Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ειυονηυο; Από αφίσα στην ταβέρνα "Ο Ξενύχτης", του Σπύρου του Βαλιμίτη, στο Ξυλόκαστρο. 0.40 16
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 -What's your favorite type of grape, Tyrone? -Gangrape Ελληνικα 4
flik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Από αφίσα στην ταβέρνα "Ο Ξενύχτης", του Σπύρου του Βαλιμίτη, στο Ξυλόκαστρο. Και ξαφνικά, μου έφτιαξε η διάθεση. Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω δει, όλο και κάτι βρίσκω παραπάνω, ακουστικό ή οπτικό υλικό. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ήταν ένας μια φορά και είχε πρόβατα τα οποία σε μια φάση δεν έκαναν καθόλου γάλα και τι να κάνει λέει να φωνάζει κτηνίατρο, έρχεται λοιπόν ο κτηνίατρος βλέπει τα ζωντανά και του λέει -ένας τρόπος υπάρχει για να ξαναβγάλουν γάλα -ποιος είναι ο τρόπος; -αύριο το πρωί θα τα φορτώσεις στο φορτηγό και θα τα πας στο βουνό και θα τα τακτοποίησεις σεξουαλικά ενα ενα -μα σοβαρά τωρα; -ναι αν θες να ξαναβγάλουν γαλα αλλά την άλλη μερα αν τα πρόβατα είναι στα χόρτα τότε είσαι οκ αν είναι στα χρώματα τότε πρέπει να το ξανακάνεις. Ο άνθρωπος λόγο των οικονομικών προβλημάτων τι να κάνει το πρωί τα φορτώνει στο φορτηγό και τα πάει στο βουνό και τα τακτοποιει. Την άλλη μερα ξυπνάει και ρωτάει τη γυναίκα -γυναίκα που είναι τα πρόβατα; -στο χωράφι (δεν γνωρίζει τίποτα η γυναίκα) Αντε πάλι και τα ξανα φορτώνει και τα παει. Την αλλη μέρα πάλι τη ρωτάει και του λεει πάλι στο χωράφι και αυτο γινόταν μια βδομάδα που ήρθε η κυριακη. -γυναίκα που είναι τα πρόβατα; -στο φορτηγό σε περιμένουν. 2
Alex-V Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 - Πάω στην τουαλέτα... - Τι να κάνεις; - 9,85 A; 1
Snolly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 το οτι μπαινω καθε πρωι εδω ειναι πιο κακη συνηθεια απο το τσιγαρο
ougxar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αμα γραφτει και τεταρτη φορα θα βγει το φαντασμα του hackerw32 μεσα απο τον καθρευτη 7
hackerW32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 οπως και να'χει ητανε καλο ρε συ, εντωμεταξύ η fratzeska μου το ειπε, δεν ηξερα οτι θα φτιαξει account και εκείνη εδω. Είναι τρεις τρελοί κλεισμένοι στην απομόνωση και σκέφτονται πως να αποδράσουν. Κάποια στιγμή ο πρώτος λέει:- Το βρήκα. Θα αποδράσουμε από την κλειδαρότρυπα.Και αφού παίρνει αρκετή φόρα χτυπάει με το κεφάλι του στην πόρτα και σκοτώνεται. Τότε λέει ο δεύτερος:- Ο τρελός δεν πήρε αρκετή φόρα γι` αυτό δε μπόρεσε να βγει.Και αφού παίρνει ακόμα πιο πολύ φόρα, χτυπάει στην πόρτα και σκοτώνεται κι αυτός. Τότε λέει ο τρίτος:- Οι τρελοί! Πως σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να βγουν από την κλειδαρότρυπα; Το κλειδί απέξω δεν το είδαν; 1
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να φτιάξουμε θρεντ με σκανδιναβικά να τα ποστάρετε εκεί με γελοιογραφίες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις