Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

[offtopic]Είναι πολύ παλιά ιστορία, κρατάει αρκετά χρόνια. Την είχε πρωτοξεκινήσει η (τότε) hol και μετά το ξεκίνησε και wind.

(νομίζω συνεργαζόντουσαν με την ίδια εταιρία, δεν γνωρίζω αν συνεργάζονται ακόμη βέβαια)
Δεν αναλωνόντουσαν στο voip αλλά σε ότι μαλακία μπορείς να σκεφτείς, πχ. "τα ρουτερ του οτε τα φτιάχνουν κινέζοι και προκαλούν ραδιενέργεια. Δεκάδες πεθαίνουν κάθε μέρα εκεί που τα φτιάχνουν", "όταν έχετε οτε, λόγω χαλκού, όταν ανάβετε τα μάτια της κουζίνας , λόγω αγωγιμότητας αλλά που να σας εξηγώ τώρα είναι ορισμοί φυσικής, το ιντερνετ πεφτεί. εμείς όμως με το νέο δίκτυο της hol, που πρώτη φέρνει οπτικές ινες στην Ελλάδα, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα" κ.α. Για να ξετυλιχθούν τέτοιοι διάλογοι το hint ήταν να το παίξεις τελειώς άσχετος. Εκεί δίνανε ρεσιτάλ ερμηνείας. Εποχές 2008 με 2011 τα παραπάνω.[/offtopic]

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πήγε και κάθισε το Ήλιο (He) σε ένα μπαρ. Πηγαίνει να τον εξυπηρετήσει ο μπαρμαν:
- Τι θα θέλατε κύριε;

- Θα ήθελα ένα ουΐσκυ.

- Λυπάμαι κύριε, δεν σερβίρουμε ευγενή αέρια.

.

.

.

Το Ήλιο δεν αντέδρασε.

Δημοσ.

Πήγε και κάθισε το Ήλιο (He) σε ένα μπαρ. Πηγαίνει να τον εξυπηρετήσει ο μπαρμαν:

- Τι θα θέλατε κύριε;

- Θα ήθελα ένα ουΐσκυ.

- Λυπάμαι κύριε, δεν σερβίρουμε ευγενή αέρια.

.

.

.

Το Ήλιο δεν αντέδρασε.

Ουτε εγω

• Like 6
Δημοσ.

Πάνε σε ένα μπαρ ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας, ο Τοτός, η μικρή Αννούλα, ένας Ελληνας, ένας Τούρκος, μια ξανθιά και ένας Πόντιος και ο μπάρμαν λέει: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;

• Like 3
Δημοσ.

δεν ερχεσε για τα ανεκδοτα εδω, αλλα για την εμπειρία. για την εμπιρια που θα σου αλλαξει ολη σου την ζωη.

επίσης πιασανε οι ζεστες οποτε..

και οχι δεν εχω παισει ακομα για υπνο. insomnia λεγεται το site duuh

• Like 4
Δημοσ.

Εχω μια ιδεα: μιας που δε λεμε κ τιποτα αστειο, γιατι δε γραφουμε ο καθενας το δικο του ανεκδοτο, κατι που εχει σκεφτει ο καθενας μονος, με λεξεις κλειδια;

Κατι σαν διαγωνισμος ενα πραγμα (το καλυτερο παιρνει τα περισσοτερα λαικ πχ)

Δημοσ.

Εχω μια ιδεα: μιας που δε λεμε κ τιποτα αστειο, γιατι δε γραφουμε ο καθενας το δικο του ανεκδοτο, κατι που εχει σκεφτει ο καθενας μονος, με λεξεις κλειδια;

Ο Οδυσσέας πρεπει να ηταν Αλβανός, γιατί ηταν πολυμήχανος ετσι και οι Αλβανοί για ολες τις δουλειές.

Θέλει λιγο δουλειά ,

• Like 2
Δημοσ.

Ο Οδυσσέας πρεπει να ηταν Αλβανός, γιατί ηταν πολυμήχανος ετσι και οι Αλβανοί για ολες τις δουλειές.

Θέλει λιγο δουλειά ,

τελει ντουλεια τελει

• Like 5
Δημοσ.

Κάτι με τσίμπησε και δεν ξέρω αν είναι σφήκα ή μέλισσα... είμαι έντομα προβληματισμένος

• Like 11
Δημοσ.

Θέλει λιγο δουλειά ,

τελει ντουλεια τελει

15%2B-%2B1

• Like 3
Δημοσ.

επειδη το προηγουμενο που ανεβασα ηταν αναλατο

-Θα μου κάνετε τη χάρη να μου χαλάσετε αυτό το εικοσάευρο σε πέντε πεντάευρα?
-Τέσσερα εννοείτε.
-Ε, τότε τι χάρη θα είναι?

- Γιατί είναι η δικιά σου στο νοσοκομείο; 
- Τράκαρε με το αμάξι μου. 
- Έχει κατάγματα; 
- Όχι ακόμα.
  • Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...