Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι είναι μπλε και μυρίζει σαν κόκκινη μπογιά; Η μπλε μπογιά. Μη βαρέσετε. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (Πωπω. Το thread "παγωσε" μετα το χθεσινό ανεκδοτο του Haldol. Γιατί άραγε; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 -Ναι καλησπέρα ένα γκολ θέλουμε. -Ναι, ναι. Πατήστε το Εντερ παρακαλώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τι είναι μπλε και μυρίζει σαν κόκκινη μπογιά; Η μπλε μπογιά. Μη βαρέσετε. Τι είναι μπλε και είναι πάντα ανοιχτό? Το μπλε το ανοιχτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Νιώθω λίγο ντροπή, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά: -Φιλαράκι εσύ από που είσαι;-Από Βενετία..-Τι κουπί τραβάτε και σεις ρε φίλε... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 -Ρε Σούλα που είναι οι κάλτσες του γκολφ ;-Ποιες κάλτσες του γκολφ αγάπη μου-Αυτές με τις 18 τρύπες 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ηταν μια γιαγιάκα υπερβολικά θεούσα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και παρθένα στα 70. Μια ωραία μέρα ξύπνησε και μετάνιωσε πικρά που απέφευγε τις χαρές της σάρκας όλη της τη ζωή. Τώρα όμως ήταν αργά και κανείς δεν θα την πήδαγε οπότε αποφάσισε να αυτοκτονήσει γιατί ως βαθιά θεούσα πίστευε ότι στην κόλαση θα την γαμάνε for ever and ever. Ετσι λοιπόν τράβηξε πάνω στη σκεπή του σπιτιού της και έδωσε ένα σάλτο στο κενό κλείνοντας τα μάτια της. Εκεί που έπεφτε όμως έπεσε μέσα σε ένα φορτηγό που περνούσε γεμάτο με μπανάνες. Χωρίς να ανοίξει τα μάτια της για να μην δει τα αίσχη της κόλασης άρχισε να απλώνει τα χέρια της και αναφώνησε: - Παιδιά σιγά σιγά, όλους θα σας πάρω έναν έναν! Είναι πολύ πιο αστείο να στο λένε 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 τι είναι κόκκινο,κίτρινο και έχει πράσινη ουρά? ενας κοκκινο κίτρινος πρασινοουρίτσας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 πως λεγεται η που@#@ στα κινεζικα;; Κατσενασουκατσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλώ καλοκαίρι! Μιλάει...θα ξαναπάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 -Σκούπισε παιδάκι μου τα δημητριακά απ'το σαγόνι σου.-Δεν θέλω μαμά, αφήνω μούσλι. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλώ καλοκαίρι! Μιλάει...θα ξαναπάρω καλοκαιρι λαμβανει, οβερ (ή τελος για μας) -Σκούπισε παιδάκι μου τα δημητριακά απ'το σαγόνι σου. -Δεν θέλω μαμά, αφήνω μούσλι. ευχαριστω για την καινουρια λεξη στο λεξιλογιο μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 τι είναι κόκκινο,κίτρινο και έχει πράσινη ουρά? ενας κοκκινο κίτρινος πρασινοουρίτσας πως λεγεται η που@#@ στα κινεζικα;; Κατσενασουκατσω Ξάφνου είχα μια αίσθηση deja vu all over again Δεν ξέρω γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πως λεγονται τα Εξαρχεια στα αγγλικα? X-files 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 -Για να λυθεί η συνάρτηση πρέπει να βρούμε το σύνολο..-Τιμών;-Πούμπα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις