Δημοφιλής ανάρτηση naive Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 - Γιατρέ νομίζω ότι είμαι κουνούπι - Πρέπει να πάτε στον ψυχίατρο απέναντι, εγώ είμαι παθολόγος - Μα εσείς είχατε ανοιχτό το φως. 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ερχονται κρυα πως λεγεται το σεξ στα κινεζικα;; Χωστο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ερχονται κρυα πως λεγεται το σεξ στα κινεζικα;; Χωστο διαβαζα ερχονται κυρια και δεν μου κόλλαγε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 φιλαρακι εχεις ενα ευρω? για να παρω pokeballs το θελω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 - Μαράκι, να σου πω κάτι φιλικά;;;- Ναι...- Μποχουμ-Καρντιφ, Ουτρεχτη-Εσπανιολ και ΜΚ Ντονς-Εβερτον! 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 - Ωραίο τατουάζ - Ευχαριστώ - Πιγκουίνοι είναι ; - Όχι, χελιδονάκια, αλλά πάχυνα λιγάκι Και bonus Συνελήφθη αντιηλιακό γιατί πουλούσε προστασία 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 "Να προσέχεις"Ό,τι πιο όμορφο και πιο γλυκό μπορεί να σου πεί κάποιος!Εκτός κι αν είναι μαφιόζος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 http://www.fylaxta.gr/el/proionta/magika_ksorkia_spell_kits/isxyra_ksorkia_mageias/ Πατα το Kim.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.fylaxta.gr/el/proionta/magika_ksorkia_spell_kits/isxyra_ksorkia_mageias/ Πατα το Kim.... κοιτα και εγω τα βλεπω τελειως κουλα, αλλα οταν εχεις μεγαλωσει στην ρουμανια οπως η μανα μου και σε εναν κυκλο που γενικα αυτα τα πιστεύουν, δεν ειναι και τοσο... βασικα χεστο, ΠΑΤΑ ΤΟ KIM Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2016 από hackerW32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Επιασα ποκεμον με το τηλεφωνο του μπανιου...Παρ τα τρια μου τσακ νορις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 κοιτα και εγω τα βλεπω τελειως κουλα, αλλα οταν εχεις μεγαλωσει στην ρουμανια οπως η μανα μου και σε εναν κυκλο που γενικα αυτα τα πιστεύουν, δεν ειναι και τοσο... βασικα χεστο, ΠΑΤΑ ΤΟ KIMΕυχαριστώ ρε συ. Νιώθω πως δεν είμαι μόνος. :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τι αμάξι έχει ο Γιώργος Αλκαιος? Τι τι , τι τι, τι τι Audi ,τι τι (Δικιά μου έμπνευση βαρατε ελεύθερα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Να, κάτι τέτοια λες και μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν ερχεσαι στα meetings. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι αμάξι έχει ο Γιώργος Αλκαιος? Τι τι , τι τι, τι τι Audi ,τι τι (Δικιά μου έμπνευση βαρατε ελεύθερα ) Άντε τώρα να εξηγήσουμε στους νέους ποιός είναι ο Αλκαίος. On-topic: Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδυ το παρκάρει κάτω από το σπίτι του. Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16! Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Πάει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπό, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι... Το ίδιο βράδυ ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16. Το άλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία. - Κοιτάξτε κύριε, του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα το 'χουν κι άλλοι ιδιοκτήτες τζιπ. Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω κάπο, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γράμματα. Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε; Τι να πει... βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι. Το βραδύ περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο κάπο ακριβώς από κάτω: ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! -------------------------------------------------------- Στα ιατρεία του ΙΚΑ, μια συμπαθητική γιαγιά μπαίνει στο γραφείο του παθολόγου για εξέταση. - "Γιατρέ μου εδώ και κάτι μήνες, έχω πολύ συχνά ανάγκη για αέρια. Ευτυχώς ούτε μυρίζουν, ούτε ακούγονται στους γύρω μου, αλλά τελευταία η αυξανόμενη συχνότητα με κάνει να ανησυχώ. Είναι φυσιολογικό αυτό;" Ο γιατρός ατάραχος γράφει γρήγορα μια συνταγή: - "Θα δώσεις την συνταγή στο φαρμακοποιό σου και θα μου έρθεις πάλι σε 15 μέρες". Ευχαριστημένη η γιαγιά, παίρνει την συνταγή και φεύγει. Μετά από 15 μέρες η γιαγιά εμφανίζεται πάλι: - "Γιατρέ μου πήρα τα φάρμακα που μου δώσατε, αλλά από προχθές τα αέρια που σας έλεγα άρχισαν να βρωμάνε αφόρητα! Πάλι καλά που δεν ακούγονται, αλλά με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ κάντε κάτι..." Ο γιατρός ατάραχος και πάλι, παίρνει από το γραφείο του ένα ξυλάκι και έναν μικροσκοπικό φακό. Ανοίγει προσεκτικά το ρουθούνι της γιαγιάς και ευχαριστημένος της λέει: - "Ωραία! Τώρα που ξεβούλωσε η μυτούλα, να δούμε τι θα κάνουμε και με τα αυτάκια!" ----------------------------------------------------------------- Προτείνει ο άλλος να κεράσει ένα ποτό και ρωτάει η άλλη "γιατί". Τί γιατί μωρή ταγκανίκα; Επιλέχθηκες μετά απο κλήρωση. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2016 από BritGreek 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Να, κάτι τέτοια λες και μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν ερχεσαι στα meetings. Κανείς λάθος αγαπητέ. Εγώ εμφανίζομαι στα meetings όταν μπορώ . Εσένα έχουμε καιρό να δούμε ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις