ASFE Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 -Το σάντουϊτς που μου φέρατε εχει φωτάκια και παίζει μουσική -Ναι , ειναι κλαμπ σάντουϊτς! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Είναι δυο τύποι στο γυμναστήριο: -Φίλε πόσο καιρό έρχεσαι στο γυμναστήριο; -Περίπου δυο βδομάδες -Και πως πάει; -Την προηγούμενη έχασα 10 κιλά, αυτή μέχρι στιγμής 5 Μπαίνει ένας τρίτος στην κουβέντα. -Συγνώμη που σας διακόπτω. Μιλούσα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Μου είπε πως αν συνεχίσετε να χάνετε τα βαράκια, θα πρέπει να σας διώξουμε 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Είναι δυο τύποι στο γυμναστήριο: -Φίλε πόσο καιρό έρχεσαι στο γυμναστήριο; -Περίπου δυο βδομάδες -Και πως πάει; -Την προηγούμενη έχασα 10 κιλά, αυτή μέχρι στιγμής 5 Μπαίνει ένας τρίτος στην κουβέντα. -Συγνώμη που σας διακόπτω. Μιλούσα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Μου είπε πως αν συνεχίσετε να χάνετε τα βαράκια, θα πρέπει να σας διώξουμε Με πήρε πολυ ωρα να καταλαβω οτι ηταν ένα ανέκδοτο και οχι δυο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πως λέγεται ο moderator στα αραβικά?... Σε κάνω μπάν Και αν ειναι ψηλος; Talliban 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Και αν ειναι ψηλος; Talliban μλκ, το σκεφτηκες εσυ ή το εχεις ακουσει; ρε. πολυ καλο ρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 μλκ, το σκεφτηκες εσυ ή το εχεις ακουσει; ρε. πολυ καλο ρε. Μου ρθε εμπνευση απο απο αυτο του σταρ. Weird i know (???) πως φενεται ο πρωτευουσιανος... Είναι δυο τύποι στο γυμναστήριο: -Φίλε πόσο καιρό έρχεσαι στο γυμναστήριο; -Περίπου δυο βδομάδες -Και πως πάει; -Την προηγούμενη έχασα 10 κιλά, αυτή μέχρι στιγμής 5 Μπαίνει ένας τρίτος στην κουβέντα. -Συγνώμη που σας διακόπτω. Μιλούσα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Μου είπε πως αν συνεχίσετε να χάνετε τα βαράκια, θα πρέπει να σας διώξουμε -Απο τοτε που αρχησα να εργαζομαι στο νοσοκομειο, δε ξερω γιατι αλλα αναπνευω πολυ πιο ευκολα. -Σκασε και πηγαινε πισω τη φιαλη οξυγονου στον γερο που την εχει αναγκη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 πρεπει για το καλο σου να σταματησεις να διαβαζεις το τοπικ. kappa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τελος παντων, ας γυρισουμε σελιδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 -Ο μισθός σου φέτος είναι 75% υψηλότερος - Σε σχέση με ποια χρονιά; - Την επόμενη. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 -Ευχαριστώ για το παγωτό αφεντικό. -Ο μισθός σου είναι. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ.- Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 - τι δουλειά κάνεις;- αστυνομικός, ειδικές δυνάμεις- στα ΜΑΤ;- Μαριγούλα; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 - Και πόσο κοστίζει αυτό το εργαλείο βασανισμού; - Βέρα είναι κύριέ μου 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 - Και πόσο κοστίζει αυτό το εργαλείο βασανισμού; - Βέρα είναι κύριέ μου καποιες φορες λειτουργει και σαν εργαλειο μ**νομαγνητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις