star12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ποιον άγιο μισούν οι ξανθές ;;;; Τον Άι Κίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Και ποιον αγαπανε; Τον eye liner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Και πως επικοινωνουν με το θεο; Μεσο Αι Φον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 - Που περνάς Μαρία;- Πάτρα!!- Συγχαρητήρια, πόσα μόρια επιασες;- 17,000.- Εκεί θα πιάσεις αλλά τόσα.... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 - Που περνάς Μαρία; - Πάτρα!! - Συγχαρητήρια, πόσα μόρια επιασες; - 17,000. - Εκεί θα πιάσεις αλλά τόσα.... Η φάση με την Πάτρα είναι ότι έχει περισσότερες φοιτήτριες και πρώην φοιτήτριες παρά γνήσιες Πατρινίες άρα δεν είναι οι Πατρινιές οι πουτάνες μαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Είναι δυο γυφτισες και σκάβουν και βγάζουν πατάτες στο χωράφι. Ξαφνικά η μία βάζει τα κλάματα. -Τι έπαθες μπρε Μαρία? τη ρωτάει η άλλη. -Τι να πάθω μπρε, να, τήρα ιδώ.....της λέει αυτή και της δείχνει μια τεράστια πατάτα που έβγαλε. Ίδια τα αχαμνά του άντρα μου του συχωρεμενου μπρε....!!! -Ωωωωωωωωωωωωω.....Τόσο μεγάλα ήτανε μαρή???!!!!!!! τη ρωτάει η άλλη.... -Αααααχχχχχχχχχχχχχχχ........όχι μπρε...... της απαντάει αυτή κλαίγοντας γοερά..... Τόσο ΒΡΩΜΙΚΑ.........!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 όταν διαβάζω αυτό το "μπρε" σε ανέκδοτα για ρομά μου έρχεται στο μυαλό το ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη... του Γιάννη Δαλιανίδη 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 όταν διαβάζω αυτό το "μπρε" σε ανέκδοτα για ρομά μου έρχεται στο μυαλό το ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη... του Γιάννη Δαλιανίδη Δεν είναι τυχαίο κι αυτό. Ήταν προσφιλής προσφώνηση. Ωστόσο, παραμένει ανέκδοτο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το μπρε θα μπορουσε ανετα να ναι το αγαπημενο χρωμα μιας κατσικας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το μπρε θα μπορουσε ανετα να ναι το αγαπημενο χρωμα μιας κατσικας H ενος Κορεατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Mε πάτησε μια γιαγιά στο λεωφορείο και μου είπε 'sorry'. Θα σηκωνόμουν να κάτσει αλλά φοβάμαι να μην μου πει 'thanks bro yolo'. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Σε νηπιαγωγιο του 2017 -πως κανει ο σκυλος; - Γαβ,γαβ -η γατα; -Νιαου,νιαου -Το ποντικι; -Κλικ,κλικ !!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Σε νηπιαγωγιο του 2017 -πως κανει ο σκυλος; - Γαβ,γαβ -η γατα; -Νιαου,νιαου -Το ποντικι; -Κλικ,κλικ !!! Δεν ειναι καθολου αστειο και παρα πολυ σωστη η απαντηση. Επειδη τα πρωτα 2 ηταν ζωα δε σημαινει οτι η δασκαλα αναφερετε στο ποντικι ζωο. Απο τη στιγμη που στη καθημερινοτητα μας συνανταμε το ποντικι του pc απ οτι ενα ζωο ποντικι τοτε λογικο το πρωτο πραγμα που θα μας ερθει στο μυαλο να ειναι το ποντικι του υπολογιστη. Ηθελα να το ξεκαθαρισω γιατι και γω μικρος ειχα δωσει παρομοια απαντηση και τωρα που μεγαλωσα βρηκα ευκαιρια να υπερασπιστω τον εαυτο μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εγω απορώ αντί για κλικ κλικ, ποια αλλη απάντηση θα μπορούσες να δώσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι καθολου αστειο και παρα πολυ σωστη η απαντηση. Επειδη τα πρωτα 2 ηταν ζωα δε σημαινει οτι η δασκαλα αναφερετε στο ποντικι ζωο. Απο τη στιγμη που στη καθημερινοτητα μας συνανταμε το ποντικι του pc απ οτι ενα ζωο ποντικι τοτε λογικο το πρωτο πραγμα που θα μας ερθει στο μυαλο να ειναι το ποντικι του υπολογιστη. Ηθελα να το ξεκαθαρισω γιατι και γω μικρος ειχα δωσει παρομοια απαντηση και τωρα που μεγαλωσα βρηκα ευκαιρια να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Άρα το ανέκδοτο(που τελικά είναι αληθινή ιστορία)το πρωτοκυκλοφόρησε ένας απο τους συμμαθητές σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις