hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Όλοι θα σε πληγώσουν, αλλά ενας θα αξίζει τα δάκρυα σου... σορρυ νομιζα πως ηταν το fb εδω για μια στιγμή kappa 4
agrio.imeros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Συνέλαβαν τον κομμωτή της γειτονιάς μου για εμπορία ναρκωτικών.Είμαι πελάτης του εδώ και πέντε χρόνια και δεν είχα ιδέα ότι ήταν κομμωτής!!! 17
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Epic tweet ✔Αγγλία:Brexit ✔Συρια:Πόλεμος ✔Γαλλία:Τρομοκρατία ✔Τουρκία:Πραξικόπημα ✔Ελλάδα:Πόκεμον , πουτάνες, κλαμπ , παραλίες,μπυρες,Snapchat .. Τους κατουράμε όλους YOLO 7
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Nα δεις γέλιο τώρα που αντί για μισθό θα σου δίνουν ένα 3
star12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 παει ενας εληνας τουριστας στην αγγλια.και βλεπει μια κοπελα στο δρομο και τις λεει hi you are very pretty και αυτη του λεει xa you are very funny και αυτος της λεει μα δε με λενε φανη 3
koulislefkada Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κάνουν πάρτυ η περίμετρος του κύκλου του τριγώνου και του τετραγώνου. Ποιο θα μαζέψει πιο πολυ κοσμο; Του κυκλου γιατι εχει 2 ΠR 14
theoritikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ένα δικό μου. Είναι πραγματικός ο διάλογος -Έφτιαξα ένα χταπόδι κρασάτο μούρλια! -Δηλαδή ήταν οκτανόστιμο; 6
agrio.imeros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 -Μπαμπά είπε η μαμά να συμμαζέψω το δωμάτιο μου.-Ε και;-Της είπα ότι οι άντρες δεν κάνουν τέτοια.-Έτσι ρε μάγκα!-Είπε όταν τελειώσεις τα πιάτα και το σκούπισμα να πας εσύ... 12
Socratis_g Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Σύμφωνα με ιστoρικά στοιχεία, οι Ούννοι φημίζονταν για τις όμορφες γυναίκες τους...Τις λεγόμενες Ουννάρες... 3
anakritis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Για να μη χρειστει να αναψετε AIR CONDITION.... Μπαινει σε μια χαρτοπαικτικη λεσχη ο Μπιθικωτσης με το ενα χερι στο γυψο προσπαθει να παιξει χαρτια αλλα ματαια,προχωρα και μπαινει στην αιθουσα με το μπαρμπουτι ριχνει με το αριστερο αλλα φερνει συνεχεια ασσους και ντορτια εχει χασει τα μαλλιοκεφαλατα,γυρναει τοτε στον Σωκρατη που εχει πονταρει πανω του και του λεει..... -Ριξε μια ζαρια καλη και για μενα Κοκκαλη.....
angmar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Για να μη χρειστει να αναψετε AIR CONDITION.... Μπαινει σε μια χαρτοπαικτικη λεσχη ο Μπιθικωτσης με το ενα χερι στο γυψο προσπαθει να παιξει χαρτια αλλα ματαια,προχωρα και μπαινει στην αιθουσα με το μπαρμπουτι ριχνει με το αριστερο αλλα φερνει συνεχεια ασσους και ντορτια εχει χασει τα μαλλιοκεφαλατα,γυρναει τοτε στον Σωκρατη στη Λάσκαρη που εχει πονταρει πανω του και του λεει..... -Ριξε μια ζαρια καλη και για μενα Κοκκαλη βρε Ζωή..... Γιατί όχι αυτό απ την αρχή δηλαδή; 1
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 δεν καταλαβα τιποτα ρε, μα τιποτα. μαλλον σχεση με ποδοσφαιρο θα εχει που δεν εχω καμια επαφη 1
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πήρα LSD και κυνηγάω Πόκεμον χωρίς να έχω κατεβάσει την εφαρμογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις