hackerW32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 μονο εμενα δεν μου ερχετε καθολου η φονη που βγαζει ενα ποντικι; λενε τιποτα; σε τι γλωσσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 μονο εμενα δεν μου ερχετε καθολου η φονη που βγαζει ενα ποντικι; λενε τιποτα; σε τι γλωσσα; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Το πε η δασκαλα μου στους γονεις μου και μετα το μαθε ολη η γειτονιας μιας και η γιαγια μου το θεωρησε πολυ αστειο. Θυμαμαι το επιθετο της δασκαλας εμοιαζε με "κατσικι" και οταν ρωτησε τι κανει η κατσικα λεω "κανει ερωτησεις". (Ψεμματα αυτο δεν εγεινε αλλα γαμωτο επρεπε να το σκεφτομουν τοτε αυτο). Εψαξα να τη βρω στο φειςμποοκ να δω αν με θυμαται αλλα δε τη βρηκα. Μπορει να εφυγε απο τη ζωη κανα πασχα μονο εμενα δεν μου ερχετε καθολου η φονη που βγαζει ενα ποντικι; λενε τιποτα; σε τι γλωσσα;Κανουν καπως σαν τον στριγκλιστο ηχω που κανουν τα κουταβια πχ αλλα οχι τοσο δυνατα. Τα ποντικια που ναι geeks παλι κανουν κλικ κλικ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Θυμαμαι το επιθετο της δασκαλας εμοιαζε με "κατσικι"[...]Εψαξα να τη βρω στο φειςμποοκ να δω αν με θυμαται αλλα δε τη βρηκα. Μπορει να εφυγε απο τη ζωη κανα πασχα χαχαχαχα σου 'βγαλε το joke generatorιλίκι με το που την θυμήθηκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ. - Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει. Μόνο εγώ δε το κατάλαβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δες τη φωτογραφία και θα καταλάβεις πιστεύω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 -Μανίτσα, ωραίο σώμα πως το έκανες; -Απο χορό.. -Οχι κατσε, μην φεύγεις.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 -Εφαγες χρυσο μου??? Η μανα του πετρουνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 μωρό μου τι έβαλες στην σαλάτα; .. -υδι ... -είσαι καλά ; ... -ναι εντάει είμαι -....γιατί μιλάς έτσι; ...πείρα ταξί..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 XAXAXXAX 1 χρόνο είχα να γελάσω τόσο πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 πος λεγεται η πο@#@# στα ισπανικα;;;; περι κολος πος λεγεται το προγευμα στα κινεζικα;; πινο τσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 μωρό μου τι έβαλες στην σαλάτα; .. -υδι ... -είσαι καλά ; ... -ναι εντάει είμαι -....γιατί μιλάς έτσι; ...πείρα ταξί..... http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=54820216 Πως σου ξέφυγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) εγω εβαλα και custom τελιες, ειναι πιο αστειο ετσι bruh επιβεβαιώνει τα λεγομενα μου και ο απο κατω Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από hackerW32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εγω εβαλα και custom τελιες, ειναι πιο αστειο ετσι bruh Βασικά το δικό σου είναι διαφορετικό. Άλλο να έχεις πάρει ταξί και άλλο να έχεις πείρα από ταξί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις