koulislefkada Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Όταν ήμουν μικρός, η γιαγιά μου είχε τόσες εικόνες της παναγίας σπίτι μας ,που νόμιζα ότι ήταν συγγενής μας... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2016 από koulislefkada 6
Snolly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 - Ρε συ Γιώργη, πήρα αυτήν εδώ την τηλεόραση, καινούρια του κουτιού - Άντε ρε, επιτελούς, καλορίζικη - Ευχαριστώ, αλλά.. όλα τα κανάλια μου βγάζουν μόνο διάφορα ντοκιμαντέρ και ταινίες που έχουν σχέση με το σύμπαν, να κοιτά. - Ε τι περίμενες και εσύ, αφού πήρες μάρκα toshiban δεν ξερω αν εχει σκεφτει κανενας παρομιο, στην τουαλετα μου ηρθε πριν λιγο. Δε μας SONY τιποτα 3
hackerW32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δε μας SONY τιποτα SONY και καλα επρεπε να κανεις το pun, ετσι; παω να πεξω λιγο PUNaSONIC 1
Hellaslover Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 SONY και καλα επρεπε να κανεις το pun, ετσι; παω να πεξω λιγο PUNaSONIC Μi tsu bi shi' να κατι στο μυαλο, κατευθειαν να απαντησεις στο pun του. Acer ε τις βλακεις και πες κανα ανεκδοτο. Θα πω εγω ενα: Ειδα μια ομορφη ασιατησα να παιζει σε τσοντα στη τηλεοραση. Πρεπει να ταν philipsινεζα. Ο παρτενερ της λογικα απο κυπρο, αφου ε hisense 5 λεπταν Δε με προβληματιζει που γραφω μαλακιες, οτι με πηρε μιση ωρα να τις σκεφτω με νοιαζει. Αμα δεν εισαι διακοπες αυγουστιατικα.. 5
hackerW32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Sorry αλλα δεν το καταλαβα; αν και μου ηρθε καθηστερημενα, πατρικ εσυ; 3
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Σε κηδεία. ... --Ψιτ μεγάλε, τι κωδικό wifi έχει εδώ? --Για όνομα του θεού ρε αδερφέ! --Λογικό. .....όλα κεφαλαία? 21
star12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Είναι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ και η αδερφή της Κέιτ στο σαλόνι στο μπακινγχαμ και λέει σε μια στιγμή ο Γουίλιαμ Πάω Που πας αγάπη μου. Να στο περίπτερο να πάρω μια σοκολάτα Να σου πάρω μια πίπα ;; 4
pournaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Είναι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ και η αδερφή της Κέιτ στο σαλόνι στο μπακινγχαμ και λέει σε μια στιγμή ο Γουίλιαμ Πάω Που πας αγάπη μου. Να στο περίπτερο να πάρω μια σοκολάτα Να σου πάρω μια πίπα ;; Τελειως λαθος (εκτος και υπονοουμε κατι για το Γουιλιαμ). Το σωστο θα ηταν να παει η αδερφη της Κειτ στο περιπτερο, και να ρωτησει ο Γουιλιαμ "θα μου παρεις κι εμενα μια Πιπα;" (Τι καθομαι κι αναρωτιεμαι πρωι πρωι...) 1
Hellaslover Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Επειδη εγω δε το καταλαβα, υπαρχει περιπτωση το ανεκδοτο του σταρ να ταν αστειο; 1
DKNI Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παει ένας Αλβανός στο φούρνο - Μία Κορεατικη πίτα - Τι εννοείς κορεατικη; - Ε, από το κορειο
hackerW32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ποπο πριν λιγες μερες ηθρε ενας πακιστανος στο μαγαζι και το μονο που ηξερε απο ελληνικα ηταν κρεμα και μεγαλωνει του έδωσα οδηγίες εφαρμογης στην νοηματικη 1
star12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Επειδη εγω δε το καταλαβα, υπαρχει περιπτωση το ανεκδοτο του σταρ να ταν αστειο; σε καμία περίπτωση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις