Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ήμουν μικρός, η γιαγιά μου είχε τόσες εικόνες της παναγίας σπίτι μας ,που νόμιζα ότι ήταν συγγενής μας...

Επεξ/σία από koulislefkada
  • Like 6
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

- Ρε συ Γιώργη, πήρα αυτήν εδώ την τηλεόραση, καινούρια του κουτιού

- Άντε ρε, επιτελούς, καλορίζικη

- Ευχαριστώ, αλλά.. όλα τα κανάλια μου βγάζουν μόνο διάφορα ντοκιμαντέρ και ταινίες που έχουν σχέση με το σύμπαν, να κοιτά.

- Ε τι περίμενες και εσύ, αφού πήρες μάρκα toshiban

δεν ξερω αν εχει σκεφτει κανενας παρομιο, στην τουαλετα μου ηρθε πριν λιγο.

Δε μας SONY τιποτα

• Like 3
Δημοσ.

SONY και καλα επρεπε να κανεις το pun, ετσι;

παω να πεξω λιγο PUNaSONIC

Μi tsu bi shi' να κατι στο μυαλο, κατευθειαν να απαντησεις στο pun του. Acer ε τις βλακεις και πες κανα ανεκδοτο.

Θα πω εγω ενα:

Ειδα μια ομορφη ασιατησα να παιζει σε τσοντα στη τηλεοραση. Πρεπει να ταν philipsινεζα. Ο παρτενερ της λογικα απο κυπρο, αφου ε hisense 5 λεπταν

Δε με προβληματιζει που γραφω μαλακιες, οτι με πηρε μιση ωρα να τις σκεφτω με νοιαζει. Αμα δεν εισαι διακοπες αυγουστιατικα..

• Like 5
Δημοσ.

Είναι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ και η αδερφή της Κέιτ στο σαλόνι στο μπακινγχαμ και λέει σε μια στιγμή ο Γουίλιαμ

Πάω

Που πας αγάπη μου.

Να στο περίπτερο να πάρω μια σοκολάτα

Να σου πάρω μια πίπα ;;

• Like 4
Δημοσ.

Είναι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ και η αδερφή της Κέιτ στο σαλόνι στο μπακινγχαμ και λέει σε μια στιγμή ο Γουίλιαμ

Πάω

Που πας αγάπη μου.

Να στο περίπτερο να πάρω μια σοκολάτα

Να σου πάρω μια πίπα ;;

Τελειως λαθος (εκτος και υπονοουμε κατι για το Γουιλιαμ). Το σωστο θα ηταν να παει η αδερφη της Κειτ στο περιπτερο, και να ρωτησει ο Γουιλιαμ "θα μου παρεις κι εμενα μια Πιπα;"

(Τι καθομαι κι αναρωτιεμαι πρωι πρωι...)

• Like 1
Δημοσ.

ποπο πριν λιγες μερες ηθρε ενας πακιστανος στο μαγαζι και το μονο που ηξερε απο ελληνικα ηταν κρεμα και μεγαλωνει

του έδωσα οδηγίες εφαρμογης στην νοηματικη

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...