Nikosgiann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 pss ω και καλα... και καλα οι ιαπωνες ,κορεατες κλπ,εχουν μικρο πουλι,δεν χρειαζοταν να το μεταφρασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατί της είπε "Please notify us as soon as possible to correct"; Δεν το κατάλαβα... Χαχαχα! Google translator φορ δε γουίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 και καλα οι ιαπωνες ,κορεατες κλπ,εχουν μικρο πουλι,δεν χρειαζοταν να το μεταφρασεις Ούτε εσύ χρειαζόταν να μου το εξηγήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 τεσπα,δοκιμασε το ετσι : マヌエルは、小鳥を持つ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ηταν σαρκαστικος ρε μαν.. "Manueru wa, kotori o motsu" εαν θελει καποιος να το διαβασει στα κινεζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε εσύ χρειαζόταν να μου το εξηγήσεις Κάνεις λίγο τον Τεντ Μοσμπυ για τα γιαπωνέζικα/κινέζικα(?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 -Με είπε μικροτσούτσουνο... -Και τί της είπες; -请通知我们尽快纠正 Και γιατί της είπε "Please notify us as soon as possible to correct"; Δεν το κατάλαβα... γιατί πουλάει καπότες στο ebay και έστειλε μικρό μέγεθος....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ηταν σαρκαστικος ρε μαν.. "Manueru wa, kotori o motsu" εαν θελει καποιος να το διαβασει στα κινεζικα Το σημαντικό είναι να διαδοθεί. Μην χαθεί τέτοιο διαμάντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Άνοιξε μάνα! -Ποιος είναι? -Ο γιος σου. -Ποιος γιόσου? -Ο Σαριέγκι ρε μάνα. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατί της είπε "Please notify us as soon as possible to correct"; Δεν το κατάλαβα... Kάλα άσε.. φάση να δεις με τύπο που έχει κάνει τατουζ στα γιαπωνέζικα αλλά χτυπημένο στη Βουλγαρια Ήθελε να του γράψουν "Κατερινά σαγαπω" και τελικα έμαθε οτι του γραψαν "συγγνώμη Κύριε περιμένετε λίγο" έριξα πολύ γέλιο όταν μου το πε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 -Δεν περίμενα να είσαι τόσο κοντή. -Εμ εγώ σου τάπα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 - ηθελε να χωρισουμε επειιδη ειμαι λεει κολλημενος με τη μπαλα... - και εσυ τι της ειπες? - τι να της πω μωρε...την ρωτησα αν θα φυγει δανεικη η με μεταγραφη 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο την πυροσβεστική και τους λέω πως έχω κλειστεί στον εαυτό μου. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Η κοπέλα στο αγόρι της -Μωρό μου κρυώνεις; -Οχι. -Α τόσο είναι; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Χθες εισεβαλαν στην Κινα και ληστεψαν μια τραπεζα. Εδωσαν το σκιτσο τους στην αστυνομια και εχουν ηδη συλληφθει 54.000 υποπτοι 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις