Δημοφιλής ανάρτηση xristos97 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αφήνετε το αμάξι μία ώρα στον ήλιο, μπαίνετε μέσα, σβήνετε με κρασί.. 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ειπα στο γιο μου»Θα παντρευτείς τη κοπέλα που θα επιλεξω ΕΓΩ για σένα !»Μου είπε »ΟΧΙ»Του λέω »είναι η κόρη του Bill Gates που εχει τη Microsoft !»Μου λεει »ΟΚ…»Μετά τηλεφωνησα στο Bill Gates και του ειπα»Η κόρη σου θα παντρευτεί το γιο μου !!!»Μου λέει »ΟΧΙ»Του λέω..»Ο γιος μου είναι ο γενικός διευθυντής της Παγκοσμιας Τράπεζας(World Bank) !!!»Μου λέει »ΟΚ»Μετα τηλεφωνησα στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τραπεζας και του λέω…»Θα κάνεις το γιο μου γενικό διευθυντή στη Παγκοσμια Τράπεζα !!!»Μου λέει »ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!»Του λέω…»Μα..είναι γαμπρος του Bill Gates !!!»Και μου λέει »ΟΚ»… ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!! Ken Okazaki <---(Μαλλον αυτος ειναι απ την Κρητη για να τελειωνει σε -ακι ) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μετά από μία μεγάλη χορηγία στο Κρατικό Νικαίας, ο διευθυντής ξεναγεί την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στις διάφορες πτέρυγες. Περνώντας από ένα δωμάτιο βλέπει η Μαριάννα ένα ασθενή στο κρεβάτι να αυνανίζεται μανιωδώς. - Μα πώς επιτρέπεται τέτοια πράγματα στην κλινική σας; ρωτάει σοκαρισμένη τον διευθυντή. - Ο ασθενής πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, εξηγεί ήρεμα ο διευθυντής. Οι όρχεις πρήζονται και προκαλούνται αφόρητοι πόνοι. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανακουφιστεί. - Μάλιστα, λέει η χορηγός χωρίς όμως να έχει πειστεί απόλυτα. Συνεχίζουν την ξενάγηση και στο επόμενο ακριβώς δωμάτιο η Μαριάννα βλέπει μία νοσοκόμα να κάνει στοματικό σεξ σε έναν ασθενή. - Και αυτό; Αυτό πώς το εξηγείτε κύριε διευθυντά; ρωτά έξαλλη η χορηγός. - Α, ίδια περίπτωση, καλύτερη ασφάλιση! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Η κοπέλα μου έχει 206 κόκκαλα στο σώμα της. Τώρα 207, τώρα 206, τώρα 207, τώρα 206, τώρα 207, τώρα 206, τώρα 207, τώρα 206 Μου πήρε 15 ωρες να το καταλάβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μου πήρε 15 ωρες να το καταλάβω.. πολυ απλα γιατι εμεις δεν το λεμε κοκκαλο.. αλλα ειπε ο vdsl να το μεταφρασει, τι θα μπορουσε να παει στραβα; για να 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 When I die, I want to go peacefully like my grandfather did–in his sleep. Not yelling and screaming like the passengers in his car. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 κλασικό αλλά καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 -Γιατρέ θυμάστε εκείνες τις βιταμίνες που μου είχατε γράψει για την υπερκόπωση κ την αδυναμία;-Βεβαίως.-Δε μπορώ να ανοίξω το κουτί. Πήγα για καφέ χθες 3:10, σήμερα θα πάω 3:15 και αύριο 3:08. Απλά θέλω να πηγαίνω κάθε 3 και λίγο. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Η κοπέλα μου έχει 206 κόκκαλα στο σώμα της. Τώρα 207, τώρα 206, τώρα 207, τώρα 206, τώρα 207, τώρα 206, τώρα 207, τώρα 206 και τώρα φαντάσου να λέει το ίδιο ο Jimmy Carr αλλά με 270/271 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 πως λεγεται η καριολα στα γιαπωνεζικα;;; μησουτυχει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 πως λεγεται η καριολα στα γιαπωνεζικα;;; μησουτυχει ξαναχαλασες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Το βιολί δεν είναι πουλί για να το παίζεις όλη μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 ξαναχαλασεςΜοντελο αυτοκινητου απο αφγανισταν: Ξαναχαλα SE Χαχα μ'άρεσε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Γιατί η Sony είναι η πιο χαμένη με την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρώπη; Γιατί έχασε ένα Kratos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μου πήρε 15 ωρες να το καταλάβω.. ειναι που εισαι σπιρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις