benign Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αυτα τα καινούρια σήριαλ στον Αντ1, “το καφέ της Χαράς” και το “Κωνσταντίνου & Ελένης” είναι φοβερα! -Σύλλογος Ατόμων με Αλτσχάιμερ... Προεδρος Anorymous 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 "Πρέπει όλοι μας να πληρώνουμε τους φόρους μας και πρώτος εγώ." Ανώνυμος αλκοολικός όταν έμαθε για την αλλαγή του ΦΠΑ από 23% σε 24%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Είναι ένας παππούς με έναν φίλο του και κουβεντιάζουν, ώσπου κάποια στιγμή αναφέρει την λέξη "ίντερνετ". Πετάγομαι εγώ και του κάνω "Ώπα-ώπα παππού, ιντερνΈτ λέγεται, μην χαλάς την πιάτσα." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 "Πρέπει όλοι μας να πληρώνουμε τους φόρους μας και πρώτος εγώ." Ανώνυμος αλκοολικός όταν έμαθε για την αλλαγή του ΦΠΑ από 23% σε 24%. Είναι ένας παππούς με έναν φίλο του και κουβεντιάζουν, ώσπου κάποια στιγμή αναφέρει την λέξη "ίντερνετ". Πετάγομαι εγώ και του κάνω "Ώπα-ώπα παππού, ιντερνΈτ λέγεται, μην χαλάς την πιάτσα." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 If someone says he is cooler than you,that makes you hotter than them 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 πως λεγεται αυτος που παιζει ρακετες στη παραλια στα γιαπωνεζικα;;; πτου μποινγκ ντονγκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σε καφετερια: Τι θα θέλατε? Έναν γαλλικό. Καφε...? Όχι ... ένα κλειδι 28άρι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σε καφετερια: Τι θα θέλατε? Έναν γαλλικό. Καφε...? Όχι ... ένα κλειδι 28άρι.. Το γαλλικο δεν εχει νουμερα ειναι μεταβλητο (μπου χαχαχαχαχα). 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το γαλλικο δεν εχει νουμερα ειναι μεταβλητο (μπου χαχαχαχαχα). Απο 1mm μέχρι 28mm :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ''Σαν πετυχει η μαλακια,τυφλα να'χει το γαμησι'' Samwell Turly, Game of Thrones 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ''Σαν πετυχει η μαλακια,τυφλα να'χει το γαμησι'' Samwell Turly, Game of Thrones ώπα ώπα όχι σπόιλερς ρε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ''Σαν πετυχει η μαλακια,τυφλα να'χει το γαμησι'' Samwell Turly, Game of Thrones ναι αλλα με το γαμησι γνωριζεις και κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ρώτησα την μάνα μου αν είμαι υιοθετημένος και μου λέει όχι και οτι ο πατέρας μου πέθανε 3 χρόνια πριν γεννηθώ.Ευτύχως!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 -ποια ειναι η διαφορά μεταξύ μιας κνίτησας και ενός μπασκετμπολίστα? -ο μπασκετομπολιστας μετά την 4η περίοδο κάνει μπάνιο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ρώτησα την μάνα μου αν είμαι υιοθετημένος και μου λέει όχι και οτι ο πατέρας μου πέθανε 3 χρόνια πριν γεννηθώ.Ευτύχως!!! Ρώτησα τον πατέρα μου αν ειμαι υιθετημένο παιδί. Μου είπε "όχι ... αλλά ακόμα ελπίζουμε" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις