billpao Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 -Χανιμπαλ πως ήταν το φαγητό; - Μία χαρά. - Τι εφαγες; - Μία Χαρά 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 To γάλα Μια φορά η μαμά του Τοτού λέει στο γιο της τον Τοτο :Τοτό πήγαινε να πάρεις 8 ΝΟΥΝΟΥ από το super market .O Toτός γυρνάει σπίτι μετά από ένα τέταρτο , και λέει στη μαμά του :Μαμά πήγα μα από έξω το super market έγραφε : Γάλατα υπάρχουν πολλά ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα ! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γερνάω ή ξεμωρενεστε και γράφετε τέτοια ανέκδοτα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος 25άρης ή νεότερος που παίζει να καταλάβει το ανέκδοτο; :s 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε, αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα. Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους). Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα: 1. Είχαμε παχύνει! 2. Μιλούσαμε ακατάπαυστα, χωρίς να λέμε τίποτα! 3. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα! 4. Ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις! 5. Μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο! 6. Κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος! 7. Είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ! 8. Και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί! Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Alex-V Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πάω και κάθομαι έξω από τα Zara για να νομίζει ο κόσμος ότι έχω γκόμενα. 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Με ρωτάει ο άλλος τι είναι χειρότερο η άγνοια ή η αδιαφορία? -Που να ξέρω ρε φίλε,στα αρχίδια μου κιόλας.. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πάω και κάθομαι έξω από τα Zara για να νομίζει ο κόσμος ότι έχω γκόμενα. μετρησες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ετοιμάζονται οι αλεξιπτωτιστές για την πρώτη τους πτώση... Πηδάνε όλοι και μένει ο Μήτσος... οπότε, του λέει ο λοχαγός:-Άντε ρε! Πήδα!-Δεν πηδάω...-Πήδα τώρα!-Δεν πηδάω!-Γιατί ρε;;;-Είδε όνειρο η μάνα μου, ότι το αλεξίπτωτο δεν θ'ανοίξει...-Έλα ρε που πιστεύεις στα όνειρα! Πήδα λέμε να τελειώνουμε!-Της μάνας μου βγαίνουν!-Μου τα έπρηξες! Αν σου δώσω το δικό μου θα πηδήξεις;-Βεβαίως κύριε λοχαγέ...Πηδάει λοιπόν ο Μήτσος με το αλεξίπτωτο του λοχαγού κι αυτό ανοίγει κανονικά...Όπως κατέβαινε, βλέπει να φεύγει βολίδα προς τα κάτω ο λοχαγός με κλειστό το αλεξίπτωτο, φωνάζοντας:-"Γ@ΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟOOOO" 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 - Σ' αγαπώ - Κι εγώ - Κι εγώ - Κι εγώ - Κι εγώ - Κι εγώ Παρτούζα με συναίσθημα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 - Καλά ρε εσύ γιατί επέλεξες να μετακομίσεις στην Ελβετία τελικα; - Κοίτα να δεις, αρχικά η σημαία είναι ενά μεγάλο συν... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν Α,Β και Γ τα σημεία ενός κύκλου, όπου το ευθύγραμμο τμήμα ΑΓ είναι η διάμετρος του, τότε η γωνία ΑΒΓ είναι μια ορθή γωνία και με τον αδερφό μου είχαμε άλλη μάνα. Το θεώρημα του ετεροθαλή.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ναι 100 εκει; μα τι λετε κυριε.ειμαστε 5 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 -που είσαι; -παίζω μπάλα. -που; -σέντερ φορ.. -σε πια περιοχή ρε μαλάκα; -στην μικρή. -αη γαμησου ρε. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις