Hellaslover Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 σε καμία περίπτωση Λεω και γω μπραβο η Παναγια θαυματα 2 μερες μετα τη γιορτη της.. Ο αλλος πηγε ροδο, καρπαθο, κω,συμη, τηλο, πατμο και δεν εκανε ουτε μια φορα σεξ. Διακοπες στα δωδεγαμησα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 -Ξερεις τι σημαίνει εύηχο; -Ακούγεται ωραίο. -Ναι,αλλά ξέρεις τι σημαίνει; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 -Καλά ρε φιλε φοράς κουστούμι που έχει πάνω μελιτζάνες ,κιμά και μπεσαμέλ?? -Ναι ειναι το νέο μουσακάκι 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 -Που είναι το κοτόπουλο;-Στο φούρνο.-Πες του να φέρει και ένα ψωμί... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 -Που είναι το κοτόπουλο; -Στο φούρνο. -Πες του να φέρει και ένα ψωμί... σαν να μπασε λίγο κρύο εδώ μέσα τελευταία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πως πέθανε το τελευταίο ταχυδρομικό περιστέρι; Δούλευε για ψίχουλα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 σαν να μπασε λίγο κρύο εδώ μέσα τελευταία Μάλλον κάποιος ζηλεύει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 σαν να μπασε λίγο κρύο εδώ μέσα τελευταία -Ρε μάγκες τι ώρα πήγε; -Έντεκα παρά τέταρτο. -Και τι ώρα γύρισε; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 δεν παιζει να μου ξαναμιλήσουν οι φιλοι μου ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlemponiaris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ένα ζευγάρι πηγαίνει στον σeξολόγο και του λέει η γυναίκα :- Γιατρέ, ο άντρας μου δεν έχει στύση.- Περάστε στο ιατρείο κυρία μου.- Μα ο άντρας μου έχει το πρόβλημα .- Κυρία μου, σας παρακαλώ περάστε στο ιατρείο και γδυθείτε.- Μα ο άντρας μου έχει πρόβλημα .- Γδυθείτε σας παρακαλώ.- Όλα;- Ναι όλα και τα εσώρουχα.- Μα...- Ξαπλώστε ανάσκελα, γυρίστε μπρούμητα και ανοίξτε τα πόδια σας. Εντάξει... Ντυθείτε και περάστε έξω.Φωνάζει τον σύζυγο και του λέει :- Δεν έχετε κανένα πρόβλημα, ούτε εμένα μου σηκώθηκε... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlemponiaris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Είναι ένας τύπος κολλημένος με τη μάνα του… Και κάποια στιγμή αποφασίζει να παντρευτεί.Η γυναίκα του, του μαγειρεύει, και όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο και δοκιμάζει το φαγητό λέει:– Καλό το φαγητό που μαγείρεψες, γυναίκα, αλλά της μαμάς είναι καλύτερο!Η γυναίκα του σιδερώνει αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:– Καλά σιδερώνεις, γυναίκα, αλλά η μαμά μου τα ρούχα τα κολλάριζε!Η γυναίκα του συγυρίζει το σπίτι αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:– Ωραία έχεις τακτοποιήσει το σπίτι, αλλά η μαμά μου όταν συγύριζε το διακοσμούσε κιόλας…!Τα παίρνει κι η γυναίκα του μια μέρα, και πάει σε ένα μαγαζί και αγοράζει κάτι σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στριγκ κ.λ.π. Σκέφτεται, θα τα φορέσω, θα ανάψω κεριά, θα βάλω απαλή μουσική και θα τον περιμένω. Τι στο καλό, θα την ξεχάσει τουλάχιστον για απόψε τη μάνα του…Με το που γυρίζει ο τύπος από το γραφείο βλέπει τα φώτα στο σπίτι κλειστά, και τη γυναίκα του με τα μαύρα εσώρουχα και τρελαίνεται….– Γιατί φοράς μαύρα;;; Έπαθε τίποτα η μάνα μου;;;!!!! Η άλλη από πάνω φωνάζει ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ... Μάλλον την παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη και της το κλείνουν!!! - Τι διαβάζεις ???- Για τη ζωή του Ντα Βίντσι.- Ποιος είναι αυτός ???- Ιταλός, της Αναγέννησης.- Έλα !!! Πήρε η Καρδίτσα Ιταλό ??? … Επισκεψη η πεθερα....τη ρωταω...-Και ποσο θα μεινεις??-Για οσο με θελετε....μου απανταει..-Μα καλα..δε θα κατσεις ουτε για εναν καφε?? … 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Και η από πάνω μου πρέπει να έχει κατοικίδιο ένα κουφό Χήνο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 - Αρχηγέ, κατασχέσαμε 40 κιλά κοκαΐνη! - 30 κιλά???? - Μάλιστα αρχηγέ, 20 κιλά κοκαΐνη! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Και η από πάνω μου πρέπει να έχει κατοικίδιο ένα κουφό Χήνο. Πανε χρονια που το ειχα πρωτοακουσεις , αλλα αξιζει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 - Αρχηγέ, κατασχέσαμε 40 κιλά κοκαΐνη! - 30 κιλά???? - Μάλιστα αρχηγέ, 20 κιλά κοκαΐνη! Μου θυμισες ενα παμπαλαιο.-Μπαμπα μου δινεις ενα κατοσταρικο; -Τι; Ενα πενηνταρικο; Ξερεις αξια ενα εικοσαρικο; Γι'αυτο παρε ενα δεκαρικο. Και του δωσε ενα ταληρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις