Daemonos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πάει ο Superman και γράφει σε έναν τοίχο "O spiderman είναι μ@λ@κ@ς" Και πάει ο Spiderman και γράφει απο κάτω: "O Superman είναι ο Clark Kent" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Here it comes... -Ο γιατρός μου έκοψε τις τηγανιτές πατάτες. -Εμένα τις κόβει η μάνα μου. -Εσείς αρνάκι? -Όχι ευχαριστώ είμαι vegan. -Και το αρνάκι vegan ήταν και είδατε τι έπαθε. -Μάνα βρήκα δουλειά στην Αυστραλία. -Είναι μακρυά πως θα πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 -Φίλε, κρύα χέρια έχεις. Eρωτευμένος είσαι; Ε, φίλε! Εεε... Ακούς, ρε; 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 -Φίλε, κρύα χέρια έχεις. Eρωτευμένος είσαι; Ε, φίλε! Εεε... Ακούς, ρε;χαχαχαχαχχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 -Φίλε, κρύα χέρια έχεις. Eρωτευμένος είσαι; Ε, φίλε! Εεε... Ακούς, ρε; Sorry αλλα δεν το καταλαβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πτώμα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αααα οκ i get it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οι ερωτευμενοι εχουν κρυα χερια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ναι!! Κρυα χερια Ζεστη καρδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 -Πως λέγεται στα αγγλικά το «δεν ξέρω»;-Δεν ξέρω.-Όλα από εμάς τα πήραν οι πούστηδες... ----------------------------------------------------------------------------------Αλήθεια λένε ότι το μαύρο σε δείχνει πιο αδύνατο;-Τι να σε πω ρε φίλε.30 χρόνια πίνω δεν έχω δει διαφορά... ----------------------------------------------------------------------------------Ρε μαλάκα έφαγα ντιλίτ από το Μαράκι!-Και γω ρε φίλε!-Είναι γυναίκα ντιλιτίριο... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisangelis55 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μονο σαν ανεκδοτο,και το ταιριαζω εδω. Tasos Ibra Newbie Members 1 μηνύματα Απεστάλη σήμερα, 08:52 Μπορείς σε παρακαλω να με ενημερώσεις αν μ το δώσεις αλλιώς να πάρω αλλο Απάντηση alexisangelis55 Newbie Members 0 μηνύματα Απεστάλη σήμερα, 10:21 επωληθει,ευχαριστω.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,"ΕΠΩΛΗΘΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ",μου εκανε αρνητικη αξιολογηση!!!!!!!!χα χα χα χα χα, 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 σε φαση "αντε χεσου ρε βλακα που θα μου πεις εμενα ευχαριστω!" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ίσως λόγω ορθογραφίας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisangelis55 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ίσως λόγω ορθογραφίας... Με ότι έχει ο κάθε ένας ταλέντο χαιρετε..... Πάντα γελαγα με τα πρώτα θρανία.τους σβουριζα και καμμιά....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με ότι έχει ο κάθε ένας ταλέντο χαιρετε..... Πάντα γελαγα με τα πρώτα θρανία.τους σβουριζα και καμμιά....... Χαίρετε και καλημέρα σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις