xristos97 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 δεν το εχω ξεχασει πως με εκραζες πριν απο 3 χρονια επιδη πεταγόμουν σε καθε ανέκδοτο σαν την τσουτσου Τι φάση; Τα αρχειοθετεις όλα τα μηνύματα που ανεβαίνουν στο ινσο; Ποιος είσαι . . -Υπάρχει μια αγκαλιά που δεν θα ξεχάσεις ποτέ: της μάνας σου... -Της δικιάς σου ρε... 8
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 - Αχ συγνώμη σας πάτησα!- Δε πειράζει συμβαίνουν αυτά γαμώ το σπιτάκι σας... 14
ougxar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 -Γιώργο γιατί δε θα έρθεις αύριο στη δουλειά; -Είμαι πολύ άρρωστος -Τι έχεις; -Μου αρέσει να με κατουράνε στο σεξ... 10
Hellaslover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δε μπορω να καταλαβω τετοιους sick ανθρωπους και τα φετιξ τους. Μια φορα εμενα με κατουρησαν στο σεξ και αηδιασα. Απο τοτε δε τους βγαζω ποτε τις πανες. 8
socket Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δε μπορω να καταλαβω τετοιους sick ανθρωπους και τα φετιξ τους. Μια φορα εμενα με κατουρησαν στο σεξ και αηδιασα. Απο τοτε δε τους βγαζω ποτε τις πανες. 12
redhotstef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τι φάση; Τα αρχειοθετεις όλα τα μηνύματα που ανεβαίνουν στο ινσο; Ποιος είσαι .. Η εκδικηση , που δεν εχει κρυωσει ακομα το πιατο της για να φαγωθει. . . 2
Hellaslover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Η εκδικηση , που δεν εχει κρυωσει ακομα το πιατο της για να φαγωθει. . . Σε φανταζομαι αγριο και πεινασμενο
Rumpelstiltskin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και ένα απο μένα An infinite line of mathematicians enters a bar.- I'll have a beer, - says the first one. - I'll have a half, - says the second.- I'll have a quarter, - says the third. ...The bartender pours two glasses. - Here you are, guys 8
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ωραίο αν και δουλεύει και στα ελληνικά. χαχα, καλό από τα καλύτερα ανέκδοτα τώρα τελευταία στο topic
theoritikos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ανοίγετε με δική σας ευθύνη. είναι καμμένη έμπνευση του λεπτού Εγώ σας προειδοποίησα πάντως Συζητούν τα ποτά και έχουν μια διαφωνία. Βότκα -Ποτέ! Ουίσκι-Ποτέ! Τσίπουρο-Ποτέ! Ποτέ των ποτών 10
theoritikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλο Αλλα εμπνευση αλλουνου Τρομαζω στην ιδέα ότι υπάρχουν και άλλα σαλεμενα μυαλά σαν το δικό μου εκεί έξω 1
star12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 πως λεγεται ο σεξομανης στα ισπανικα;; πινω κωλαδα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις