Θρασύμαχος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ποιον άγιο μισούν οι ξανθές ;;;; Τον Άι Κίου Έχει καταντήσει κουραστική αυτή η κοροϊδία προς στις ξανθιές. Είναι άνθρωποι όπως όλοι και δεν δικαιούνται να στοχοποιούνται ως χαζές. Γι' αυτόν τον λόγο, αποφάσισαν να μαζευτούν φέτος 80.000 ξανθιές απ' όλον τον κόσμο σε ένα στάδιο για να διαμαρτυρηθούν δημόσια και να αποδείξουν στους λοιπής απόχρωσης κόμης, αλλά και στους καραφλούς, πως δεν υπολείπονται σε τίποτα όσο αφορά το διανοητικό τους επίπεδο. Με το που μαζεύτηκαν και οργανώθηκαν, η αρχηγός τους ανεβαίνει στη σκηνή και ζητά μια εθελόντρια από το κοινό. Μια κοπελίτσα αποφασίζει ν' ανεβεί και δειλά δειλά κάνει τα πρώτα βήματα προς τη σκηνή εν μέσω αυξανόμενων ιαχών και χειροκροτημάτων. Αφού ανέβηκε στη σκηνή και στάθηκε δίπλα στην αρχηγό, αυτή την καλωσόρισε: -Γεια σου! Μπράβο για το θάρρος σου! Πώς σε λένε; -Τζέσικα! -Έκτακτα, πολύ όμορφο όνομα! Λοιπόν, Τζέσικα, θα σου κάνω μια ερώτηση προχωρημένων μαθηματικών, θα μου απαντήσεις και τότε όλος ο πλανήτης θα γίνει μάρτυρας της ξανθιάς οξύνοιας! -Είμαι έτοιμη! -Λαμπρά! Πες μου λοιπόν, Τζέσικα, πόσο κάνει 15 + 5; Η Τζέσικα κοντοστέκεται, το σκέφτεται, δαγκώνει τα χείλη και μετά από λίγα λεπτά δίνει την απάντησή της. -18! Ένα επιφώνημα απογοήτευσης από το κοινό απλώνεται στο στάδιο και αντανακλάται πλήρως στο πρόσωπο της αρχηγού. Προσπαθώντας αυτή να βρει τα λόγια της, το κοινό ξεσπά σε κραυγές. -ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΔΩΣ' ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Αναθαρρώντας, η αρχηγός πιάνει την ευκαιρία απ' τα μαλλιά. -Πολύ καλά! Όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία. Τζέσικα, έχεις άλλη μια προσπάθεια για να απαντήσεις σωστά. Πες μου λοιπόν, πόσο κάνει 15+5; Η Τζέσικα, που είχε γίνει κατακόκκινη από την ντροπή της, αναθαρρεί κι αυτή και βάζει τα δυνατά της. Συγκεντρώνεται, στίβει το μυαλό της, καταβάλει υπερπροσπάθεια. Στο τέλος, αφού έχει περάσει μισή ώρα, ορθώνει το βλέμμα και δίνει με αποφασιστικότητα την απάντησή της. -19! Άλλο ένα επιφώνημα απογοήτευσης, ισχυρότερο αυτή τη φορά, απλώνεται ανάμεσα στον κόσμο. Όμως, το επιφώνημα αυτό ξεφεύγει από τους δαιδαλώδεις λαβυρίνθους που σχηματίζουν τα αμέτρητα ξανθά κεφάλια, ανυψώνεται σιγά μα σταθερά και μετατρέπεται σε μια ηχηρή κραυγή 80.000 στομάτων. -ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΔΩΣ' ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Η αρχηγός αποφασίζει να μην το βάλει κάτω. Αυτή τη φορά πρέπει να απαντηθεί η ερώτηση σωστά. Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί. -Τζέσικα! Πες μου πόσο κάνει 2+2! -Εύκολο, αποκρίνεται η Τζέσικα. 4! Και τότε το κοινό, μην μπορώντας να πιστέψει στ' αυτιά του, κράζει μανιασμένα. -ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΔΩΣ' ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το παρακάτω ανέκδοτο είναι τροποποιημένο απο μένα που το κείμενο το δανείστεικα απο το news247 και είναι καθαρά χιουμοριστικό και δε θέλω να προσβάλω και να θίξω κανέναν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafycrazywool Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 -"Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γ@μάτη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι μάγκας."-"Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού."-"Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε φίλε, που έβαλα στον δίσκο 500 ευρώ."Και ο ιερέας, έκπληκτος, λέει:-"Έλα ρε μ@λάκα, σοβαρά; Δεν μου λες @ρχιδιές τώρα;" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 θυμηθηκα ανεκδοτο πρωτης-δευτερας δημοτικου!(βαριομουν να το γραψω και εψαξα να το βρω. δεν το βρηκα οπως το θυμαμαι αλλα ειναι αρκετα κοντα) Πέφτει ένα αεροπλάνο στη ζούγκλα της Νότιας Αφρικής και σώζονται ένας Αμερικάνος ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας, αλλά αιχμαλωτίζονται από μια άγρια φυλή. Σύμφωνα με τα έθιμά τους, όποιος κατάφερνε να φάει περισσότερο από τους άλλους θα γλύτωνε τη "θυσία" και θα τον άφηναν ελεύθερο. Σ' ένα ξέφωτο έστησαν ένα μεγάλο πάγκο και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, έχοντας μπροστά του ο καθένας μια τεράστια ποσότητα από το εθνικό του φαΐ, αρχίσανε να τρώνε. Ο Αμερικάνος την έπεσε στα χάρμπουγκερ και τα στέικ και τους έδωσε να καταλάβουν. Ο Γερμανός έτρωγε τα λουκάνικα σαν στραγάλια κι έπινε τις μπύρες σαν νερό. Ο Έλληνας απελπισμένος έτρωγε τη φασολάδα του κι έριχνε κλεφτές ματιές στους αντιπάλους του, που ήταν κι οι δυο γομάρια με κάτι κοιλιές που χωρούσαν και τον ίδιο μέσα. Έτσι μικροκαμωμένος που ήταν δεν είχε καμιά ελπίδα, εκτός...Σε μια στιγμή που δεν τον έβλεπε κανείς, πιάνει έναν φελλό μπουκαλιού και ταπώνει τον κώλο του।Σε κάποια στιγμή, ο Αμερικάνος, ενώ είχε φάει τα τρία τέταρτα από την ολική ποσότητα, δεν άντεξε και σταμάτησε. Μετά από λίγο κι ο Γερμανός κλάταρε, ενώ του έμεναν μόνο καμιά πενηνταριά λουκάνικα Φραγκφούρτης. Τους πήραν και τους δυο με το φορείο, ενώ ο Έλληνας συνέχισε να τρώει, μέχρι που άδειασε όλο το καζάνι με τη φασολάδα. Οι άγριοι εκτός από την ελευθερία, του έδωσαν και δώρα και τον άφησαν να φύγει. Δεν πρόλαβε όμως να απομακρυνθεί πολύ...Την άλλη μέρα οι εφημερίδες έγραψαν... "Σκατοπλημμύρα στη Νότιο Αφρική, και φελλός άγνωστης προέλευσης σκότωσε ελέφαντα!...." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πώς και δεν πλακώθηκε στα σουβλάκια!!;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 θυμηθηκα ανεκδοτο πρωτης-δευτερας δημοτικου! (βαριομουν να το γραψω και εψαξα να το βρω. δεν το βρηκα οπως το θυμαμαι αλλα ειναι αρκετα κοντα) Πέφτει ένα αεροπλάνο στη ζούγκλα της Νότιας Αφρικής και σώζονται ένας Αμερικάνος ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας, αλλά αιχμαλωτίζονται από μια άγρια φυλή. Σύμφωνα με τα έθιμά τους, όποιος κατάφερνε να φάει περισσότερο από τους άλλους θα γλύτωνε τη "θυσία" και θα τον άφηναν ελεύθερο. Σ' ένα ξέφωτο έστησαν ένα μεγάλο πάγκο και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, έχοντας μπροστά του ο καθένας μια τεράστια ποσότητα από το εθνικό του φαΐ, αρχίσανε να τρώνε. Ο Αμερικάνος την έπεσε στα χάρμπουγκερ και τα στέικ και τους έδωσε να καταλάβουν. Ο Γερμανός έτρωγε τα λουκάνικα σαν στραγάλια κι έπινε τις μπύρες σαν νερό. Ο Έλληνας απελπισμένος έτρωγε τη φασολάδα του κι έριχνε κλεφτές ματιές στους αντιπάλους του, που ήταν κι οι δυο γομάρια με κάτι κοιλιές που χωρούσαν και τον ίδιο μέσα. Έτσι μικροκαμωμένος που ήταν δεν είχε καμιά ελπίδα, εκτός... Σε μια στιγμή που δεν τον έβλεπε κανείς, πιάνει έναν φελλό μπουκαλιού και ταπώνει τον κώλο του। Σε κάποια στιγμή, ο Αμερικάνος, ενώ είχε φάει τα τρία τέταρτα από την ολική ποσότητα, δεν άντεξε και σταμάτησε. Μετά από λίγο κι ο Γερμανός κλάταρε, ενώ του έμεναν μόνο καμιά πενηνταριά λουκάνικα Φραγκφούρτης. Τους πήραν και τους δυο με το φορείο, ενώ ο Έλληνας συνέχισε να τρώει, μέχρι που άδειασε όλο το καζάνι με τη φασολάδα. Οι άγριοι εκτός από την ελευθερία, του έδωσαν και δώρα και τον άφησαν να φύγει. Δεν πρόλαβε όμως να απομακρυνθεί πολύ... Την άλλη μέρα οι εφημερίδες έγραψαν... "Σκατοπλημμύρα στη Νότιο Αφρική, και φελλός άγνωστης προέλευσης σκότωσε ελέφαντα!...." Αν το θυμάστε αυτο, εχετε ζήσει γαμάτα παιδικά χρονια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 -Ποιον είδα σήμερα το πρωί και δεν τον γνώρισα; - Ποιον; - Πού να ξέρω, αφού δεν τον γνώρισα! Αυτή η μαλακια μου θυμίζει αυτή τη μαλακια: - αχαχ... - τι έπαθες ρε; - αχ, μου τα έλεγε η μάνα μου αλλά εγώ δεν την άκουγα -τι έγινε ρε, τι δεν άκουγες; - αχ αχ αυτή τα έλεγε και τα ξαναλεγε αλλά εγώ τίποτα... - ρε φίλε θα πεις τι σε έλεγε η γυναίκα; - αφού σε λέω ότι δεν τα άκουγα ρε μαλακα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 θυμηθηκα ανεκδοτο πρωτης-δευτερας δημοτικου! (βαριομουν να το γραψω και εψαξα να το βρω. δεν το βρηκα οπως το θυμαμαι αλλα ειναι αρκετα κοντα) Πέφτει ένα αεροπλάνο στη ζούγκλα της Νότιας Αφρικής και σώζονται ένας Αμερικάνος ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας, αλλά αιχμαλωτίζονται από μια άγρια φυλή. Σύμφωνα με τα έθιμά τους, όποιος κατάφερνε να φάει περισσότερο από τους άλλους θα γλύτωνε τη "θυσία" και θα τον άφηναν ελεύθερο. Σ' ένα ξέφωτο έστησαν ένα μεγάλο πάγκο και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, έχοντας μπροστά του ο καθένας μια τεράστια ποσότητα από το εθνικό του φαΐ, αρχίσανε να τρώνε. Ο Αμερικάνος την έπεσε στα χάρμπουγκερ και τα στέικ και τους έδωσε να καταλάβουν. Ο Γερμανός έτρωγε τα λουκάνικα σαν στραγάλια κι έπινε τις μπύρες σαν νερό. Ο Έλληνας απελπισμένος έτρωγε τη φασολάδα του κι έριχνε κλεφτές ματιές στους αντιπάλους του, που ήταν κι οι δυο γομάρια με κάτι κοιλιές που χωρούσαν και τον ίδιο μέσα. Έτσι μικροκαμωμένος που ήταν δεν είχε καμιά ελπίδα, εκτός... Σε μια στιγμή που δεν τον έβλεπε κανείς, πιάνει έναν φελλό μπουκαλιού και ταπώνει τον κώλο του। Σε κάποια στιγμή, ο Αμερικάνος, ενώ είχε φάει τα τρία τέταρτα από την ολική ποσότητα, δεν άντεξε και σταμάτησε. Μετά από λίγο κι ο Γερμανός κλάταρε, ενώ του έμεναν μόνο καμιά πενηνταριά λουκάνικα Φραγκφούρτης. Τους πήραν και τους δυο με το φορείο, ενώ ο Έλληνας συνέχισε να τρώει, μέχρι που άδειασε όλο το καζάνι με τη φασολάδα. Οι άγριοι εκτός από την ελευθερία, του έδωσαν και δώρα και τον άφησαν να φύγει. Δεν πρόλαβε όμως να απομακρυνθεί πολύ... Την άλλη μέρα οι εφημερίδες έγραψαν... "Σκατοπλημμύρα στη Νότιο Αφρική, και φελλός άγνωστης προέλευσης σκότωσε ελέφαντα!...." Χαρα η γιαγια του φανταζομαι που το φαγε ολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ο μπαμπας: -Τοτε λεγε ποσες γκομενες εχεις πηδηξει; -Μπαμπα καμια..ειμαι παρθενος. -Στην ηλικια σου εγω ειχα πηδηξει τη μιση γειτονια. Μαλλον εισαι ντροπαλος η κατι δεν κανεις σωστα. Θα σε βοηθησω εγω για να ριξεις μια γκομενα αρκει να μου πεις ποια θελεις και θα σου πω πως θα την ριξεις στο κρεβατι. -Ενταξει μπαμπα, βρηκα ποια θελω να πηδηξω. -Ποια; -Την γιαγια.. -Τι λες ρε μαλακισμενο θελεις να πηδηξεις τη μανα μου; -Γιατι ,εσυ πως πηδας την δικια μου; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εχω δει πορνο που ξεκινάει ετσι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Λινκ ορ ιτ νεβερ χαπεντ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 -Γιατρέ πονάω στην μέση..-Ε.. κανε στην άκρη.... ----------------- - Είχαμε χθές τραπέζι στα πεθερικά μου και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. - Γιατί ρε συ τι έγινε ; - Δεν έφτανα την πιατέλα με τα γλυκά !!! --------------- -Καλώ Μήνα-Μήνας λαμβάνει,over. --------------- τι ακριβός περιμένατε; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μας λες καλύτερα κανένα τέτοιο καλό περιστατικό;Εξάλλου ανέκδοτο είναι να μπει παπάς σε sex shop. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Super troll: Πας σε 5-6 μεγάλα φόρουμ που επιτρέπουν συζήτηση για τι άδειες των καναλιών, γράφεις πως πήραν οι τάδε και περιμένεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 - Βλέπω στο βιογραφικό σας ότι είστε πολύ γρήγορος στα μαθηματικά.- Βεβαίως.- Πόσο κάνει 17x19;- 36- Λάθος απάντηση.- Ναι, αλλά ήταν γρήγορη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις