Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φεύγει ο άντρας με το πλοίο στο εξωτερικό, προς αναζήτηση εργασίας. Η σύζυγος ως κλαίουσα ιτιά, στέκεται στην προβλήτα και τον αποχαιρετάει όταν προσπαθεί να ακούσει τι της λέει καθώς το καράβι ξεκινά.
-Μην μου γαμηθείς! της φωνάζει ο άντρας.
-Τι;;
-Μην μου γαμηθειιιίς λέω!! πιο δυνατά αυτήν την φορά.
-Τιιιι;;; Δεν ακούω!
-Ε άι γαμήσου!
-Εντάξει.

• Like 27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο μεγάλος κακός, ο Thanos (Marvel), σκάει μύτη στη Νέα Υόρκη για να γαμήσει τα πάντα. Και μπροστά του ξαφνικά, η ομάς εμφανίζεται που θα τον σταματήσει. Ο Iron Bark, o Captain Barkerica, o Labrathor, o Bulldulk, η Bark Widow και o Barkeye.

Ο Thanos έχει γαμηθεί να γελάει, αναρωτώμενος πως θα τον σταματήσουν μερικά σκυλάκια. Τότε, ο Iron Bark, γνωστός για τον εριστικό του χαρακτήρα και το σαρκασμό του, του απαντά περήφανα.

-Thanos, it's time for you to fail, again.

(Γ)avengers...... ASSEMBLE!

• Like 2

Ο μεγάλος κακός, ο Thanos (Marvel), σκάει μύτη στη Νέα Υόρκη για να γαμήσει τα πάντα. Και μπροστά του ξαφνικά, η ομάς εμφανίζεται που θα τον σταματήσει. Ο Iron Bark, o Captain Barkerica, o Labrathor, o Bulldulk, η Bark Widow και o Barkeye.

Ο Thanos έχει γαμηθεί να γελάει, αναρωτώμενος πως θα τον σταματήσουν μερικά σκυλάκια. Τότε, ο Iron Bark, γνωστός για τον εριστικό του χαρακτήρα και το σαρκασμό του, του απαντά περήφανα.

Μεγάλωσα. Απ' όλους αυτούς μόνο τη Νέα Υόρκη ξέρω.

• Like 2

starkασμο του θα ηταν καλύτερο χαχαχαχα μλκ

το ειδα στον υπνο μου και ειπα να το μοιραστω μαζι σας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...