Δημοφιλής ανάρτηση agamoi-thytai Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι δυο μυγες.. -Μαμά τι θα φαμε σημερα; -Σκατά -Είσαι η καλυτερη μαμα του κοσμου! 30
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κατά τη δημιουργία του ανθρώπου...-Θεέ, έχει περισσέψει λίγο αρχιδόδερμα. Τι να το κάνω;-Βάλτο στους αγκώνες 31
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Που μενεις?-ΗΠΑ.-Δεν είπες Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2016 από BLuE_PaNtHeR 5
ASFE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Φεύγει ο άντρας με το πλοίο στο εξωτερικό, προς αναζήτηση εργασίας. Η σύζυγος ως κλαίουσα ιτιά, στέκεται στην προβλήτα και τον αποχαιρετάει όταν προσπαθεί να ακούσει τι της λέει καθώς το καράβι ξεκινά.-Μην μου γαμηθείς! της φωνάζει ο άντρας.-Τι;;-Μην μου γαμηθειιιίς λέω!! πιο δυνατά αυτήν την φορά.-Τιιιι;;; Δεν ακούω!-Ε άι γαμήσου!-Εντάξει. 27
theoritikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ο μεγάλος κακός, ο Thanos (Marvel), σκάει μύτη στη Νέα Υόρκη για να γαμήσει τα πάντα. Και μπροστά του ξαφνικά, η ομάς εμφανίζεται που θα τον σταματήσει. Ο Iron Bark, o Captain Barkerica, o Labrathor, o Bulldulk, η Bark Widow και o Barkeye. Ο Thanos έχει γαμηθεί να γελάει, αναρωτώμενος πως θα τον σταματήσουν μερικά σκυλάκια. Τότε, ο Iron Bark, γνωστός για τον εριστικό του χαρακτήρα και το σαρκασμό του, του απαντά περήφανα. -Thanos, it's time for you to fail, again. (Γ)avengers...... ASSEMBLE! 2
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχα γαμάτο Μου 'φτιαξε εικόνα για παρωδία (kickass κι έτσι)
CheOnWeb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ο μεγάλος κακός, ο Thanos (Marvel), σκάει μύτη στη Νέα Υόρκη για να γαμήσει τα πάντα. Και μπροστά του ξαφνικά, η ομάς εμφανίζεται που θα τον σταματήσει. Ο Iron Bark, o Captain Barkerica, o Labrathor, o Bulldulk, η Bark Widow και o Barkeye. Ο Thanos έχει γαμηθεί να γελάει, αναρωτώμενος πως θα τον σταματήσουν μερικά σκυλάκια. Τότε, ο Iron Bark, γνωστός για τον εριστικό του χαρακτήρα και το σαρκασμό του, του απαντά περήφανα. -Thanos, it's time for you to fail, again. (Γ)avengers...... ASSEMBLE! Μεγάλωσα. Απ' όλους αυτούς μόνο τη Νέα Υόρκη ξέρω. 2
hackerW32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ο μεγάλος κακός, ο Thanos (Marvel), σκάει μύτη στη Νέα Υόρκη για να γαμήσει τα πάντα. Και μπροστά του ξαφνικά, η ομάς εμφανίζεται που θα τον σταματήσει. Ο Iron Bark, o Captain Barkerica, o Labrathor, o Bulldulk, η Bark Widow και o Barkeye. Ο Thanos έχει γαμηθεί να γελάει, αναρωτώμενος πως θα τον σταματήσουν μερικά σκυλάκια. Τότε, ο Iron Bark, γνωστός για τον εριστικό του χαρακτήρα και το σαρκασμό του, του απαντά περήφανα. -Thanos, it's time for you to fail, again. (Γ)avengers...... ASSEMBLE! starkασμο του θα ηταν καλύτερο χαχαχαχα μλκ το ειδα στον υπνο μου και ειπα να το μοιραστω μαζι σας
alexzzz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μεγάλωσα. Απ' όλους αυτούς μόνο τη Νέα Υόρκη ξέρω. ...από τότε που λεγόταν New Amsterdam 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί οι σαρκοφάγοι χορεύουν χασάπικο; 6
DhZou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι... και οι Γιουγκοσλάβοι vegans μαναβοσέρβικο! 6
star12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τι είπε ένας κόκορας σε ένα άλλον κόκορα ;;;; κοκορικου 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις