theoritikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 που ζεις? στην χαλαστρα ? οχι, αλλά εδώ που ζω, αν ξεχάσω το παράθυρο έγινα διάτρητος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Συγνώμη, κύριε, είστε εδώ απο την περιοχή;; Ναι Μήπως θυμάστε πού έχω παρκάρει;; Ελα Ηλία, ο θείος ο Τάκης είμαι, κάτι έπαθε το λάπτοπ, δεν μου παίζει ένα βίντεο... Τι αρχείο είναι, mp4?Δεν ξέρω, Latina sucking big cock λέεi 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Συγνώμη, κύριε, είστε εδώ απο την περιοχή;; Ναι Μήπως θυμάστε πού έχω παρκάρει;; Ελα Ηλία, ο θείος ο Τάκης είμαι, κάτι έπαθε το λάπτοπ, δεν μου παίζει ένα βίντεο... Τι αρχείο είναι, mp4? Δεν ξέρω, Latina sucking big cock λέεi αιντε παλι...i got this guys -Δοκιμασε το "latina gets gangraped by 3 black men" να δεις θα παιξει η δε θα παιξει;;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πρεπει να μπει κ ενα κουμπι ΔΕΝΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ απο κατω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Υπάρχει πάντα και η επιλογή του "πατάω το κόμβιον Μου αρέσει, μόνο και μόνο για να μπορείς να πατήσεις το Δεν μου αρέσει". Ημίμετρο, το ξέρω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 -Τι κάνουν 3 οδοντιατροι μαζί? -Οδοντιατρειο ---------------- -Παρακαλώ; -Καλημέρα είμαι η Λίτσα Πατέρα. -Δεν έχω κόρη λάθος κάνετε --------------- Τι ψωμί τρώνε οι αστυνομικοί; Policeπορο 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 -Κολάν XXL έχετε; -Ναι -Γιατί; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 -Κολάν XXL έχετε; -Ναι -Γιατί; bbw spandex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πως λέγονται οι συγγενείς της Μουλαν που ναι φλύαροι ;;; Μίλαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 τουλαχιστον φτιαξε τον τόνο ρε μπαλουρδο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 - Ρε Αρχιμήδη, πώς βρίσκεις λύση σε κάθε πρόβλημα, εγώ παιδεύομαι, παλεύω όλη μέρα και πάλι τίποτα. - Ρε Θαλή, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει! - Δε μπορώ λέμε!... . . . . ...Θαλής ο μη λύσιος... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 -Καλημέρα παιδί μου. Πως τα πήγες σημερα στη χημεία; -Μολυβδένιο Ουράνιο Νικέλιο Ταντάλιο Ασβέστιο Νατριο - Δεν καταλαβαίνω τί μου λες; - MoUNiTaCaNa 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πως λέγονται οι συγγενείς της Μουλαν που ναι φλύαροι ;;; Μίλαν τουλαχιστον φτιαξε τον τόνο ρε μπαλουρδο Όντως. Τώρα αυτοι είναι οι συγγενείς της Μουλάν που διαβάζουν Κούντερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fratzeska97 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Έρχεται η σερβιτόρα, πιάνει το ποτήρι με τον καφέ μου και ρωτάει τον παίρνω; Δεν με νοιάζουν τα προσωπικά σου Τι ψωμί τρώνε οι αστυνομικοί; Policeπορο -Μαρία, δέχεσαι τον Γιώργο για σύζυγο σου; -Ναι -Εσύ Γιώργο; -Ευχαριστώ για την αποδοχή 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ο άντρας ο σωστός ο έμπειρος, πριν κάνει φραπέ, μαρσάρει την φραπεδιέρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις