σαν λευκος. Μιχαλη ψυχαρα για παντα παοκαρα! 18
xrist0s4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο παει χειροτερευει το τοπικ...Ειχα κ ελπιδες ανακαμψης λεει!
eliasjuve Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα κ ελπιδες ανακαμψης λεει! Καλοοοοό! Δικό σου; 6
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο παει χειροτερευει το τοπικ...Ειχα κ ελπιδες ανακαμψης λεει! Αν ο modarator είναι ο τσιπρας δεν το νομίζω. 1
ASFE Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 -Είσαι έτοιμη για τη συναυλία της Μποφίλιου;-Τωρα βάζω τα κλάματα και κατεβαίνω. 10
Hellaslover Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι ο ποντιος πρωην δικηγορος δε θελει να μιλαει για τη δουλεια του; Γιατι εχει κακες αναμηνυσεις Γιατι ο ποντιος πρωην δικηγορος δε θελει να μιλαει για τη δουλεια του; Γιατι εχει κακες αναμηνυσεις Δικο μου κ ολοκαινουργιο, αποκλειστικα στο φορουμ το ινσομνια. 5
Alex-V Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο παει χειροτερευει το τοπικ...Ειχα κ ελπιδες ανακαμψης λεει! 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι ο ποντιος πρωην δικηγορος δε θελει να μιλαει για τη δουλεια του; Γιατι εχει κακες αναμηνυσεις Δικο μου κ ολοκαινουργιο, αποκλειστικα στο φορουμ το ινσομνια. Αν είναι να λες τέτοια κάθε μέρα να μην πάρω air condition 1
enterhere Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 -Πείτε μου πως έγινε το ατύχημα; -Πετάχτηκε ένα σκυλί και έκανα ελιγμό να το αποφυγω. -Πολύ συνηθισμένη δικαιολογία το σκυλί. -Γράψτε καμηλα 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις