Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειυονηυο;

Από αφίσα στην ταβέρνα "Ο Ξενύχτης", του Σπύρου του Βαλιμίτη, στο Ξυλόκαστρο.

0.40

post-40479-0-38267100-1465945760_thumb.png

• Like 16
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από αφίσα στην ταβέρνα "Ο Ξενύχτης", του Σπύρου του Βαλιμίτη, στο Ξυλόκαστρο.

Και ξαφνικά, μου έφτιαξε η διάθεση.

Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω δει, όλο και κάτι βρίσκω παραπάνω, ακουστικό ή οπτικό υλικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν ένας μια φορά και είχε πρόβατα τα οποία σε μια φάση δεν έκαναν καθόλου γάλα και τι να κάνει λέει να φωνάζει κτηνίατρο, έρχεται λοιπόν ο κτηνίατρος βλέπει τα ζωντανά και του λέει

-ένας τρόπος υπάρχει για να ξαναβγάλουν γάλα

-ποιος είναι ο τρόπος;

-αύριο το πρωί θα τα φορτώσεις στο φορτηγό και θα τα πας στο βουνό και θα τα τακτοποίησεις σεξουαλικά ενα ενα

-μα σοβαρά τωρα;

-ναι αν θες να ξαναβγάλουν γαλα αλλά την άλλη μερα αν τα πρόβατα είναι στα χόρτα τότε είσαι οκ αν είναι στα χρώματα τότε πρέπει να το ξανακάνεις.

Ο άνθρωπος λόγο των οικονομικών προβλημάτων τι να κάνει το πρωί τα φορτώνει στο φορτηγό και τα πάει στο βουνό και τα τακτοποιει.

Την άλλη μερα ξυπνάει και ρωτάει τη γυναίκα

-γυναίκα που είναι τα πρόβατα;

-στο χωράφι (δεν γνωρίζει τίποτα η γυναίκα)

Αντε πάλι και τα ξανα φορτώνει και τα παει.

Την αλλη μέρα πάλι τη ρωτάει και του λεει πάλι στο χωράφι και αυτο γινόταν μια βδομάδα που ήρθε η κυριακη.

-γυναίκα που είναι τα πρόβατα;

-στο φορτηγό σε περιμένουν.

• Like 2
Δημοσ.

οπως και να'χει ητανε καλο ρε συ, εντωμεταξύ η fratzeska μου το ειπε, δεν ηξερα οτι θα φτιαξει account και εκείνη εδω.

Είναι τρεις τρελοί κλεισμένοι στην απομόνωση και σκέφτονται πως να αποδράσουν. Κάποια στιγμή ο πρώτος λέει:

- Το βρήκα. Θα αποδράσουμε από την κλειδαρότρυπα.

Και αφού παίρνει αρκετή φόρα χτυπάει με το κεφάλι του στην πόρτα και σκοτώνεται. Τότε λέει ο δεύτερος:

- Ο τρελός δεν πήρε αρκετή φόρα γι` αυτό δε μπόρεσε να βγει.

Και αφού παίρνει ακόμα πιο πολύ φόρα, χτυπάει στην πόρτα και σκοτώνεται κι αυτός. Τότε λέει ο τρίτος:

- Οι τρελοί! Πως σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να βγουν από την κλειδαρότρυπα; Το κλειδί απέξω δεν το είδαν;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...